КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 544
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
adelinda , не съм установила спирт в Алверде

Тя има предвид био алкохола, който наистина е в завидни количества...
Ползвам някои неща на Alverde, но има къде, къде по-добра натурална козметика...

Къде, къде?  Laughing И на какви цени? Няма да си купя пак (на цени като) подарените от мъжа ми продукти на Логона - 70 лв. за едно тоникче розова вода и едно душгелче с годжи бери, благодаря, но го възпрях от занапред, за тези пари може ехеее;-) Сериозно, дай марка.
Дали да казвам по повод последния пост, че и дезодарант Нивеа, нито стик Рексона или каквито и да е други такива не бих си причинила? Вместо това се справям добре със ... сода! Но не съм сигурна дали е подходящо за много потящи се  Embarassed

# 286
  • Sredets/Burgas
alen mak, следиш ли "органичната тема"?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=712341.0

Има много полезна информация...
Специално за Logona бих казала, че не всичко което лети се яде...
Имат и добри, и много добри продукти, но имат и такива, които не си заслужават парите...
Бебешкият им лосион с невен и лайка е нещо чудесно...
За душ гел ползвам Bio secure Vanille...
Уникално добър за мен, но нещо не го виждам по сайтовете вече
и изпадам в ужас, ако са спрели вноса...
Цената за 700мл е 21 лв.
Доволна съм от Argital.
Това е марката, която за мен най-добре покрива разбирането ми за цена-качество...
Шампоанът за коса ми струва 12 лв., но кара с месеци...
Изключително икономични продукти...
Всъщност и повечето био и натурални продукти са точно такива...

# 287
Цитат
Продукти на марката Rohnson няма да купя никога вече. Взех веднъж една ютия, която изгоря почти веднага.
Подкрепям с 2 ръце. Тази "марка" е забранена в къщи от няколко години. Купихме от метро прахосмукачка . На втория месец се скъса маркуча (при нормална екплоатация 2-3 пъти седмично и без да дърпаме прахосмукачката за него). Оказа се, че той естествено не влиза в гаранцията. Срока на доставка - 45 дена след внасяне на капаро от 50 %. Мъжът ми изкрейзи и ронсъна отиде в кофата...

# 288
Кухненска ролка Zewa.
Няма да повторя.  

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 21:43 от allaya

# 289
Напомнихте ми за нашата прахосмукачка Таурус. Така ни ухажваха, за да я купим - че била на промоция, че била много добра, че била не знам каква прекрасна. Добре де, ама тея хепа филтри нали трябва да се сменят, та ходихме да търсим в един от големите магазини за техника в страната (от където купихме прахосмукачката). Нямаше филтри, след седмица пак ходихме, след десет дни пак, отидохме и четвърти път в рамките на два месеца и все ще получават, пък не получават за тоя модел. Казаха да им дадем телефон, че като получат, ще се обадят. Еми не се обадиха. След месец пак ходихме и питахме не са ли получавали, че от два-три месеца чистим един и същи филтър в къщи, не можем хубаво да си изчистим дома. И знаете ли какво стана? "Дамата", която питахме се изхили! "Кое по-точно Ви е смешно?" - питах аз, а тя мълчи сконфузена. Междувременно бяхме търсили и по други магазини, но никъде нямаше филтри за Таурус. Излязохме от магазина ядосани и отидохме в друг магазин, от който си взехме прахосмукачка Филипс с постоянен филтър - не се купуват никакви консумативи. По размери е наполовина почти от Таурус, но като мощност е по-добра и сме много доволни вече година сигурно.

# 290
Никога повече блендер Сингер  #2gunfire
Въпросът е какъв да е следващия  newsm78

# 291
  • до най-прекрасния мъж
Сингер е най-лошият възможен вариант, знам го от продавач в голяма търговска верига за техника. Бях се запътила да купувам пасатор за майка ми и ме отказаха. Взех Беко, доволна съм - за около 50-60 лв взех пасатор с метален накрайник, чопър и тел за яйца. Иначе вкъщи аз ползвам Браун пак 3 в 1 от едно 9-10 години, много съм доволна също. Това ми е най-използвания малък кухненски уред.

# 292
  • Sunshine state
Имахме еспресо машина 'Сингер',която се скапа след няма и 9 месеца работа-цедката й се прецака нещо и започна да пуска или само вода с утайка,или пък нищо. Close Сменихме я и пак същото. Накрая просто я хвърлихме.

# 293
Сингер е най-лошият възможен вариант, знам го от продавач в голяма търговска верига за техника. Бях се запътила да купувам пасатор за майка ми и ме отказаха. Взех Беко, доволна съм - за около 50-60 лв взех пасатор с метален накрайник, чопър и тел за яйца. Иначе вкъщи аз ползвам Браун пак 3 в 1 от едно 9-10 години, много съм доволна също. Това ми е най-използвания малък кухненски уред.
Моят чопър Филипс върши работа ,но трудно се чисти и като цяло не реже така добре като стария ми Браун,той беше Куатро ,а чопъра беше една от приставките. Но тойгоркия беше на близо 15г и се счупи. При първа възможност си вземам браун пак ,само да не са им влошили качеството.
Като съдя по Филипс не знам какво да очаквам вече...

# 294
Вкъщи сме с 2-3 годишен блендер на Филипс, като повърти половин минута на макс, замирисва леко на бакелит  newsm78

# 295
  • Пловдив
Кухненска ролка Zewa.
Няма да повторя.  
Вкъщи само такава взимаме (и WC хартията - също Mr. Green), та ми стана интересно... Защо? newsm78

# 296
  • на последния етаж
Кухненска ролка Zewa.
Няма да повторя. 
Вкъщи само такава взимаме, та ми стана интересно... Защо? newsm78
И ние.

# 297
Вкъщи сме с 2-3 годишен блендер на Филипс, като повърти половин минута на макс, замирисва леко на бакелит  newsm78

Моят не мирише така,но имам проблем с почистването- пълни се частта която свързва ноже с мотора с течност от това което пасирим понякога. http://shopping.bg/ured-za-nariazvane-chopyr-philips-hr-1393-00 такъв е моят.

# 298
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На мен не ми допада тоалет. хартия на Zewa и ползвам само на Milde

# 299
Никога повече блендер Сингер  #2gunfire
Въпросът е какъв да е следващия  newsm78

Ей в този се влюбих  Crazy, нищо че не тача тази марка  Peace
Може ли линк за Бекото?

Да бях сложила линка  Joy
https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0 … %252F%3B800%3B800

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 21:43 от raja_nikol

Общи условия

Активация на акаунт