Смешки от форума - 12

• 69 610
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
Аз лично опит нямам, но една приятелка си купи апартамент в близост до подобен застрашителен трафопост. Няколко месеца по-късно случайно се видяхме  и аз забелязах, че едното и ухо е по-голямо от другото. Каза, че не знаела от какво е , но го намира за странно защото когато спи същото ухо било към трафопоста, но според мен няма нищо страшно, защото видях една котка да спи на трафопоста, пък си беше нормална, но за всеки случай можеш да пишеш до общината.
Баси! Пред прозореца ми има трафопост! Отивам да си меря ушите!

мен са ме правили върху трафопост - различни са ми от раждането  Blush

# 46

Мерси!

Това последното щеше да е много смешно ако не беше тъжно, защото има хора, които си живеят и с родителите, и с децата, някои даже и с някоя особено издържлива прабаба. И сега хем деца, хем родители, сигурно правят секс само в банята на трикракото столче.

# 47
Цитат
Аз лично опит нямам, но една приятелка си купи апартамент в близост до подобен застрашителен трафопост. Няколко месеца по-късно случайно се видяхме  и аз забелязах, че едното и ухо е по-голямо от другото. Каза, че не знаела от какво е , но го намира за странно защото когато спи същото ухо било към трафопоста, но според мен няма нищо страшно, защото видях една котка да спи на трафопоста, пък си беше нормална, но за всеки случай можеш да пишеш до общината.

ООоо....не ...не...край.. rotfImao

# 48
  • София
Цитат

А уведомила ли си общината за това, а???

# 49
# 50
Да ви напомня нещо?  Mr. Green

Аууу имам си любимка за Огледалото Simple Smile Мацката има над 100 снимки в форума...

Troy, мисля, че се сещам за кого говори. Въпреки, че ако е същата потребителка, на мен ми е симпатична. Мила е.

Дайте да видим, де! Стига ви се свиди  Crossing Arms

Troy, мисля, че се сещам за кого говори. Въпреки, че ако е същата потребителка, на мен ми е симпатична. Мила е.
От сега ти казвам, че не е. По скоро е едно хлапе, което се опитва да бъде голяма  Mr. Green

Значи не е тя, наистина. Не е хлапе.
Ами, хайде дай подсказка малко тогава  Wink

Май и аз загрях.
Ако е същата и на мен ми е по- скоро симпатична.

От КМ ли е съфорумката?
Руса ли е?

Модератор:  Mr. Green

Цитат
скоро да си я наричала "гъска"  Thinking

# 51
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хаххахаххаха, Ники Joy Joy Joy
Явно не само аз и Елица помним казуса "Череша" Laughing

# 52
  • Варна
Ники  hahaha

# 53
Хаххахаххаха, Ники Joy Joy Joy
Явно не само аз и Елица помним казуса "Череша" Laughing
"Изядоха" ли я?

# 54
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, накиселя им на захапалите я Mr. Green

# 55
Nickkie,
респект за компилацията!
Завършекът е супер.

# 56
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Цитат

Еее, не! От половин час не мога да спра да се смея, мъжът ми вече ме гледа уплашено. Търкалям се от смях.

# 57
Цитат
Аз лично опит нямам, но една приятелка си купи апартамент в близост до подобен застрашителен трафопост. Няколко месеца по-късно случайно се видяхме  и аз забелязах, че едното и ухо е по-голямо от другото. Каза, че не знаела от какво е , но го намира за странно защото когато спи същото ухо било към трафопоста, но според мен няма нищо страшно, защото видях една котка да спи на трафопоста, пък си беше нормална, но за всеки случай можеш да пишеш до общината.

мен са ме правили върху трафопост - различни са ми от раждането  Blush

Еее, не! От половин час не мога да спра да се смея, мъжът ми вече ме гледа уплашено. Търкалям се от смях.

Дами....не прекалявайте със смеха..... аз съвсем сериозно посъветвах дамата  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

П.П Днеска видях и котката - и на нея едното и ухо е по-голямо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 58
Цитат
вьпроса ми е задьлжително ли е да си сменя адресната регистрация и да взема тази на сьпруга когато се омьжа.благодаря.

# 59
Цитат
споко, народе, даскалята както писа *** са хора също, които също не са безгрешни;
вече се разбра, че двойката има и "дисциплиниращ" ефект...както да се оцени устно подготовката от вкъщи, така и писмено-т.е. чрез домашните...
да не задълбавам сега, че има мами, к пишат домашните вместо децата си...та чак и със собствен почерк  ...те единици ли тр да получат?...и на мен ми е идвало да напиша и да приключем, но...явно да си учител ти трябва волско търпение....явно и аз тр да тренирам своето търпение като майка

тр ли да се срм даскалята на мами к пишат така  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт