Отговори
# 570
# 571
  • Варна
Ей това момиче......до кат свърши филма ......без коса ще го оставят бр.То не бе скубане не бе чудо Thinking
Има какво да се скубе! #Silly Бая коса има! #Crazy
 Щото и без друго сме в началото на сериала... Grinning
До края ще е или оплешивяла, или пък с пънк прическа! Rolling Eyes

# 572

Оправих се. Благодаря! Щото от това ехо нищо не им разбирах какво говореха.
hahaha hahaha hahaha Само заради ехото ли? newsm78

# 573
  • Варна
Тия да не им попадаш в ръчичките- бой...тормоз...заплахи...викане...скубане...дърпане...блъскане...кълнене...гърмене...и пак бой... #Crazy ooooh!

# 574
  • София

Нещо не ме пуска. Тая вечер каквото и да пипна не ми се получава. Не смея даже и едни чинии да измия и затова сега се опитвам да гледам с вас.

# 575
Леле тези вместо да са в болницата при Йомер по скалите висят  Crossing Arms

# 576
  • София
Майката на Йомер се обвинява за случилото се.Каза на Кадир-аз изложих детето си на опасността .

Нещо хич не ми харесва актрисата,много е безизразна  ooooh!

# 577
Майката на Йомер се обвинява за случилото се.Каза на Кадир-аз изложих детето си на опасността .

+ 1  newsm10 Тук сценаристите и режисьорите са направили неправилен избор  на актьор  Crossing Arms

# 578
  • Варна
Гласувах за Йозлем! newsm80
 Обаче коя е тая Демет Йоздемир, дето е първа? Thinking
 Айде, Ханде Доандемир я знам- мацето от "В очакване на слънцето"- и аз го гледам, нищо че е тийнейджърски сериал! ooooh!
Докато дрънкам глупости и изтървах в кого каза, че е влюбена Диджле. Thinking

# 579
Тази какви ги надрънка на Лейля  newsm78 хайде свали си пръстенчето  Tired

# 580
  • Варна

+ 1  newsm10 Тук сценаристите и режисьорите са направили неправилен избор  на актьор  Crossing Arms
Тя от ботокс трудно мърда лицеви мускули явно! И малко преиграва с тоя диалект- съвсем нищо не й се разбира на моменти! Все едно дърва сече като говори! ooooh!
И на колко е години всъщност героинята й? Thinking Има дъщеря- тийнейджърка все пак, а изглежда доста възрастна.

# 581
  • София

Докато дрънкам глупости и изтървах в кого каза, че е влюбена Диджле. Thinking
Призна си че е влюбена в Йомер .
А тая русат аказа на Лейля,че Йомер си е такъв ,потаен,и често се губел,трябвало да свикне и да не го притиска ако иска да го спечели,такива били връзките му

# 582
Тези са като на митинг" един за всички и всички за един" .Ама тези продължават да са си спокойни нека си пийнат чайчето да не им преседне пък батко сам да се оправя... Crossing Arms

# 583
  • София
Халил каза на бития че непременно трябва да разбере кой е направил това на Йомер,защото ако Бозбей умре и той ще замине,остава в затвора

# 584
  • София
Лейля-Боже,пмогни ми,загубих го,малко остана заминаваш Лейля,далеч то спомените ще забравиш всичко,ще започнеш нов живот.

Общи условия

Активация на акаунт