Смешки от форума - 12

• 69 739
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
 Последния пост ме подсети за нещо, ама ще го напиша по-дискретно: къде изчезна Lizet?

# 376
Последния пост ме подсети за нещо, ама ще го напиша по-дискретно: къде изчезна Lizet?
Тихо де, работи по новата визия на Бг-мама...

# 377
Аааа това вече обяснява всичко, което се случи в последните няколко дни...   ooooh!

# 378
Цитат
Нали оставяме най-милото си в училище...

# 379
Цитат
Моля помогнете ми, нова съм в сайта и бих искала да попитам мога ли и как да си запаметявам рецепти.Благодаря ви много предварително

Ха сега де.

# 380
  • Ланкър, планините Овнерог
Цитат
Здравейте.Искам да Ви попитам ,майка ми не може да отиде до банката. И аз дали мога да изтегля с личната и  карта

Ко речи?

# 381
  • Ямбол
Здравейте.Искам да Ви попитам ,майка ми не може да отиде до банката. И аз дали мога да изтегля с личната и  карта

Ко речи?
Joy Joy Joy

# 382
  • София
Здравейте.Искам да Ви попитам ,майка ми не може да отиде до банката. И аз дали мога да изтегля с личната и  карта

Ко речи?
Joy Joy Joy
За какво й е личната карта?  newsm78 Просто да каже, че й е дъщеря и ще й разрешат да тегли.

# 383
  • Ланкър, планините Овнерог
Мноу ясно. Някакви си банки, някакви си правила. Мама каза, че може. Точка  Crossing Arms

# 384
Цитат
При нас, като види човек фоайето и нашия етаж, ще си каже, че входът е поддържан, но ако се поразходи по етажите, ще се натъкне на такива красоти, че ще се чуди дали е в блок или в пещерата на ламята Спаска...

# 385
А единия от хората с общ профил, може дори да не знае, че участва в такъв. Решила Мара да се покаже пред дружките колко е сплотена с Киро и хоп - сложила го на снимка с нея и се кръстила Макира. А той горкия, даже и не подозира колко е сплотен с Мара.

Joy Joy Joy

# 386
Цитат
А знаете ли, че на дъртите мъже, освен че им провисват мъдете, им полилавяват пикалата? То ако не беше гадно, нямаше да се пее "гъди, гъди, гъди - тия дърти мъди!".
Е,аз на тва много се смях  Laughing
hahaha Joy Joy Joy Joy

Да добавя и този бисер на авторката:

"Благодаря за подкрепата..ми питам да дали е рисково малко или много трета бременност за период от няколко годинки .. това е само идея в момента не говоря да започна веднага обмисляме варианти затова питам..за фолиевата киселина чувала съм че се пиела 6 месеца пред първите опити, за цитунни маски и прочие..  в страната в кочто аз съм живяла е по-различо просто за това искам да се информирам"

ooooh!

Цитонамазка се среща под всякакви варианти, но любимият ми е този, който видях в подписа на съфорумничка - "цито на маска".  Peace

То май съм за темата за муните  Mr. Green Добре, че прочетох и следващото мнение (на Пипи), та да разбера какво се крие за термина цитунна маска   ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 15:32 от бибиту

# 387
Цитат
Цитат
Когато си пипам левия яйчник усещам топче колкото орех. Когато бръкна с пръст също усещам топче.

Със сигурност, ама с 300% сигурност, не си напипваш яйчника! Освен ако не си мъж и не става въпрос за яйцата ти!

# 388
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Цитат
Когато си пипам левия яйчник усещам топче колкото орех. Когато бръкна с пръст също усещам топче.

Със сигурност, ама с 300% сигурност, не си напипваш яйчника! Освен ако не си мъж и не става въпрос за яйцата ти!

hahaha стархотно е Joy Joy Joy Joy

# 389
Цитат
Цитат

hahaha hahaha hahaha hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт