Коледни идеи и декорация

• 253 802
  • 1 999
  •   1
Отговори
# 90
  • пловдив
пано от шпатулки за гърло / лепя шпатулките с лепило за дърво на Бизон- продава се в магазини от рода на Мч Бриколаж/
Скрит текст:
тази година венците не са ми толкова сатенени  Joy
Скрит текст:
antom,пак да питам Simple Smile,какъв е плата за венеца и с какво си направила контура по покрива на къщичката   bouquet

Плата за венци си го набавям от магазините за дрехи втора употреба  Mr. Green Сатенени, тюлени... пердета, чаршафи... каквото си харесаш. Режеш ивица, сгъваш на две, за да не стърчи отрязания край и започваш да усукващ, малко преди края сгъваш още веднъж страната с отрязаното и довършваш. Лепя с топъл силикон края.

"Контура" специално на това пано също е топъл силикон... като изстина минах отгоре със сребърна боичка / в случай сребърен акрилен декор лак на Маестро Пан/ В магазините за хоби материали има иготови контури за стъкло в различни разцветки и всесто топъл силикон, можеш да ползваш директно тях  Peace

# 91
Благодаря ви за отговорите, момичета Simple Smile)

# 92
Много хубава тема- Коледа ми е любим празник и отделям много време за украса. Тази година ще пробвам украса със сушени кръгчета лимон и портокал. Ако някой е правил да сподели, след изсушаване, дали все още се усеща аромат newsm78

# 93
  • София
Скрит текст:

# 94
  • Пловдив
Eто как ми изглеждаха новогодишните късмети:

Правила съм играчки от крушки, и венец от картон, гирлянд и шишарки. Тази година ще направя снежко от чорап  Hug

# 95
  • До морето :)
Аз да си кача снимките от последните няколко коледни дръвчета.  Grinning

http://prikachi.com/images/76/6741076d.jpg

http://prikachi.com/images/81/6741081F.jpg

Догодина ще вграждаме печката и ще мрънкам да направим на стената дървен обков или нещо подобно, за чорапчетата

# 96
  • Kопенхаген
Снежинка балеринка е задължителна декорация всяка година(нямам реална снимка,но е страхотна)    

От тези правих миналата Коледа, дори ги споделих в темата от Нищо нещо, а също така и рози от портокалови кори- изсъхнали и разни други неща  Grinning

Прекрасна тема   bouquet

Eто това много ми допадна  Grinning

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 20:43 от Мадам Дьо Помпадур

# 97
  • Kопенхаген
Снежковци от чорапи  Grinning

# 98
  • софия
пано от шпатулки за гърло / лепя шпатулките с лепило за дърво на Бизон- продава се в магазини от рода на Мч Бриколаж/
Скрит текст:
тази година венците не са ми толкова сатенени  Joy
Скрит текст:
antom,пак да питам Simple Smile,какъв е плата за венеца и с какво си направила контура по покрива на къщичката   bouquet

Плата за венци си го набавям от магазините за дрехи втора употреба  Mr. Green Сатенени, тюлени... пердета, чаршафи... каквото си харесаш. Режеш ивица, сгъваш на две, за да не стърчи отрязания край и започваш да усукващ, малко преди края сгъваш още веднъж страната с отрязаното и довършваш. Лепя с топъл силикон края.

"Контура" специално на това пано също е топъл силикон... като изстина минах отгоре със сребърна боичка / в случай сребърен акрилен декор лак на Маестро Пан/ В магазините за хоби материали има иготови контури за стъкло в различни разцветки и всесто топъл силикон, можеш да ползваш директно тях  Peace
bouquet  bouquet  bouquetМного ти благодаря за отговора,направих 9 къщички,утре ще залепя покривчетата и ще ги покажа  Simple Smile

# 99
Страхотни идеи!

# 100
Интересен начин за получаване на формички от портокалови кори Simple Smile

Още една цветна идея

Това много ми допадна

# 101
  • София
Здравейте, момичета!
Не се стърпях и ще се запиша в тази прекрасна тема, за да се зареждам с Коледно настроение, а и да следя за страхотните идеи, които показвате  bouquet.
Тази година чакам Коледа с особено нетърпение, защото годината не беше лека за нас, но поне очаквам завършека й да е прекрасен, защото се надявам празниците да ги посрещнем в новото ни жилище Heart Eyes.

# 102
Гирлянди

а това е моя миналогодишен коледен свещник

# 103
Привет на всички Simple Smile Радвам се, че ставаме все повече и чакаме Коледните празници заедно Heart Eyes

Тези гирлянди помните ли ги? Връщат ме в детството, миналата година моето дете ги прави в детската градина. Сега ще му дам красива опаковъчна хартия, за да си майстори на воля Simple Smile

снимката е от интернет

# 104
Много се радвам, че и аз попаднах на тази чудесна тема ... събирам идеи и мисля по-отрано да си набележа украса и някои малки изненади за семейните коледни празници

Общи условия

Активация на акаунт