6 годишните на предучилищна

• 38 514
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
По-добре не я занимавай с това, не е толкова важно, а и ако програмата е толкова натоварена, вината не е в класната. Аз ще разпитам на родителската.
Страшни са ви костюмите. Нашият също пристигна, но нали ми е висока без малко да не й стане. А поръчах за 7-8г  Crazy

# 76
Във връзка с игра на народна топка, която бяхте споменали, каката в трети и четвърти клас играеха и в голямото междучасие и по физическо. Интересно им беше на децата. Деца са си, обичат да играят, но някой трябва да им покаже и да ги организира. Сега в градината на дребния, гледат филмчета. Той ми казва, ами ние искахме да си играем, госпожата каза да гледаме филм. Е, по-лесно е така, после децата не се вълнуват от типични детски игри. Вълнуват се, но на възрастните ни е по-лесно да прибягваме до техниката. Срамувам се, но и аз понякога го правя.

В новия клас на дъщерята, децата не се интересуват от игри, само смартфони - ами те не умеят да общуват помежду си.

# 77
Привет на всички. Само ви чета ,понеже няма с какво да се похвалим.

Нашата класна ги извежда на вън. И не сте прави ,че не играят на топка. В училището на Никол и в училището на Косьо играят. Но трябва да са поне първи клас. Явно на предучилищата ги е страх да им дават топки, да не се целнат по главите.

Иначе сина сега е трети клас и активно се играе, даже доста често децата ядат преди голямото междучасие, за да имат през него повече време за игра. На обяд третокласниците, а и другите класове, са по 1ч. 30 мин на вън и пада голяма игра.
Същото наблюдавам и в училището на Никол- с тази разлика че по- малко съм ги вижадал с топки.

# 78
Нашият също пристигна, но нали ми е висока без малко да не й стане. А поръчах за 7-8г  Crazy

И нашият е за 8 години, аз въобще не рискувам да поръчвам каквато и да е дреха, което по етикет е за годините на децата. Каката (6 клас) направо е в S-М дамска номерация, тя е 164 см. висока, носи 39 номер обувки (кецове 40  ooooh! ), нея пък съвсем съм я отписала от детските размери. И да й взема нещо за 13-14 г., изобщо няма да се вкара в него.
Акселератчета.  Crazy

# 79
  • София
При нас също излизат доста. Играят физическо. Последния час също са навън, дори да не е физическо по програма. Пишат елементи на ръкописни букви; по-голямо, по-малко и равно упражняват. Нищо ново и интересно за детето Simple Smile
Жасмин, роклята е супер. Би ли споделила откъде е? На колежката щерката си търси костюм и е на годините на твоята.
Ние засега бегло споменаваме защо навсякъде е украсено така. Не ми се ще да се впускаме в празнуване обаче Rolling Eyes
sise_to, дано мине бързо! Макар и рутинно, на мен операция си ми звучи страшно. Стискам палци.

# 80
Жасмин, роклята е супер. Би ли споделила откъде е?
От Англия.

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 17:53 от Анонимен

# 81
  • Sofia
Как се кандидатства в първи клас.
Обичайно трябва документ за завършена ПГ и копие от акта за раждане, а какво още и дали не ми хрумва, трябва да се пита в избраното у-ще.

Моо, да беше заповядала и на разходката, и на чаша мляко!  Hug
Ние се прибрахме и Гушкан ще ляга, пък мен ме чака варенето на млякото (6л). Иначе довечера сме на РД на мама и съм релакс. Simple Smile  Купих си пръст и утре ще взема да си пресадя босилека.

# 82
  • София
Жасмин, мерси Simple Smile Много е хубава. Веднага препращам, макар че вече няма да имат време за поръчки.
Явно сме доста любителите на онлайн пазаруването  Laughing

# 83
  • София (Възраждане)
Морена, да ти е жива и здрава мама! Hug

# 84
  • Някъде в облаците
Ние от година у дома започнахме системата с подписите Simple Smile

Като направи нещо - пише , чете , смята и получава подписи.Отбелязваме ги като зелени точки в една тетрадка.Сега знае ,че 40 подписа и купувам книга.

Така събирайки подписи купихме несесери , дъска за стаята му , темперни бои.И след като купихме повечето желани неща минахме на системата 40- книга.Сега събира една поредица енциклопедии за животните.

За Хелоуин при нас от няколко години има традиция децата да минават по къщите и да събират лакомства и пари.За първа година и синът ми ще ходи и сега стягаме тоалет.

Ето, че не съм единствената. При нас подписите не вървят, защото подписи - в различни цветове са запазена марка на учителките в детската градина. В Британика - стикери - най-вече всеки път за дете, което е говорило само на английски, говори ли на български (от влизането) - няма стикер  Joy Joy Joy
Аз измислих системата със звездички. Изрязала съм звездички - двадесет звездички - книга, кукла, 15 (само! Mr. Green) минути на компютъра и най-вече - нещо ново - свързано с рисуване и апликиране, че от малка много обича.
От тази система съм най-доволна от едно нещо - като станат 20 звездички - и последното нещо, което иска е седенето - дори и за 15 минути  Mr. Green пред компютъра.

Simantro, аз рокля с шапка поръчах на M&S - моделът е като на Жасмин, тя естествено по Закона на Мърфи пристигна със закъснение днес и ще остане за самия Хелоуин, и спешно купих - за 12 лв. от Lidl вчера за празника в Британика - рокля с шапка. Забавлението и празника си беше супер, тиквата ни вече участва в конкурса на Британика за най-оригинална тиква. Party

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 15:42 от denniss

# 85
Lachesis - благодаря ти за отговора!   bouquet

Някой има ли наблюдения за училищата в Лозенец?

# 86
  • Sofia
Моо, благодаря ти, много мило!  Hug

# 87
Нашата карта за градския транспорт е със снимка.  Peace
Странно, аз като я вадих в Бюрото на Градски транспорт ни искаха акт за раждане / копие/, записваха в някаква книга, има си специален номер, но не и снимка. Въобще няма място за залепване на такава.  newsm78
Жасмин, да ги снимаш после децата с тези прекрасни тоалети. Малката се възторгна на костюма на Съли, но обясних, че е за момчета.
Днес цял ден рисува вкъщи, реже и лепи. Направи картички за мен и баща й със залепени и стикериhttp://mupa.snimka.bg/arts/risunki.739630.31887623  Тук има и още от рисунките й.
Морена, весел празник и да ти е здрава майка ти и много, много радости и късмет!

# 88
  • Sofia
Благодаря, МираHug
Благодаря и, че сподели с нас това съкровище, отивам да се наслаждавам.  Grinning
Аз пък не съм извадила карта, но ето какво пише... без снимка би трябвало да е май, не че е от кой знае какво значение де. Simple Smile

# 89
И  аз извадих карта. Има място за снимка, но ми казаха ,че не е задължителна.

Разкошни костюми за хелуин.

Общи условия

Активация на акаунт