Смешки от форума - 12

• 69 668
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Цитат
над 99.9% от докладите са абсолютно безпочвени (тип "моля намесете се, тази принизява таланта на актьора", "моля изтрийте я - тази не харесва актьора), докладват се като "обидни" и "вулгарни" публикации, съдържащи просто различно мнение, но в никакъв случай изказани грубо или обидно, даже и публикации, които просто са умерени, а не пълни с хвалебствия. (само за пример - искаше се с над 10 доклада банове за потребители, които не бяха съгласни, че този актьор е по-талантлив от Марлон Брандо, Жерар Филип, Джереми Айрънс, но смятат, че има същата класа)... простете...

Crazy Joy

Познайте кой е гениалният актьор, по-велик от Марлон Брандо, Жерар Филип и Джереми Айрънс?  Mr. Green
Къванч?  Joy Joy Joy

# 436
  • София
Цитат
над 99.9% от докладите са абсолютно безпочвени (тип "моля намесете се, тази принизява таланта на актьора", "моля изтрийте я - тази не харесва актьора), докладват се като "обидни" и "вулгарни" публикации, съдържащи просто различно мнение, но в никакъв случай изказани грубо или обидно, даже и публикации, които просто са умерени, а не пълни с хвалебствия. (само за пример - искаше се с над 10 доклада банове за потребители, които не бяха съгласни, че този актьор е по-талантлив от Марлон Брандо, Жерар Филип, Джереми Айрънс, но смятат, че има същата класа)... простете...

Crazy Joy

Познайте кой е гениалният актьор, по-велик от Марлон Брандо, Жерар Филип и Джереми Айрънс?  Mr. Green
От някой турски сериал ще да е, не съм сведуща там, съжалявам  Mr. Green

# 437
С глас се смях, докато четох цялото обяснение на Мамма, относно темата за въпросния момък.  Grinning
От турски сериал е, да. В темата за въпроси към модераторите има линкове.

# 438
Цитат

Crazy Joy

Познайте кой е гениалният актьор, по-велик от Марлон Брандо, Жерар Филип и Джереми
Айрънс?  Mr. Green

Предполагах, че става въпрос за турски актьор и се оказах права, но само сбърках името в предположенията си  Laughing Ех, ако имаше толкова теми, спорове и пристрастия за горецитираните.....

# 439
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Турските актьори са самостоятелна категория гении, какви са тези безумни сравнения с някакъв си Айрънс Naughty Laughing?

# 440
 Не знам кого коментирате, но нима турски/български/сръбски актьор не може да има талант само заради нещастието да се роди на грешно място?

# 441
Вчера четох въпросната тема и си мислех, че трябва да запишат нова точка в МКБ специално за тези лели там.

# 442
и за всичко това е виновна Фатмагюл  ooooh!

Не знам кого коментирате, но нима турски/български/сръбски актьор не може да има талант само заради нещастието да се роди на грешно място?

може, но коментарите тук не са заради актьора, а заради почитателките му 

# 443
 Ясно Peace От онези актьори, за които се пишеха стихове сигурно Simple Smile

# 444
  • София
Да се похваля, че успях да се регна във форума Ви Simple Smile

Браво на човека, мисля, че е единствен на света  Flutter bowuu

# 445
  • София
Цитат
доколкото разбрах е забременяла, след като са се разделили с бащата...

# 446
Цитат
доколкото разбрах е забременяла, след като са се разделили с бащата...
Че малко ли народ прави секс с бивши...  Joy Joy

# 447

Айде още един. Бабин убавец!

# 448
Цитат
Родителите на мъжа ми го гонят от родната му къща ( къща в град,на 3 етажа,по думите им по 1 етаж на двамата синове,на практика излиза друго). Живи са родителите. Казаха ни,че като е осиновен,той има права по имуществото. Може ли да ги съди за наследство като са живи?

# 449
Цитат
Родителите на мъжа ми го гонят от родната му къща ( къща в град,на 3 етажа,по думите им по 1 етаж на двамата синове,на практика излиза друго). Живи са родителите. Казаха ни,че като е осиновен,той има права по имуществото. Може ли да ги съди за наследство като са живи?
Да пробва пък, нищо не се знае...  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт