КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Sunshine state
Благодаря! Ще го пробвам. Напоследък ми се е прияло свежо сиренце..  Blush

# 631
Аз го купих, защото мислех, че е като свежото на Хелиос (то е меко и безсолно), но се оказа обикновено твърдо сирене. Иначе е хубаво.

# 632
  • Sunshine state
Ами аз точно това търся и си мислех,че е такова-меко и безсолно.  Confused На Хелиос свежото не е лошо,макар да знам,че не е съвсем чисто.

# 633
Какво значи, че не е чисто?
Аз не мога да го намеря, иначе един пакет-половинка не ми се опира - омитам го самичка на едно ядене Simple Smile

# 634
  • София
Няма да купя повече "Българска орехова ядка-парченца" на фирма "ВМТ-1"ЕООД. Купих кутийката от 200 г в Кауфланд, за да ползвам трошените ядки в сладкиш. Ами то се оказа, че ядките са трошени заедно с черупката, а и понеже вече са натрошени, направо е невъзможно да ги почистиш. Така че ако милеете за зъбите си (а ние, пенсионерите, за протезите) ще караме без продукцията на ВМТ-1., щото иначе излиза златна Simple Smile

# 635
Аз грах купувам само Bonduelle, откакто преди години варих грах над 2 часа и си остана твърд  ooooh!
На мен ми идва скъп затова купувам буркан Чира от Лидл, 1,60 лв е.  Peace

# 636
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз грах купувам само Bonduelle, откакто преди години варих грах над 2 часа и си остана твърд  ooooh!

И Бондюел и лидълският са хубави.  Peace

# 637
  • Sunshine state
Какво значи, че не е чисто?
Аз не мога да го намеря, иначе един пакет-половинка не ми се опира - омитам го самичка на едно ядене Simple Smile
Ами значи,че не е точно сирене,а извара и съдържа сгъстители и растителни мазнини. Имам едно пакетче в хладилника.Естествено е доста по-нискокалорично от това на Маджаров. Взимам си го от Кауфланд,има ги всичките видове-с подправки,с маслини и натурално. Peace

# 638
  • София

Не съм го пробвала, но може да купя  Peace

# 639
  • Пловдив
аз грах взимам само от Лидл - замразен в зелена опаковка и на нея пише произведено в България (или нещо от този род) с БГ знамето  Heart Eyes Бързо увира, вкусен и едричък е Simple Smile

# 640
Не съм влизала отдавна, та посъбрах материал:
1. Детски пантофи Bobby Shoes от DM - подметките им сякаш са направени от пластилин, изтриват се за броени дни. Отделно, ако моделът е по-висок, пантофите се деформират и не стоят стабилно (синът ми е на 2 годинки, затова отдавам значение на тези неща). Naughty
2. Пилешки пържоли от бутче Chira от Lidl - пълни са с вода. Не стига, че оклепах цялата кухня, докато го пекох на грил-тигана, ами останаха около 1/3... ooooh!
3. Пудра захарна Крина - не е захар, ами вар! На всичкото отгоре е ужасно едра, като сол. Пълен боклук! Изхвърлих я. Sick

# 641
Дизел от Петрол. Аз си мислех, че по принцип дизелът е кофти, но тези съвсем ме убиха. Колата непрекъснато гасне. Sad За съжаление мъжът ми напълнил целия резервоар. Дано не счупим помпа...

# 642
И аз продължавам списъка:

4. Дамска самобръсначка със стойка за стена и сменяеми ножчета Wilkinson - отвратителна! Порязва повече от най-долнопробните самобръсначки за еднократна употреба, непрекъснато се задръства с косми, ножчетата - дори и току-що сменени - са тъпи и не вършат работа. Никога вече! Naughty
5. Таблетки за бяло пране и гел за петна Apta - таблетките не се разтварят във водата и когато вадя прането от пералнята, всичко се покрива с миниатюрни бели топчета. Не забелязах да има кой знае какъв ефект и върху прането - не ми се стори избелено. Гелът за петна е гола вода. Не върши никаква работа. Досега на каквото и петно да съм го тествала, нищо не е премахнал. За сравнение, Vanish и специалният препарат за петна на Ariel се справят много по-добре. Не знам дали и другите продукти с тази марка са такъв боклук, но не бих им дала шанс след печалния си опит с горецитираните два.  Crossing Arms
6. Парацетамол, произведен от Софарма - няма такъв боклук!!! Съдържанието на болкоуспокояващи съставки в него сигурно е по-малко, отколкото в драже "Тик-так". Ефектът от изпиването на две(!!!) таблетки наведнъж е точно никакъв. Дано не ми се налага да си купувам други техни лекарства! Щом мамят с толкова евтино лекарство, не искам да знам как стои въпросът с по-скъпите.  ooooh!
7. Кашкавал на фирма "ЧЕХ" - вкусът му е все едно дъвчеш каучуков ластик за коса. Не искам да си представям какво има вътре! Особено след като разбрах, че фирмата е била съучастник в заговора срещу "ЕЛБИ" за марката на млеката "Боженци", всичките им продукти минават в черния списък. Не желая да спонсорирам бизнеса на подобна измет! Sick

# 643
Няма да купя повече чанта за покупки от плат от Baumax Naughty
Когато излязох от магазина се скъса Rage

# 644
Повече няма да купя сиренето по БДС на Зоров 91.  О Т В Р А Т И Т Е Л Н О!!!  Хоросана може и да е по— вкусен от това сирене. Напоследък качеството върви все надолу и надолу.  Надявах се да га оправят, но не!  Това вече е прекалено. Точка.

Исках да им напишя мейл, но дори страницата им не работи, не са си платили!  Супер направо

Общи условия

Активация на акаунт