Смешки от форума - 12

• 70 006
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Хахахахахаха аз добре че понадебелях и ми пораснаха малко цицките, та вече не е нужно да правя орален секс Grinning
Тъкмо се питах какво ли се случва, ако някоя дама си имплантира сериозни кубици силикон.  Mr. Green

Е,как какво се случва спира свирките на мига Mr. Green

# 361
  • Варна
Хахахахахаха аз добре че понадебелях и ми пораснаха малко цицките, та вече не е нужно да правя орален секс Grinning
Тъкмо се питах какво ли се случва, ако някоя дама си имплантира сериозни кубици силикон.  Mr. Green

Е,как какво се случва спира свирките на мига Mr. Green

А според мен продължава, щото то вече навик, к'во ся...  newsm78

# 362
Не искам да обидя никой, ама те силиконките масово с това се занимават. Та голяма част от тях могат да оборят твърдението за малките цици. Освен ако те вътрешно продължават да си мислят "Е добре малки са ми циците, хайде ще ти направя една св**ка" Grinning

# 363
# 364
Purple Peanut, направи го като цитат, че иначе все едно е твое дело.

# 365
Цитат
Напечи си носа на котлона...

# 366
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
с моя приятел ... разбрахме , че сме бременни в 4-5 седмица

другото даже не е смешно  Crazy ето

# 367
Ох, голяма драма ми е, ама не посмях да попитам - защо като са бременни двамата, ще ражда само тя. Ами той???  Crazy

# 368
  • Бургас
Цитат

другото даже не е смешно  Crazy ето

Ох, божке ле. Напоследък накъдето и да се обърна в този форум попадам на разни инфантилни глуповати девойки, които забременяват с мисълта "И кво толкова - все ще изгледам едно дете".
Щяла да бере ягоди патицата. Все едно знае как ще й протече бременността  ooooh!
Едната бере ягоди с корема, другата на 24г. с две деца от бившия ще ражда от гаджето си трето дете, пък нищо че ходят от 4 месеца. Какво им става на тия жени масово. Плашещо е.....

# 369
Цитат

Ох, божке ле. Напоследък накъдето и да се обърна в този форум попадам на разни инфантилни глуповати девойки, които забременяват с мисълта "И кво толкова - все ще изгледам едно дете".
Щяла да бере ягоди патицата. Все едно знае как ще й протече бременността  ooooh!
Едната бере ягоди с корема, другата на 24г. с две деца от бившия ще ражда от гаджето си трето дете, пък нищо че ходят от 4 месеца. Какво им става на тия жени масово. Плашещо е.....
"Любов", в кавички.  Tired

# 370
  • Бургас
Цитат

"Любов", в кавички.  Tired

Те са единствените, които се обичат  Stop
Аз бих казала "Повече хормони, по-малко мозък".

# 371
  • Варна
Цитат
Анкета:
Да напляскам  ли г-н Николов и дивите лопери?
възможни отговори
-Да
-Да, с удоволствие
-Да, с отвращение
-Не го пипай, мой е!

# 372
Снимка на г-н Николов няма ли? Да знам дали и аз да се редЯ на опашка за шляпане. Mr. Green

# 373
  • Варна
Снимка на г-н Николов няма ли? Да знам дали и аз да се редЯ на опашка за шляпане. Mr. Green
Моля, заповядайте.

Аз ще късам номерцата.

# 374
Цитат
има и момичета които въобще не се интересуват от заможността. Достатъчно е да умен и честен, пък парите винаги ще дойдат.

Нова версия на "размерът няма значение, стига да е голям".  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт