Отговори
# 375
Добро утро и от мен! Hug Hug Hug
Бганьо ,дешифрирай моля те сериалите които споменаваш. Praynig Laughing.
Прекрасен вторник от мене! Heart Eyes Grinning

ВВ-Великолепният век
КиН - Край или начало
ПП- Памуковата принцеса
СнЛ- Сезони на любовта
ШЛ - Шампионска лига

НИС си го знаеш...

# 376
Благодаря!Само за ВВ се сетих от всичките,не че го гледам де,ама от всички горе споменати на-интересен ще да е ШЛ,освен този на ''батко'',но той  участва извън класирането  Laughing.

# 377
Благодаря!Само за ВВ се сетих от всичките,не че го гледам де,ама от всички горе споменати на-интересен ще да е ШЛ,освен този на ''батко'',но той  участва извън класирането  Laughing.

Между другото ВВ напоследък го загледах и ми се стори интересен. Напук на критиките в Турция, че не бил достатъчно героичен, епичен и не знам си още какво, ми се струва стойностен филм, от който има какво да се научи. 

# 378
# 379
# 380
Привет компания. Hug Heart Eyes Тази вечер позакъснях сега за Качак . Embarassed почвам го след малко ,преразказа по-късно . Hug За желаещите  Hug

http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

# 381
Привет компания. Hug Heart Eyes Тази вечер позакъснях сега за Качак . Embarassed почвам го след малко ,преразказа по-късно . Hug За желаещите  Hug

Благодаря, Миме!  love001  love001 txtloves

# 382
  • Варна
Здравейте, приятели! Hug
Малко късничко пуснах "Качак" и естествено нищо не съм разбрала. Чакам Мария да разкаже   bouquet
Видях, че Серхат е плътно след Ертан- където и да отиде, каквото и да прави.  tiptoe Пълен психологически тормоз! И с право- като изключим миналото, за което аз нищо не знам със сигурност по простата причина, че съм гледала само първа серия, следващите- не съм, а миналата оттук- оттам, той му съсипа живота- уби детето му и стана причина за раздялата с любимата жена.
Пък от друга страна ми се види малко прекалено и двете супер красиви жени в сериала да са лудо влюбени точно в чичо Яго- мъж, та дрънка! Rolling Eyes
За сетен път максимата, че любовта е сляпа! ooooh!

# 383
Олееееееееееееее ,''батко'' да не вземат да го оженят? newsm78 newsm78 newsm78

A Kaчак ще го гледам на запис.Моля някой да ми прати линк. Praynig

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 22:04 от nadejda 76

# 384
Момичета нерде сте  Thinking Tired Накратко до сега тази вечер в Качак : Серхат и приятелят му спасиха докторакойто бе отвлечен от Ертан  но и  Ертан изяде голям пердах от него .След което Серхат започна да бъде сянка на Ертан и го докарва до лудост. Непрекъснато му се явява и скрива и хубавецът Ертан е на път да загуби и разсъдъка си.Досеща се ,че това е Серхат но неможе да го докаже на близките си и те си мислят ,че той е полудял  #CrazyМерви непрекъснато си спомня за миналото за Серхат и се чудя на сценаристите защо вече не дадат в действителност какво се е случило между тях защото такова нещо е имало иначе няма как тя  да плаче освен по загубената си любов . Thinking Нюргюл беше прекрасна .Това момиче има невероятната дарба да пресъздава тъжните образи  Hug / и още по-голяма дарба да пресъздава любовните Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes / та тази вечер доказа своята способност нещо подочу от готвачът и другата жена която работи в кухнята и понареди малко сълзи след което Ертан ги беше строил в права редица и я накара тя да дегостира приготвената храна .Свенлива и срамежлива опита две ястия искаше да предпази готвача но последствията бяха катастрофални и Ертан изгони готвача и май я назначи нея защото готвачът тръгвайки си я нападна доста остро май нещо от типа ,че тя е връзкарка или едва ли не любовница на шефа защото тя му отпра един доста добър и заслужен шамар.След което доволна и щастлива се прибра у дома и сподели с леля си ./Аз поне мисля ,че това и е леля а не майка /. HugВ общи линии до сега е това ,Дон Карлеоне  още гадае кои и за какво ги преследва и трепе. Тормоза на Ертан е кошмарен .Както си се люлееше позадрямал на люлката и хоп Яго зад него и му остави маскировачната шапка .Той я показа на Мерве но тя не му повярва и тогава отиде в един бар .Попочерпи се забърса една хубавица и дим да ги няма с колата в един апартамент но Серхат ги следеше.докато да започнат цуни-гуни мацката поиска да отиде до банята и хоп Яго в апартамента .Леле само какъв уплашен поглед имаше Ертан и заслужено защото Яго го наръга с нож .Нещо спомена името на Мерве и айде в действие .Но дори и да отмъщава и неговият  погледа си  бе като на убиец. Доста народ поупука. #2gunfire

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 22:07 от mariq_72

# 385
  • Варна

Повтарят серията! Shocked

И най- накрая Серхат набара в тъмното и насаме Еркан! smile3508
 Резултатът- последният е наръган от предходния! #Crazy
И сега какво?... Thinking

# 386
Олееееееееееееее ,''батко'' да не вземат да го оженят? newsm78 newsm78 newsm78

A Kaчак ще го гледам на запис.Моля някой да ми прати линк. Praynig

Наде и аз я мернах но да си призная честно очаквах ти или Чуза да я постнете защото се загледах в Качака. Heart Eyes Таз булка ми навява лоши помислли  newsm78

# 387

Повтарят серията! Shocked

И най- накрая Серхат набара в тъмното и насаме Еркан! smile3508
 Резултатът- последният е наръган от предходния! #Crazy
И сега какво?... Thinking
ПОВТОРЕНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Shocked
Съвсем се обърках,от картинки и повторения! Sad Rolling Eyes Rolling Eyes

# 388
Дани за Качак: Ертан много ревнува Мерве от Серхат и тази вечер в спомените им дадоха какви нежности  box са си разменяли двамката като не могат да си поделят мафиотската щерка. Което продължава да ме навежда на мисълта ,че детето на Мерве е от Яго. Thinking В краткия си преразказ забравих да спомена за майката която издирва убиеца на дъщеря си за която синът на Дон Карлеоне има вина  дадоха я по телевизията имах чувството ,че къщата пред която е заснета сцената е къщата на Джемил та приятелят на Серхат я издира и май свързват убийството със семейството на мафиозо .Това е краткият ми преразказ от нямото кино мили дами . Hug Embarassed

# 389

Общи условия

Активация на акаунт