Твърде много

• 5 145
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
Твърде много ми идва човешката апатията по сериозни въпроси, прекалено "компетентните" хора по всичко и заливащия ни от всякъде негаривизъм.

# 46
В повече ми идва вече необразоваността на хората между 15 и 30г.
Не знаят елементарни неща и се гордеят с това...
Лошото е,че един ден именно те ще ни управляват...

Миналата година един такъв младеж ме изуми с това, че не е чувал за Кавала. Все пак той е третият град в съседна държава. Дали знае всички европейски столици? Мъгла....

Чудя се кой ги е научил да бъдат горди с невежеството си.

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 14:46 от vl

# 47
Имам познат - висшист, който твърди, че не е чувал думата "чедо". Не му вярвам.

# 48
  • София
Е, то зависи по какво е вишист. Например, вишистите от НСА не са чували много думи...

# 49
Е, то зависи по какво е вишист. Например, вишистите от НСА не са чували много думи...
По икономика. Стопанско управление.

# 50
Твърде много болка

# 51
  • София

Миналата година един такъв младеж ме изуми с това, че не е чувал за Кавала. Все пак той е третият град в съседна държава. Дали знае всички европейски столици? Мъгла....

Тук вече може да се поспори. Защо трябва да е чувал за Кавала?
Аз знам всички Европейски столици, но не знам кой е третия по големина град в Сърбия/Гърция-сега го научих/Турция/Румъния.
Тук вече не става въпрос за невежество, а влизане в детайли. Аз не мисля, че е невежество, да не знаеш за кавала.

По темата : твърде много ми идва понякога наглостта на хората.

# 52

Миналата година един такъв младеж ме изуми с това, че не е чувал за Кавала. Все пак той е третият град в съседна държава.
Не дезинформирай хората! Кавала е третият град, ама друг път.

# 53

Аз знам всички Европейски столици, но не знам кой е третия по големина град в Сърбия/Гърция-сега го научих/Турция/Румъния.
Тук вече не става въпрос за невежество, а влизане в детайли. Аз не мисля, че е невежество, да не знаеш за кавала.

Ниш, Нови сад, Сибиу, Арад, Тимишоара, Галац, Браила, Гюргево(Джурджу), Мамая, Констанца, Калараш, Питещ, Измир, Бурса, Одрин(Едрине)

Може би е прекалено да ги знаем по големина, но е добре все пак да ги знаем. Големи градове в съседни държави са.

За наглостта съм на същото мнение.

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 15:25 от vl

# 54

Миналата година един такъв младеж ме изуми с това, че не е чувал за Кавала. Все пак той е третият град в съседна държава.
Не дезинформирай хората! Кавала е третият град, ама друг път.

Добре, кажи кой е третият? Атина, Солун(Тесалоники) и после?

# 55
Необразованост/простотия/+наглост+високо самочувствие.

Много гнусна комбинация!

# 56
  • София

Ниш, Нови сад, Сибиу, Арад, Тимишоара, Галац, Браила, Гюргево, Мамая, Констанца, Калараш, Питещ, Измир, Бурса, Одрин(Едрине)

Е и?
Какво искаш да кажеш с това? Ако ги знаеш и по население и площ, най-вероятно е свързано с това, с което се занимаваш.
Има хора - пътуват, знаят ги, чували са ги....
Ти пък, може да не знаеш някои химичи елементи, които са в общата култура на друг...
Не си прав/а в случая.
Няма к'во да рецитираш някакви градове. Спокойно мога да ти посоча градове, които са по-известни и по-големи от тези, но не си ги цитирал/а.
Не бива това да ти идва в повече.
Та какво остава, ако някой не знае далеч по-елементарни неща...

# 57
Тоталната липса на човечност. Плашеща Confused
+1

Твърде много отчаяние, трансформирано в агресия.

# 58

Е и?
Какво искаш да кажеш с това? Ако ги знаеш и по население и площ, най-вероятно е свързано с това, с което се занимаваш.
Има хора - пътуват, знаят ги, чували са ги....
Ти пък, може да не знаеш някои химичи елементи, които са в общата култура на друг...
Не си прав/а в случая.
Няма кАКво да рецитираш някакви градове. Спокойно мога да ти посоча градове, които са по-известни и по-големи от тези, но не си ги цитирал/а.

Кои са те? Кажи ги и аз да ги науча.

# 59
  • Tам през Атлантическия океан
Твърде много спам  Tired фУ

Общи условия

Активация на акаунт