КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 617
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Sunshine state
Такива млека с изгърмени имена не купувам. Опицвет.. Rolling Eyes  Laughing

# 616
A аз само кисело мляко Опицвет купувам. Вкусно ми е. Има хубава консистенция,

# 617
  • Sofia
да няма нещо друго вътре...преди време в Опицвет намериха лаборатория за амфетамини Simple Smile ,в началото като пуснаха продукцията им все за това се сещах

# 618
  • На земята, която е всъщност звезда.
да няма нещо друго вътре...преди време в Опицвет намериха лаборатория за амфетамини Simple Smile ,в началото като пуснаха продукцията им все за това се сещах

Laughing Да не се окаже нещо подобно:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=458676

# 619
  • Sunshine state
Laughing Изгодни,весели банани.  Mr. Green

# 620
  • София
Кашкавал Чех от Била и кашкавал Маджаров пак от Била.Първият имаше ужасно гаден вкус на нещо което не мога да определя SickА на Маджаров беше като пластмаса.Цената и на двата беше 15-16 лв/кг.На Маджаров отдавна спрях да купувам,че сиренето много го развалиха,сега обаче с този кашкавал тотално ги отписвам Crossing Arms

# 621
  • София
Я виж ти...
В къщи харесваме и на Чех и на Маджаров сирената и кашкавалите...

# 622
  • София
Я виж ти...
В къщи харесваме и на Чех и на Маджаров сирената и кашкавалите...

Чех никога не бях опитвала,но няма и да опитам повече....Маджаров много купувах сирене и кашкавал,но сиренето определено го развалиха,а кашкавалът-опаковка по 900 гр.вакумиран,беше определено -гума без вкус Crossing Arms
В нас се яде промишлени количества сирене и кашкавал и винаги купувам скъпи и хубави,не правя компромис ,защото колбаси не купуваме,но тези две марки ги зачерквам тотално.

# 623
  • София
И ние зарязахме Маджаров (сирене и кашкавал). Развалиха ги.

# 624
  • София
Маджаров не влиза в дома ни от години. Преди години купувахме редовно всички видове сирена. Масленността на всичките им сирена е еднаква! Оказа се, че слагат мас. Sad

# 625
Грах в консерва на Арива. Няма го този зелен цвят, който е характерен за граха, даже не прилича на грах, а на нахут, и в първия момент като го отворих ми мина през ума да не би да съм взела по погрешка нахут Crazy Ама не, грах си беше. След като го сготвих се развари и не беше вкусен. Не ми развали яденето, ама не допринесе с нищо за да е по-вкусно.

# 626
  • София
Аз грах купувам само Bonduelle, откакто преди години варих грах над 2 часа и си остана твърд  ooooh!

# 627
И аз съм забелязала, че кашкавала на ЧЕХ в Била е отвратителен. Веднъж купих от там и не повторих. За сметка на това, същия кашкавала, който купуваме от фирмения магазин на Соколово /там се произвежда/ много ми харесва и ми носят всяка седмица по една питка.

# 628
  • Sunshine state
Грах само замразен на КК. Страхотен е винаги.
Като говорите за Маджаров,от няколко дни заглеждам свежото им сирене в кутии,но вср не купувам. Някой пробвал ли го е да каже дали е вкусно?

# 629
  • софия

Като говорите за Маджаров,от няколко дни заглеждам свежото им сирене в кутии,но вср не купувам. Някой пробвал ли го е да каже дали е вкусно?
Още когато го пуснаха. Ако не са развалили качеството, хубаво е.

Общи условия

Активация на акаунт