Смешки от форума - 12

• 69 735
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Алексче,линк,моля!Това е култово Joy

# 391
Ето, ама да не ходите да се подигравате.  Naughty

# 392
Добре,ама само заради теб се въздържам Joy
Въпроса го задава майка на деветмесечно бебе....

# 393
Познава си тялото жената.

# 394
Познава си тялото жената.

Мани,че сега си пипнах панкреаса,нещо ми е набъбнал Joy Joy JoyДа пусна една тема,а?

# 395
  • Бургас

Нищо ново. Онази гугутка с цитунната маска е майка на две деца със замисъл да ражда трето на гаджето си от 5 месеца. Понякога се чудя как оцеляват тия деца като ги отглеждат такива майки.

# 396
  • София
Е, как! Късметлийчета са! нали знаеш поговорката "роди ме, мамо, с късмет, па ме хвърли на смет".

Това с маската ми напомни на времето, когато бях дете, и тогава по новините и Всяка неделя постоянно говореха и показваха кадри от преговори и договори между руснаците и американците за някакви ракети. Всеки път като гледах новините (странно, още от малка ми е интересна политиката newsm78) се чудех какво е това "ракети със среден радио-снадействие". Понеже даваха и нещо като документални каддри как се насочвали и изстрелвали ракетите реших, че са нещо с радио, ама какво никак не ми го роди акълът. Чак след време вдянах, че били ракети със среден радиус на действие!  ooooh! Срам, ви казвам, голям срам!

# 397
Цитат
А знаете ли, че на дъртите мъже, освен че им провисват мъдете, им полилавяват пикалата? То ако не беше гадно, нямаше да се пее "гъди, гъди, гъди - тия дърти мъди!".
Е,аз на тва много се смях  Laughing
hahaha Joy Joy Joy Joy

Оооо, смях се до сълзи hahaha

# 398
Е, как! Късметлийчета са! нали знаеш поговорката "роди ме, мамо, с късмет, па ме хвърли на смет".

Това с маската ми напомни на времето, когато бях дете, и тогава по новините и Всяка неделя постоянно говореха и показваха кадри от преговори и договори между руснаците и американците за някакви ракети. Всеки път като гледах новините (странно, още от малка ми е интересна политиката newsm78) се чудех какво е това "ракети със среден радио-снадействие". Понеже даваха и нещо като документални каддри как се насочвали и изстрелвали ракетите реших, че са нещо с радио, ама какво никак не ми го роди акълът. Чак след време вдянах, че били ракети със среден радиус на действие!  ooooh! Срам, ви казвам, голям срам!
подсети ме , че като малка аз си имах " режисьор надуплажа " .. много се чудех какво е Simple Smile

# 399
  • Ланкър, планините Овнерог

Това с маската ми напомни на времето, когато бях дете, и тогава по новините и Всяка неделя постоянно говореха и показваха кадри от преговори и договори между руснаците и американците за някакви ракети. Всеки път като гледах новините (странно, още от малка ми е интересна политиката newsm78) се чудех какво е това "ракети със среден радио-снадействие". Понеже даваха и нещо като документални каддри как се насочвали и изстрелвали ракетите реших, че са нещо с радио, ама какво никак не ми го роди акълът. Чак след време вдянах, че били ракети със среден радиус на действие!  ooooh! Срам, ви казвам, голям срам!
подсети ме , че като малка аз си имах " режисьор надуплажа " .. много се чудех какво е Simple Smile

И режисьор на дублажа "Трендафил Канемска"

# 400
  • Бургас

И аз точно това се сетих  Laughing И аз като малка се чудих какво е това "режисьорна доглажа"  Joy

# 401
  • София
Имаше серия споделяния на подобни спомени в темата "изгубени в превода".

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 23:48 от *Ирина*

# 402
Цитат
Цитат
Когато си пипам левия яйчник усещам топче колкото орех. Когато бръкна с пръст също усещам топче.
Със сигурност, ама с 300% сигурност, не си напипваш яйчника! Освен ако не си мъж и не става въпрос за яйцата ти!
Колко ли надълбоко бърка? Представям си я с ръка навряна до лакътя.  ooooh!
П.П. Не пробвайте! Не става! Собствена ръка не може да се извие под такъв ъгъл.  Flutter

# 403
Цитат
Цитат
Когато си пипам левия яйчник усещам топче колкото орех. Когато бръкна с пръст също усещам топче.
Със сигурност, ама с 300% сигурност, не си напипваш яйчника! Освен ако не си мъж и не става въпрос за яйцата ти!
Колко ли надълбоко бърка? Представям си я с ръка навряна до лакътя.  ooooh!
П.П. Не пробвайте! Не става! Собствена ръка не може да се извие под такъв ъгълFlutter
Викнете мъжо!  Mr. Green

# 404
  • Варна
В този ред на спомени, аз пък дълго време се чудех защо ме поправя мама, като казвам, че ми се яде "със дърма"...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт