Смешки от форума - 12

• 69 960
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
Здравейте, искам да попитам вярно ли е, че от витамините Геритамин растяла брада и мускат?!?? То е ясно, че ще има някакво окосмяване по тялото, но чак пък брада..  newsm09

# 121
  • Варна
Цитат
Здравейте, искам да попитам вярно ли е, че от витамините Геритамин растяла брада и мускат?!?? То е ясно, че ще има някакво окосмяване по тялото, но чак пък брада..  newsm09

Аааа, мускат ако расте, и аз да ги започвам...
Виж за брада...  newsm78, като ги пиех преди време, не ми поникна, ама знае ли човек!

# 122
И нашите ни тормозят така- вързали са си отдушника на кухнята с нашата баня и всеки ден, когато овцата се разготви, нашите баня и коридор замирисват на манджа... ooooh!

А при нас всички отдушници са в един комин - кухни, бани, тоалетни. Умирам от кеф да се къпя потопена в аромата на пържен лук, например.

# 123
От темата за учителите
Цитат
Попаднах на тази тема случайно, и се изумих от неграмотността на хора, които казват, че са преподаватели. Та те заслужават публична обида, и средновековно наказание. Не децата са виновни, а такива, изкарани да преподават, овце. И ако не бяха постовете на Зл... в..., темата прилича на разговор на малоумни същества. Не мога да позная всичките идиотки, женски род, защото те пишат в него, но ако видя и една такава овца, неграмотна и със самочувствие, бих я унижил. Не знам как сте станали учителки, но явно трябва да има и тест за грамотност, не ставате за такива. Тъпи и прости сте. Не обиди, ами и вода не заслужавате. Толкова прости същества в една тема не бях виждал, не унижавайте хората, които могат да преподават. Не съм против чалгата, но съм за изгонването на простакесите от училище. Ако не е ясно защо съм против тези гнусарки, готов съм да изкарам на снимки техните блудства. П.С. Приемам само грамотна и на български език критика.

# 124
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много грубо. По-тъжно е колко е вярно за болшинството от наскоро дипломирани учители.

# 125
  • Луната ни пази
Много грубо. По-тъжно е колко е вярно за болшинството от наскоро дипломирани учители.
Обидно е, но и ти си права. Въпреки всичко в темата подминахме глупака с мълчание.

# 126

Аз имам същите впечатления за учителки, дипломирани преди 25-30 години. Само дето не съм се изказвала толкова синтезирано на публични места за тях. Избил му бушонът на човека. Не е много трудно, лошото е че се спрял в бгмама да се изкаже, а тук призмата е пречупена.

# 127
Цитат
Ясно е за какво ходят жените при мъже фризьори  Нищо, че повечето са гейове или поне дават вид на такива, има си достатъчно разгонени женски екземпляри, които си им е кеф да ги попипват мъже фризьори и да се лендзят с тях.
То  целият пост е за тук. но карай.

# 128
  • София
Цитат
Ясно е за какво ходят жените при мъже фризьори  Нищо, че повечето са гейове или поне дават вид на такива, има си достатъчно разгонени женски екземпляри, които си им е кеф да ги попипват мъже фризьори и да се лендзят с тях.
Не знам дали е за тук, аз така се оцъклих сутрешно...

# 129
Добре че не се е сетила за мъжете гинеколози.

# 130
  • Варна
... тия дни научих , че хора, което харесват " 50 нюанса сиво '' се възмущават от профанизирането на изкуството ...
hahaha
Това беше добро!

лелее,сигурно аз съм профан,нищо не разбирам от изобразително изкуство...
hahaha

# 131
  • Варна
По повод неподходящите за мъж професии:

Цитат
Според бегемамките гинеколог е ок, но маникюрист, педикюрист и стилист на Минки - нееее!

# 132
Цитат

Въх!

Алексче, изпреварила си ме!
Постът кърти мивки - от най-големите.

# 133
Цитат
Та не разбрах колко плаща мъжът ти на бившите си деца?

# 134
Цитат
смятам да отида да си лея куршум - не, чу вярвам в тези работи де

Общи условия

Активация на акаунт