Отговори
# 60

Привет на компанията Незабравима!
Рекси,благодаря,че се грижиш за такива като мен,които не могат да гледат в реално време сериала!
Изчетох преразказа на Марийчето,и коментарите,за да се ориентирам, и сега ще го изгледам, започва да става интересно!
И кадрите от филм на Серхан подсказват,че и там се заплита нещо....
Освен по два компютъра и три телевизора,както сте писали,ще ни трябва и отбор преводачи!

# 61
Привет приятели . Hug Heart Eyes Макар и вече следобедно време ви желая един прекрасен следобяд  Hug

# 62
# 63
# 64
# 65

Имах нужда от малко разведряване с тази снимка на щастливите младоженци!
Токущо изгледах Качак-а,и направо ме обзе лудост-това да гледаш филм без превод си е чист мазохизъм....

# 66
Да, а пък когато купиш един сезон и го пуснеш с преводи, за да зарибиш аудиторията, а после не купиш втория се нарича садизъм....

# 67
  • Malaga
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

bouquet  bouquet  bouquet

# 68
Да, а пък когато купиш един сезон и го пуснеш с преводи, за да зарибиш аудиторията, а после не купиш втория се нарича садизъм....
Непростримо!!! #Cussing out
Добра вечер,компания Незабравима! Hug Hug Hug
Деси,  newsm51 love001благодаря на Новата тема!Прекрасна е!
Колкото пред камера ,два пъти повече зад камера. hahaha hahaha hahaha

# 69

Въй въй въй а сега това тука какво ще да е? newsm78

# 70

Ха така #Crazy- Лейля под ръка с Халил в качеството си на символичен домакин ли, що ли!  Thinking
Не помня кой го беше предположил, че е възможно той да си падне по нея и ако това се случи- стана тя, каквато стана! ooooh!
Ще го видим тогава бат ни Йомер / Серхан/ какъв дървен актьор е като замята огън и жупел с погледи! smile3516 Че и шамари може да има! Grinning

Дани аз първа го предположих и оставам със същата си позиция.Очакват се буреносни облаци  buria buria buria tantrum tantrum от Йомер  Hug

# 71
Хайде малко радост за окото  Hug

# 72
Хайде втори фрагман на Серхо  Peace

# 73
Момичета менкам снимчиците от сериалите   но няма как нали ги следим и двата. Hug

# 74

Общи условия

Активация на акаунт