Отговори
# 720
  • София
Във фрагмана батко ми се стори обръснал се. newsm43
Той после има да брадясва достатъчно! Като види Лейля под ръка с Халил! smile3515 И кой знае как и с кого после?! smile3515...
Пък той вързан за готовата на всичко, влюбена и коварна екзотична мечка- стръвница с вид на невинно девойче! newsm09
 Мелда ряпа да яде! fiuuuuuu Тая Диджле всички ги завъртя на малкия си пръст и постигна своето! afwitch
Като я гръмне Емин на сватбата, тъкмо съвсем ще влезе в ролята на жертвата! А лежането й в болницата ще бъде причината Йомер и Лейля да се видят, а може би и да поговорят! Thinking Само че злото вече ще е сторено- Йомер и Диджле ще са женени по техните там обичаи и няма връщане назад! ooooh!
И почнаха страданията...

Е, ама поне няма да се налага под един покрив да живеят, да се гледат през прозорците, да се разминават по алеите и да се гонят из храстите.

# 721
  • Варна
Дами и господине! Hug Hug Hug
 Прави впечатление, че си говорим почти като в доброто старо време! Peace
 И Бганио е прав- и аз съм тук заради компанията най- вече! Hug
 Е, и заради Серхан- моята продължила твърде дълго слабост... Heart Eyes

# 722
Във фейсбук има веднага качени снимки на кадир и девойчета как му беше името Джейлян  newsm78
Дано да стане нещо м/у двамата.Всъщност сигурна съм ,че ще стане , защото Кадир лапна въдицата още в момента в който и помогна да стане!!!

Какви са тези момичета с коси ,като самодиви!!!
В Мардин фризьори няма ли? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 723
Деска тази вечер не си на кръчма така ,че може и да не ти звъним ама да те подсетим за .... hahaha hahaha hahaha ти си знаеш  txtloves lovekiss Kissing Heart "с нахалство към прогрес" идея си нямам от автора на туй нещо  Joy

# 724
  • Варна
Във фейсбук има веднага качени снимки на кадир и девойчета как му беше името Джейлян  newsm78
Дано да стане нещо м/у двамата.Всъщност сигурна съм ,че ще стане , защото Кадир лапна въдицата още в момента в който и помогна да стане!!!

Те там жените така си ловят мъже явно- като разпуснат коси и когото уловят... Thinking

# 725
Във фейсбук има веднага качени снимки на кадир и девойчета как му беше името Джейлян  newsm78

Те там жените така си ловят мъже явно- като разпуснат коси и когото уловят... Thinking

Хубавко е девойчето и обуздано не диво като бъдещата булка.Но пък крясъците им нямат равни на тях ....да ти настръхне косата  af

# 726
  • София

Дани! А и Боб - за стихчето! Е, не може друг да ме разсмее така като вас.

# 727
Бобо беше права Зилян ще има да почака да захване.....и прихване... Embarassed

# 728
# 729
Във фрагмана батко ми се стори обръснал се. newsm43
Той после има да брадясва достатъчно! Като види Лейля под ръка с Халил! smile3515 И кой знае как и с кого после?! smile3515...
Пък той вързан за готовата на всичко, влюбена и коварна екзотична мечка- стръвница с вид на невинно девойче! newsm09
 Мелда ряпа да яде! fiuuuuuu Тая Диджле всички ги завъртя на малкия си пръст и постигна своето! afwitch
Като я гръмне Емин на сватбата, тъкмо съвсем ще влезе в ролята на жертвата! А лежането й в болницата ще бъде причината Йомер и Лейля да се видят, а може би и да поговорят! Thinking Само че злото вече ще е сторено- Йомер и Диджле ще са женени по техните там обичаи и няма връщане назад! ooooh!
И почнаха страданията...

Е, ама поне няма да се налага под един покрив да живеят, да се гледат през прозорците, да се разминават по алеите и да се гонят из храстите.
като гледам те май къщите са съседни, минават от едната в другата и обратно  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyта е възможно да им се случват изброените от теб неща!!

# 730
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=r4FP0_nJO7Y

Фрагманът! Hug

Ей, Миме!   bouquet

# 731

като гледам те май къщите са съседни, минават от едната в другата и обратно  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyта е възможно да им се случват изброените от теб неща!!
[/quote]

Може да имат и някоя скрита вратичка  Joy Joy Joy Joy Joy ама на Халил тези няма да му минат. Hug Едно е сигурно ,че след този фрагман аудиторията на филма ще се поувеличи  Praynig само да не викат толкоз много и ще е ок. Praynig

# 732
Дами и господине! Hug Hug Hug
 Прави впечатление, че си говорим почти като в доброто старо време! Peace
 И Бганио е прав- и аз съм тук заради компанията най- вече! Hug
 Е, и заради Серхан- моята продължила твърде дълго слабост... Heart Eyes
newsm10 newsm10 newsm10
Щом не смогвам да изчитам коментарите!!!
А какво беше в "незабравимите" времена!Една тема на една сряда вечер.Напишеш нещо и после не можеш да го намериш- изписани още куп страници след това!!!

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 00:26 от migi_megi

# 733
  • Варна
Мани, мани...Заформя се нещо страшно... newsm09

# 734
Меги мерни сега батко на първият кадър с Кадир няма набола брада нали не ми се привижда на мен щото с брада не ми харесва  newsm43

Общи условия

Активация на акаунт