Смешки от форума - 12

• 69 625
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Ех, ако всички можеха да пишат на латински! И без това всичко съм забравила вече, щеше да ми е от помощ, за да си го припомня!

# 466
Имам усещане за дежа вю, но може и да бъркам.

Цитат
Мъж на 20 години съм. Поставиха ми диагноза рак на тестисите. Преди да стана 50% по-малко мъж, искам да опитам няколко начина. Казвали са ми, че кърмата помагала срещу някои видове рак, по-точно алфа-лакталбумина в нея. Някъде продават ли кърма, трябва ли рецепта за закупуването й? Съжалявам, ако темата не е в правилния раздел, но съм нов в сайта.

Цитат
Нямам никаква идея за количеството, просто чух сутринта и този сайт ми изскочи в главата. Ще разуча и ще кажа, но предполагам 100-150 мл. Много ли е това? По колко консумира едно бебе? Благодаря за бързите отговори, но кърмачките едва ли ще се съгласят да дават на сульо и пульо.

Цитат
Благодаря ви много за информацията и отговорите. Желая ви здраве и щастие.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=758012.msg25559548#new

П.П. Проверка в Профила показва, че е питал.

# 467
"Енгин за всички и всички за Енгин!" - подпис на потребителка.

(За тези, които не знаят кой е Енгин, да видят тази тема и тази.)

# 468
"Енгин за всички и всички за Енгин!" - подпис на потребителка.
Тези тотално са се ... хъм,  ooooh! шашнали. Много добър диалог водят с Тати, а какви изисквания имат. Мислех да цитирам от темата за правилата, но не мога да си избера. Simple Smile

# 469
Целия форум е скочил за тая тема, а мен така ме мързи да я прочета, че просто не е истина.  Tired Ама разбрах, че са някакви странни хора, които се карат за странни неща Grinning

# 470
Цитат
Не понасям поздрав с ръкостискане или целувки...много ми е гнусно да докосвам чужди ръце, бузи, устни  Crazy ( и детето си не съм целувала почти никога Embarassed)
Това не знам дали е смешно или тъжно.

# 471
Цитат
Не понасям поздрав с ръкостискане или целувки...много ми е гнусно да докосвам чужди ръце, бузи, устни  Crazy ( и детето си не съм целувала почти никога Embarassed)

Явно не важи за други части, защото иначе не знам как тази дама е забременяла!

# 472
  • София

И мен едната баба ме кръсти тайно, имам смътен спомен Simple Smile Сега сестра ми е източноправославна, аз католичка  Grinning
Мъжът ми пък са го кръщавали тайно и двете му баби - едната като католик, после и другата да не остане по-назад го кръстила в православна църква. Той все като стане дума твърди, че е католик, но православното му кръщене май зачерква католическото...... Пък и се венчахме в православна църква.

# 473
  • Бургас
Цитат

Явно не важи за други части, защото иначе не знам как тази дама е забременяла!

Кои бузи има предвид  Laughing

Абе то за да забременееш е достатъчно само от една част от човешкото тяло да не те е гнус  Wink

# 474
  • София
Ами и на мен ми е гнусно да ме целуват, а всичките роднини само напират да го правят.

Мъжът съм си го избрала - и не ми е неприятно да ме целува. Но пък, виж, с неговите прибори не ям. Иди, че разбери!  Laughing

# 475
Цитат
искам да ви попитам аз сам с серклаж(забранен ми е секса) и снощи сънувах сън в който май сварших не съм сигурна!пия хапчета магнерот 4 по 1 таблетка на ден!страх ме е има ли опасност да си скъсъм конците  cry cry cry или нещо да повлия на бременността или бебето???? smile3556

Смятай к`ъв късащ конци оргазъм. Blush
Чудех се дали тук или в правописната...

# 476

Shocked Shocked Shocked
Реакцията ми, както и след прочит на темата с ангелите - нима тези жени са успели да създадат семейства и да отгледат деца  ooooh!

# 477

Shocked Shocked Shocked
Реакцията ми, както и след прочит на темата с ангелите - нима тези жени са успели да създадат семейства и да отгледат деца  ooooh!
Когато  попаднах на темата със смешките, после се закрастих да изчета и старите, имаше невероятни ситуации- а си казала нещо лошо за нечий любимец от турски сериал, а са почнали да те кълнат на Лс. Не знаеш да се смееш ли да плачеш ли...  Peace

# 478
# 479
Аз пописвам в една тема за турски сериал.
Серия, която не е преведена от преводачите на темата, не се гледа. Може да е преведена серията от други хора, ама си чакат една седмица техните преводачи. Не всички, ама болшинството..

Общи условия

Активация на акаунт