Отговори
# 360
Сериалът на Серхан е много интересен. Странно, че имал нисък рейтинг.

# 361
Сериалът на Серхан е много интересен. Странно, че имал нисък рейтинг.

защо да има нисък рейтинг?! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Аз доколкото разбрах рейтинга му бил добър!Втори епизод вече бил със значително по -висока гледаемост!!! Thinking Thinking Thinking Thinking

# 362
Хайде сънливки .....ставайте ,че кафе не остана!!!

# 363
Добро утро! Hug Hug Hug
Валдес newsm51,огромни благодарности за разясненията!
Прекрасен ден,успешна,усмихната и щастлива нова седмица на всички! Heart Eyes Grinning

# 364
  • Malaga
 Hug Hug Прекрасна и успешна седмица!   Hug Hug

bouquet  bouquet  bouquet

# 365
  • София
Hug Hug Прекрасна и успешна седмица!   Hug Hug

bouquet  bouquet  bouquet
Добро утро на всички Незабравими  Hug Hug Hug Ето ме и мен след едно кратко отсъствие поради неотложни ангажименти. Първо ще си пийна кафенцето поднесено от: migi_megi  и chuza след това ще ви попрочета и ще изгледам пропуснатите серии на Йозлем и Серхан и чак тогава мога да се включа в коментарите тук  newsm10 smile3521 Пожелавам на всички лека и ползотворна седмица

# 366
  • Malaga
Дали ще го види Леиля в болницата?  newsm78 newsm78 newsm78

# 367
# 368
Аууууу,какъв профил е извадил батко!!! newsm48 newsm48 newsm48

# 369
  • Malaga

Яго,Яго,ама не е лош!  hahaha Joy Joy

# 370
  • Malaga

HugИ в профил,и в анфас Серхан е номер едно!  Hug Heart Eyes

# 371
  • София
Дали ще го види Леиля в болницата?  newsm78 newsm78 newsm78

Да, особено ако той си размърда пръста, а тя се окаже по-наблюдателна от Еда.  Поздрави на всички и специално на Дани за страхотния отговор на моята закачка по нейн адрес. Надявам се да сме ви разсмели. Не можах да гледам НИС-2 в събота, но обещавам да го направя при първа възможност, защото коментарите ви стават все по-интригуващи. Тази вечер май няма ВВ, та затова погледах малко КиН, после ПП и може би ще хвърля едно око и на СнЛ. А утре вечер пък предстои ШЛ, та не знам дали ще смогна за Качака.

# 372
  • София
Ама тези сцени от болницата с батко, захапал маркуча, можеха въобще да не ги снимат отново, а да ползват същите такива от Незабравима. Обаче сериозно съм се замислил каква би била съдбата на филма, ако в ролята на Лейля беше Йозлем. Някой би ли си направил въобще подобен експеримент и дали вече има такъв прецедент в киното - турското, но и световното?

# 373

Добро утро, Незабравими! Hug

# 374
Добро утро и от мен! Hug Hug Hug
Бганьо ,дешифрирай моля те сериалите които споменаваш. Praynig Laughing.
Прекрасен вторник от мене! Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт