Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 043
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 540
Ох, време е да се появи Марианка или някоя от останалите за да започне по същество темата, а не клюки, тоя, оная, започва с к завършва на ь.  Tired

# 541
  • Ямбол
Мишона не може да преживее още номинацията ми. Че и ми честити. Направо виждам как излиза пушек от всички отвори....

# 542
  • London
''Не се видяла Гина в огледалото, тръгнала да обсъжда Пена''. Грозна работа... Joy

# 543
''Не се видяла Гина в огледалото, тръгнала да обсъжда Пена''. Грозна работа... Joy
newsm10

# 544
  • Ямбол
''Не се видяла Гина в огледалото, тръгнала да обсъжда Пена''.
Откъде е този цитат?
Само онези, които са се гледали в огледалото ли могат да обсъждат?

# 545
  • London
Просто е грозно, но явно не се виждате отстрани. Разбирам да сте събрани от Мис Венецуела нагоре да коментирате кой какъв бил, но така малко смешничко идва. Не ви отива на повечето на ЕГН-то, Лиле. Peace

# 546
Ех, тази Венецуела.

По твоята логика, Катрала, тези, на които не сме и виждали очите ( онези, които са на главата), също не би трябвало да коментират фейсовете на другите. Задници, плешки, подмишници и прочее - може  Peace

# 547
Просто е грозно, но явно не се виждате отстрани. Разбирам да сте събрани от Мис Венецуела нагоре да коментирате кой какъв бил, но така малко смешничко идва. Не ви отива на повечето на ЕГН-то, Лиле. Peace
А Мис България може ли? Направо е плашещо колко си обсебена.  Confused

# 548
Katrala много на сериозно вземаш темата Wink

# 549
Когато се покажеш във форума, особено пък, щом имаш претенции за хубава жена, трябва да си готова да чуеш и критика.
Който го е страх от мечки, не ходил в гората. Peace

# 550
  • Ямбол
Разбирам. Само попитах откъде е цитатът. Иначе не участвам в обсъждането, не ме вълнуват, явно е от ЕГН-то.

# 551
  • London
Венецуела, защото тя ражда едни от най-красивите жени. Доказано с наградите от Мис Свят все пак. Peace Та на място ми е коментара...

Аз ви казвам как изглежда отстрани, пък вече си е ваша работа дали ще си вземете бележка. Peace Често комуникираме, с кой сме на една вълна, с кой не сме няма значение. Но просто към всеки трябва да има едно минимално уважение според мен, а не да му оронваме достойнството обсъждайки паласките му или изражението му.

# 552
  • Fort Worth, TX
За всяка категория ли трябва да номинирам или мога само по която искам?Мерси:-)

# 553
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Само където решиш Peace

# 554
  • Fort Worth, TX
Мишона не може да преживее още номинацията ми. Че и ми честити. Направо виждам как излиза пушек от всички отвори....
Като гледам и ти си номинирана в една не много приятна категория.Вярвай ми, ако имаше как и десет пъти бих те номинирала.

Общи условия

Активация на акаунт