Смешки от форума - 12

• 69 706
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Е, как! Късметлийчета са! нали знаеш поговорката "роди ме, мамо, с късмет, па ме хвърли на смет".

Това с маската ми напомни на времето, когато бях дете, и тогава по новините и Всяка неделя постоянно говореха и показваха кадри от преговори и договори между руснаците и американците за някакви ракети. Всеки път като гледах новините (странно, още от малка ми е интересна политиката newsm78) се чудех какво е това "ракети със среден радио-снадействие". Понеже даваха и нещо като документални каддри как се насочвали и изстрелвали ракетите реших, че са нещо с радио, ама какво никак не ми го роди акълът. Чак след време вдянах, че били ракети със среден радиус на действие!  ooooh! Срам, ви казвам, голям срам!
подсети ме , че като малка аз си имах " режисьор надуплажа " .. много се чудех какво е Simple Smile

И режисьор на дублажа "Трендафил Канемска"

Това последното ме разби...и аз като малка се чудех на Трендафил Канемска Joy Joy Joy

# 406
А аз- на А Димитрева.  rotfImbo

Как така може да има човек а име "А"?! newsm78 Joy

# 407
Малката дълго време казваше: "Централна Же Те гара".

# 408
Божеее, колко време се подвизавам из този форум, а чак сега ви откривам  ooooh!
Ама никога не е късно човек да започне да учи-ето, вече знам как да си направя преглед на яйчниците в домашни условия (ще се пребъркам сама, че мъжО го нЕма). Понеже може да не успея да се сгъна, дали да не ползвам някаква по-дълга пръчка?  newsm78
Препоръчайте, моля, на тези, които писаха, че ще с самопрегледат  Mr. Green

П.С. Ей ме на, аз съм тази с култовата "цито на маска" в подписа-няколко години вече ме удивлява и не съм я махала.  Heart Eyes

# 409
Май имаше и "цитона маска" Grinning

# 410
Май имаше и "цитона маска" Grinning
цитоННА маска  Naughty

# 411
 цитунни маски   И в този вариант го имаше скоро.

# 412
  • София
А за "гола маска" какво ще кажете?

# 413
Ами има резон,в крайна сметка остава гола след маската Joy

# 414
  • София
Ами има резон,в крайна сметка остава гола след маската Joy
Наистина било логично.  Flutter

# 415
Цитат
Честито, моята фаворитка спечели! Подвластничка или втора подвластничка очаквах да е №1 от снимките.

# 416
Цитат
Честито, моята фаворитка спечели! Подвластничка или втора подвластничка очаквах да е №1 от снимките.
Joy Тъкмо го пуснах в правописната.

# 417
Що, то правописно си е наред, нищо, че няма такава дума.   Mr. Green

# 418
Ами щот' се чудих, чудих... и накрая го наредих след антибиотика " Зенит".  Grinning

# 419
Цитат
Иска ми се някой да ме сграбчи и да ме изтръска.
   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт