Отговори
# 390
  • Malaga
 HugПривет! HugЗнае ли се колко епизода ще е сериала? newsm78Нещо много бързо започнаха да се разплитат загадките  #Crazy

# 391

Когато и Лейля пристигне в Мардин - с Йомер на фона на анадолчани ще са като мисис и мистър Смит Wink

# 392
  • Варна
Момичета, може ли някой да ми каже читав линк, от който мога да си сваля снимки от "НИС"! Praynig
Щото има разни профили във фейса, но снимките са орязани, мътни, с надписи, колажи не дотам сполучливи, любителска работа- с две думи твърде лоши, че да ги свалям, пък аз искам да имам снимки от всяка серия. Благодаря предварително! Hug

# 393
  • Malaga
Момичета, може ли някой да ми каже читав линк, от който мога да си сваля снимки от "НИС"! Praynig
Щото има разни профили във фейса, но снимките са орязани, мътни, с надписи, колажи не дотам сполучливи, любителска работа- с две думи твърде лоши, че да ги свалям, пък аз искам да имам снимки от всяка серия. Благодаря предварително! Hug

Пробвала ли си от Инстаграм?  newsm78

http://instagram.com/serhan_yavas#

# 394
  • София
Дали е истина или поредната клюкина  newsm78

Ипек Карапънар и Серхан Яваш пренесли любовта от екрана и в живота,но за да не влияе неблагоприятно на рейтинга я пазят в тайна  Rolling Eyes
http://www.sacitaslan.com/dizi-aski-gercek-oldu-haberi-111468#.UnlasnC8CFC

# 395
  • Варна

Пробвала ли си от Инстаграм?  newsm78

http://instagram.com/serhan_yavas#
Благодаря сърдечно!  bouquet Тия вече съм си ги свалила, но искам още... Hug

# 396
  • Варна
Дали е истина или поредната клюкина  newsm78

Ипек Карапънар и Серхан Яваш пренесли любовта от екрана и в живота,но за да не влияе неблагоприятно на рейтинга я пазят в тайна  Rolling Eyes
http://www.sacitaslan.com/dizi-aski-gercek-oldu-haberi-111468#.UnlasnC8CFC
Че няма лошо newsm10- здрав, прав, красив ерген и здрава, права, красива мома- какво по- естествено от това да се харесат и да са заедно?!
 И какво по- хубаво от това, да те посети любовта, когато и където най- малко я очакваш?! Two Hearts smile3537
 Ако е вярно- радвам се и за двамата, и най - вече за Серхан! Heart Eyes

Ще видим  Thinking- това не може да се крие до безкрай! Naughty

# 397
# 398
  • Malaga
 newsm51 newsm51 txtloves newsm51 newsm51

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts 

newsm10 newsm17

# 399
# 400
  • Варна

Със спомена за този красив момент, лека нощ! Hug

# 401
# 402
  • Malaga

Нургюл и Ертан в ресторанта

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 10:06 от chuza

# 403
  • Malaga
 Hug За тези,които са пропуснали снощния епизод на "Беглеца"   Hug

# 404
Добро утро, на Незабравимата компания.

Човек където и да отиде, каквото и да прави един ден отново се завръща тук. Мястото, което създаваше най-неповторими и незаменими емоции.
А, и колко новинки около любимите артисти съм пропуснала.
Серхан отново на екран, с нов проект след две годишно медийно затъмнение и с някоя - друга естетична корекция.  Е, няма лошо щом така се възприема човека и се чувства добре, ние неговите почитателки ще свикнем с промяната рано или късно. Остава сега да изгледам и епизодите излъчени дотук, надявайки се да ме грабни онази магия, която ме задържаше пред малкия екран, всяка сряда - вечер.
Йозка се е омъжила и си е все същата лъчезарна лудетина. Дано да има щастлив семеен живот и участията и да не спират както досега. Ще следя с интерес и нейното участие в "Беглеца", а и ще наваксам с инфо за филма, по-назад в темата видях, че сте писали.

Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт