Смешки от форума - 12

• 69 696
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Заглавие на тема:
Цитат
ОМРАЗНА МИ С ТЕЗИ ЧЕРВА!!!

Ами махни ги, щом ги мразиш  Mr. Green

# 421
Цитат
къпя го през ден,понякога и през 2 зависи,просто не виждам смисъл като му мия дупето по 3,4 пъти на ден да му "яде" кожата тия сапуни

# 422
# 423
Цитат
къпя го през ден,понякога и през 2 зависи,просто не виждам смисъл като му мия дупето по 3,4 пъти на ден да му "яде" кожата тия сапуни

Ами и ние си мием д--тата всеки ден, даже по 2 пъти, ама що ли си взимаме и душ? Дали все още имапе кожа, а пък къде отидоха маслата и кремчетата за кожа? А, и да не забравяме, дали Иречек беше, или Чърчил, споменал нещо за балканските "табиети" след баня?

# 424
Цитат

Кое му е смешното? Предполагам, за бебе става въпрос. Това са и препоръките -да се къпят през ден два, особено през зимата. Вие като че ли падате от Марс.  Вашите коментари са смешни, а не изказването.

# 425
Цитат

Кое му е смешното? Предполагам, за бебе става въпрос. Това са и препоръките -да се къпят през ден два, особено през зимата.

Подкрепям.

От друга страна педиатрите в България са малко по-назад в разбиранията/знанията си...

# 426
В Америка, защото са много напред, не къпят децата, а ги бършат с мокри кърпи Stop
Препоръки....всякакви Laughing Laughing

# 427
В Америка, защото са много напред, не къпят децата, а ги бършат с мокри кърпи Stop
Препоръки....всякакви Laughing Laughing

Не му е тук мястото, но не се заменя къпането с мокри кърпи. Освен това не се препоръчва само в Америка да не се къпят бебетата всеки ден, а навсякъде, освен май у нас.

# 428
Моля ви се.

# 429
# 430
Цитат
Здравейте,искам да попитам някой знае ли дали ако усещам маточните си тръби подути може да е признак на бременност,или по-скоро е принак за настъпила овулация?

След прегледите на яйчниците в домашни условия е ред да си усетим и маточните тръби подути !!

# 431
Цитат
Иска ми се някой да ме сграбчи и да ме изтръска.
   Laughing

И после с две щипки и на простора  Laughing

# 432
Цитат

Кое му е смешното? Предполагам, за бебе става въпрос. Това са и препоръките -да се къпят през ден два, особено през зимата. Вие като че ли падате от Марс.  Вашите коментари са смешни, а не изказването.

Не го цитирах заради това по колко пъти се къпе бебе, а ми стана смешно, че кожата му "яде" сапун.  Peace

# 433
Цитат
над 99.9% от докладите са абсолютно безпочвени (тип "моля намесете се, тази принизява таланта на актьора", "моля изтрийте я - тази не харесва актьора), докладват се като "обидни" и "вулгарни" публикации, съдържащи просто различно мнение, но в никакъв случай изказани грубо или обидно, даже и публикации, които просто са умерени, а не пълни с хвалебствия. (само за пример - искаше се с над 10 доклада банове за потребители, които не бяха съгласни, че този актьор е по-талантлив от Марлон Брандо, Жерар Филип, Джереми Айрънс, но смятат, че има същата класа)... простете...

Crazy Joy

Познайте кой е гениалният актьор, по-велик от Марлон Брандо, Жерар Филип и Джереми Айрънс?  Mr. Green

# 434
  • Ямбол
А, имало и по-зле от аватарките, но подозирам, че има съвпадения на участници.

Общи условия

Активация на акаунт