Януарчета безброй на мама вече не дават покой - Тема 13

• 26 569
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Chema Честити момченца. Много здраве и щастие от тук нататък Simple Smile

# 631
Честити бебчета, chema! Да са живи и здрави.  bigdance2

# 632
Честити синове, Чема! Да са ви живи, здрави, да растат бързо и скоро да си дойдат вкъщи! Пожелавам ви да сте много горди и щастливи родители на прекрасните бонбони!
Много  Hug от мен!

# 633
chema, честити рожби   bouquet Надявам се скоро да сте заедно  Hug

Дали да не сменим заглавието на темата с нещо по повода  newsm78

202uu

# 634
  • Варна
Chema честити ви синове, на теб и ТМ Simple Smile Да са ви живи и здрави и много радост да ви носят Simple Smile  Hug

Момичета да ви питам, защо на бебешките дрешки пише да се перат без центрофуга? И вие така ли смятате да ги перете newsm78

# 635
Момичета да ви питам, защо на бебешките дрешки пише да се перат без центрофуга? И вие така ли смятате да ги перете newsm78

Не  Mr. Green

# 636
Чема, честити бебчета. Живи и здрави да са и много да ви радват  Hug

Ние днес бяхме на село с мама. Изкарахме си добре - особено малката. Нали е по-добре вече и сега има да си навакса с игрите  Mr. Green Пък аз доволно поплетох над нейната рокля  Mr. Green
Хубава вечер на всички    bouquet

# 637
Чема, честито ! Да са ви живи и здрави и двете момчета , много да ви радват винаги! Страхотен разказ  bouquet И едно въпросче, от щерев оправиха ли ти документите, или направо по спешност, без никакви документи отиде в МД? Благодаря  bouquet

# 638

Не  Mr. Green
И аз не.

# 639
Честито, chema! Да са живи и здрави и много да ви радват!

# 640

Не  Mr. Green
И аз не.
И аз.

# 641
chema, честити рожби   bouquet Надявам се скоро да сте заедно  Hug

Дали да не сменим заглавието на темата с нещо по повода  newsm78

202uu

Вече са отбелязани на 1 стр. За новата тема ще са в заглавието. И без това скоро ще я пуснем

# 642
И аз смятам да си пускам центрофугата, но все пак някой знае ли защо не трябва?

# 643
  • Севлиево
За центрофуга не знам, но наскоро научих че има някакъв препарат за почистване на перални и мисля да го пробвам ей тъй профилактично. Ако някой има впечатления може да сподели. Мисля да пера в началото на другия месец. Тогава и ще пазаря плат за чаршафчета и някои и други дрешки.

# 644
Елг, супер за новия списък в началото - супер сладко е! Вече имаме първите бебчета, а след тях и всички останали на опашката  smile3541

Иначе за центрофугата - аз си го обяснявам с това, че може би има опасност някои дрешки да се посвият малко, други пък са пухени и да не се степат, може така да се захабяват по-бързо, не знам със сигурност. Вече пуснах една пералня с центрофуга - нищо им нямаше на дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт