Коледни идеи и декорация

• 256 076
  • 1 999
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Честит първи сняг  Nature Snowman santa2

# 302
# 303
ели_вики къде е календара Simple Smile ?

# 304
Здравейте, момичета! Страхотни идеи сте показали и сътворили  Simple Smile
Моят син се е запалил по хартиените снежинки и ни се иска да си украсим прозорците с тях. Но как да ги закрепим - с лепило директно на стъклото, висящи на въженца от рамката на дограмата... какво да използваме, за да изглеждат добре, да са добре закрепени, а и после да могат да се махнат без проблем newsm78 (личи си, че съм супер боса в декорациите, нали?!  Blush)
В едно видео видях как ги пръскат с вода и те остават залепени, но май става въпрос за купешки снежинки от специална хартия.

# 305
dolphin-mama80 поздравления , много ми харесват снежинките-балеринки, сякаш танцуват във въздуха
Аз имам толкова много събрани идеи ще видя кои ще успея да направя за сега само това
http://desita734.snimka.bg/hobby/dekupaj-i-kviling.790009.32086369

# 306
и украсата

# 307
  • София
dolphin-mama80 , много хубава украса. Това лозови пръчки ли са?

http://dolphinmam.snimka.bg/holidays/koleda.446388.32085603.big

# 308
  • Стара Загора/Сливен
Да лозови пръчки са , както и тези на които съм закачила балерините- снежинки.

# 309
Но как да ги закрепим - с лепило директно на стъклото, висящи на въженца от рамката на дограмата... какво да използваме, за да изглеждат добре, да са добре закрепени, а и после да могат да се махнат без проблем
Пробвай с тиксо, отрежи парченце, залепи заедно двете крайчета с лепящата страна навън, получава се малко цилиндърче, изцяло лепкаво отвън, едната страна залепваш за стъклото от друга залепваш снежинката  Simple Smile

# 310
От мен снежинки (клик върху снимката за другите ми модели)   Peace

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 14:52 от Old Sport

# 311
# 312
  • Бургас
Ето няколко от последните ми творения Simple Smile
Скрит текст:

# 313
Ехааа ... страхотни са Simple Smile

# 314
Old sport, моля те сподели как се правят снежинките  Praynig Имам тел, имам мънисти, но как се закрепят пръчките? Или някъде се продават готови и само се реди мънистата?

Общи условия

Активация на акаунт