Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията относно кръщаването на децата?
Какви са дискусиите във форума?
Какви са мненията за бебешките партита и празнуването на Хелоуин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията относно кръщаването на децата?
-
Какви са дискусиите във форума?
-
Какви са мненията за бебешките партита и празнуването на Хелоуин?
Мненията варират. Някои хора харесват идеята за бебешки партита, виждайки ги като неформално събиране в подкрепа на майката, докато други не планират такива събития. Що се отнася до Хелоуин, има различни гледни точки, като някои го очакват с нетърпение и планират дейности за празнуване, докато други го смятат за чужд и езически празник, който предпочитат да избягват.
-
Какви са страховете и притесненията на бъдещите майки?
-
Какви са плановете за подготовка за раждането?
.
Аз съм късметлийка. Моят мъж хич не е пияч, не е и по такива сбирки. Като се роди Пандата кротко празнува с родителите ми на двора.
на черешата от наздравици. После от еуфрия и за изтрезняване се хванал до 3 през нощта
да лъска къщата.
Мъж за пример!
И наистина какъв е проблемът да се вземе мед. бележка? Или ти самата не искаш да изостава с уроците? Моля се тъпата зараза да ви пропусне, особено теб в това състояние!!
Хубав ден на всички!
Много се очудих, ще трябва да се консултирам и с друг лекар. Аз знам , че се спира поне 2 седмици преди термин. А тоновете ще започнат да ми ги записват чак като изляза в 45-дневния болничен. Това се пада да е чак към 34 седмица!!! Някой беше казал, че се започва 30-та. Ами това е от мен. 
, решението е взето - седим си у дома и се молим да ни се размине
Все по нещо носят... ама не са картички, ами болести 

Болни деца, които трябва да са под карантина да ги заведе в кино? 
Надявам се да не ми се наложи секцио, де.
Само се моля от толкова рев в последния месец, с бебка да е наред всичко. Утре съм при доки и се моля да е добре