Смешки от форума - 12

• 69 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Имам познат, който е кръстен поне 3 пъти - едната баба тайно, другата баба тайно, майката и тя тайно.

# 451
Имам познат, който е кръстен поне 3 пъти - едната баба тайно, другата баба тайно, майката и тя тайно.
А стига бе. Ей много въртоглав народ има по тоя свят. И как тайно, като искат акта за раждане?

# 452
Явно всяка го е взела тайно от останалите.  Mr. Green

# 453
Сега може и да искат. Преди години в по-малките градове и села можеше и без него. Моята баба много настояваше преди 15 години да ме кръсти и липсата на документ нямаше проблем. Проблемът беше, че аз бях достатъчно голяма за да и откажа. Simple Smile

# 454
Цитат
Другото е,че ме е гнус от чужди тоалетни и нося Циф и ги мия също и мивката,дори да има лента ,че е почистено,пак мия,щото си мисля че гъбите,с които чистят са мръсни EmbarassedИ за чужбина тръгвам с Циф в бурканче от бебешко пюре и нова гъба.
Само да сте се смяли:)

Вероятно е най-желаният гост сред приятелите си. Joy

# 455
Цитат
Другото е,че ме е гнус от чужди тоалетни и нося Циф и ги мия също и мивката,дори да има лента ,че е почистено,пак мия,щото си мисля че гъбите,с които чистят са мръсни EmbarassedИ за чужбина тръгвам с Циф в бурканче от бебешко пюре и нова гъба.

Вероятно е най-желаният гост сред приятелите си. Joy

Чудо,кажи че е от темата за страностите:)С приятели се виждаме навън.Горното е за места,в които ще пребивавам дълго.

# 456

Цитат

Няма, обещаваме! Flutter hahaha

# 457
Казвам, от темата за странностите е.
JACKLIN*, надявам се не си се обидила, за това и не те цитирах, ама ти се издаде.

# 458
Как ще се обидя,че то е смешно HugСмейте си се спокойно:)))

# 459
И мен едната баба ме кръсти тайно, имам смътен спомен Simple Smile Сега сестра ми е източноправославна, аз католичка  Grinning

# 460
  • Варна
С приятели се виждаме навън.Горното е за места,в които ще пребивавам дълго.

Ееее, жалко... Аз тъкмо мислех да ти предложа да наминаваш към нас веднъж-два пъти седмично...

# 461

Ееее, жалко... Аз тъкмо мислех да ти предложа да наминаваш към нас веднъж-два пъти седмично...

Хаххахаха,да мина банята викаш:)Брат ми все за това ме кани:)

# 462
  • Варна

Хаххахаха,да мина банята викаш:)Брат ми все за това ме кани:)

Ми да, и кафе ш'ти туря и тортичка. Ако ти е по-на чалъм вечер, може и по една ракийка да пийнем. Аз докато си в банята ще нарежа салатата...  Wink

# 463
Цитат на: JACKLIN* link=topic=745456.msg27114007#msg27114007 date
[/quote

Ми да, и кафе ш'ти туря и тортичка. Ако ти е по-на чалъм вечер, може и по една ракийка да пийнем. Аз докато си в банята ще нарежа салатата...  Wink

Айде нави ме,давай адреЗа.Ама на лични,че и други мераклийки ще има за банята,оказа се че не съм сама:)))))

# 464
Цитат
първо тук пишем на български
Цитат
ПРОЩАВАЙТЕ ЧЕ СЪМ ВИ ПИСАЛА НА ЛАТИНСКИ ПЪРВИЯ ПЪТ ПРОСТО НЕ СЪМ ГО ОСЪЗНАЛА

Общи условия

Активация на акаунт