КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 609
  • 737
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Вакумирани моркови от Кауфланд (0.500гр.)  Sick Миришеха отвратително и ги изхвърлих. Спешно ми трябваха, но съжалявам 100 пъти, че не отидох до пазара  Rolling Eyes

# 601
  • София
От доста време нищо вакумирано не купуваме! Винаги усещам някакъв неприятен мирис.  Cry

# 602
Приди няколко дни купих луканка и сушеница на Чановете. Е няма такава гадост. Просто реших да разнообразя. И всичко на боклука. Не знам какво слагат вътре или как ги сушат, но миришат много гадно с дъх на петролен продукт или нещо подобно. Sick
За мен имат вкус на сапун.  Sick

# 603
  • София
От доста време нищо вакумирано не купуваме! Винаги усещам някакъв неприятен мирис.  Cry

Това ще ми е за урок. Нямаше насипни моркови и ми трябваха спешно. Резултатът е налице  Rolling Eyes

# 604
Сьомга, отглеждана във ферма, има диоксин.

И млечни продукти от крави, хранени с фураж.
Тъпчат ги със синтетични хормони и антибиотици.

# 605
  • оттам, откъдето започва България
Със сигурност няма да купя повече парфюм "Pure Feelings" от Кауфланд. Произход ОАЕ. Много нетраен. Не съм ползвала друг такъв. Пръскаш и след малко няма никакъв мирис.

# 606
  • София
От Кауфланд не си заслужава да се купуват парфюми.

# 607
  • оттам, откъдето започва България
От Кауфланд не си заслужава да се купуват парфюми.
Вече и аз го знам, но беше явно някакъв изблик да взема нещо по-различно и промоционално. Няма да има втори път. Wink

# 608
  • София
Кисело мляко Опицвет. По принцип не купувам от него, но вчера взех за баница и имаше изключително силен вкус и мирис на антибиотик.  Sick Сега и баницата ми има вкус на лекарство и мисля да я изхвърля.

# 609
  • София, Дружба 2
Никога повече няма да купя на детето си детски апрески на фирма Чипо. АДетските апрески за 41 лева на 5 ден носене започнаха, не просто да пускат вода, а направо имам чувството че бяха засмукали водата от цялата улица. На рекламацията ми реагираха с подмяна на стелката. Купих ги за да са сухи крачетата на малката в снега, а то.............. писна ми вече от такива търговци.  #Cussing out #2gunfire

# 610
  • Sofia
шоколад Пергале с горски плодове http://www.lietuvele.com/osc/images/pergale%20misko%20uogu.jpg от Тмаркет,отвратителен вкус Sick

# 611
Луканките на "Чичовци", пълна отврат.

# 612
  • София
Масло "Маркели"  Sick Отврат. Купувам само една марка масло, но го нямаше и ми трябваше спешно. В кварталният магазин ми го похвалиха, но за нищо не става  Stop

# 613
  • София
Кисело мляко Опицвет. По принцип не купувам от него, но вчера взех за баница и имаше изключително силен вкус и мирис на антибиотик.  Sick Сега и баницата ми има вкус на лекарство и мисля да я изхвърля.

И ние не купуваме принципно от него, вчера приятелят ми взел за проба и то 2 броя. Потвърждавам, че има вкус на лекарство  Sick Изхвърлих цяла порция хубава храна, а млякото е в срок на годност.
Мисля утре да пиша до КЗП.

# 614
  • София
И аз смятам да подам жалба, защото подобно нещо никога не ми се е случвало. Кисело мляко Опицвет 2 % с вкус на антибиотик.

Общи условия

Активация на акаунт