Смешки от форума - 12

• 69 714
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
Подпис на потребител:

"Разведен съм с две деца ще се радвам да помогна на дама желаеща да забременее"

# 63
Ха ха! Да не е същият услужлив човечец?
Мъж 43г дарявам сперма на дама желаеща дете Варна коректни отношения

# 64
Цитат
Така постепенно се заражда една мечта, една визия за съвременно българско училище, където да бъдат застъпени основните идеи на индивидуализирано обучение, любов към образованието, връщане на фокуса към отделния ученик и неговите лични качества и предпочитания, ефективно комбиниране на учебна теория и реална практика, преместване на функцията на учителя от "наливач на мозък" към фасилитатор на учебния процес и ментор за децата ...

smile3544
От години се питам - няма ли кой да обясни на радетелите на "новите методи за образование", че със стари клишета нови концепции не се правят... Фасилитатор. Въх.

# 65
Цитат
към фасилитатор на учебния процес

Joy
Напомни ми за скъпата ни министъкра. http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8746

# 66
Цитат
От негрите съм усетила само сексуални помисли, докато арабите, седящи там, си ги избива на кражби.

# 67
  • На земята, която е всъщност звезда.
От темата за намаленията:

Х: ...Аз харесах едно интерактивно куче на Рескю петс, на което нямаше цена и никой не обръщаше внимание. Кучето се оказа намалено с 40% и после още 40% и ставаше чудна цена. Докато оглеждах кутията и питах консултантката за функциите, като чу цената една чевръста мама буквално ми грабна кутията от ръцете хаха. Взех следваща кутия и от 5 налични бройки в магазина, и след мен настана паника кой ще се вреди за останалите. Обадиха се по тел. да поръчат, но нямало повече. Вреди се най-бързата майка и един баща, който изблъска конкуренцията и грабна последните две под мишница.  Бях си оставила кошницата на земята, за да не ми тежи и след секунди я наобиколиха родители с лакоми погледи към кучето ми. Сетих се за онзи филм Коледата невъзможна и битката за играчки.       

У: Хахах, май ние бяхме нахалните майка и татко. Ако говориш за петък по обяд. 

Х: да, петък около 13 ч...

У:  Ние бяхме. Оххх, много ми стана смешно. Човек наистина изпада в  комчни ситуации в пристъпи на малоумие.

# 68
Това ако не е било намалението в "Комсед"...  Laughing

# 69
  • На земята, която е всъщност звезда.
Това ако не е било намалението в "Комсед"...  Laughing

Точно то.  Laughing

# 70

Миналата година един такъв младеж ме изуми с това, че не е чувал за Кавала. Все пак той е третият град в съседна държава. Дали знае всички европейски столици? Мъгла....

Чудя се кой ги е научил да бъдат горди с невежеството си.

Тук вече може да се поспори. Защо трябва да е чувал за Кавала?
Аз знам всички Европейски столици, но не знам кой е третия по големина град в Сърбия/Гърция-сега го научих/Турция/Румъния.
Тук вече не става въпрос за невежество, а влизане в детайли. Аз не мисля, че е невежество, да не знаеш за кавала.

По темата : твърде много ми идва понякога наглостта на хората.

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 00:14 от Nickkie

# 71
  • Варна
Аз вече не разбирам кой с кого се кара  hahaha

А преди разбираше ли  Joy

Уф, Трой, стига с тоя личен архив.
Oх, Ники, не могаааааааа  hahaha
Вече ми дължиш втори монитор

# 72

Женско парти  Mr. Green ... сега какво ще ми чуят ушите  Crazy

# 73
  • Варна
Цитат
Имам познат, който ходи в планините и горите, за да стреля с лък. Жена му ми казваше, как като отишли в Странджа и трябвало да разпъват палатката/как само звучи това/, той казал, че има само един час до залез, грабнал лъка и забегнал да стреля. Жена му и другата семейна двойка, се впрегнали да разпъват, като по това време излезли ония малките мушици, вярвам знаете ги, и тримата си сложили водолазните маски, за да виждат какво точно вършат. Сега, представям си, ако аз, като един случаен турист, пеейки си айларипи и берейки билки, видя един Тарзан с лък и бягайки от него, се натъкна на четирима остъклени, разпъващи плат.....

# 74
Цитат
Имам познат, който ходи в планините и горите, за да стреля с лък. Жена му ми казваше, как като отишли в Странджа и трябвало да разпъват палатката/как само звучи това/, той казал, че има само един час до залез, грабнал лъка и забегнал да стреля. Жена му и другата семейна двойка, се впрегнали да разпъват, като по това време излезли ония малките мушици, вярвам знаете ги, и тримата си сложили водолазните маски, за да виждат какво точно вършат. Сега, представям си, ако аз, като един случаен турист, пеейки си айларипи и берейки билки, видя един Тарзан с лък и бягайки от него, се натъкна на четирима остъклени, разпъващи плат.....
Па който го е страх от мечки... (в Странджа да знае, че има и по-страшни работи  Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт