КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 547
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • до най-прекрасния мъж
С удоволствие, но не го намирам на сайта на Технополис. Бял, с жълт цвят на дръжката отгоре, стъклена купа на блендера. Тогава го взех последния, но беше преди година и нещо. При майка ми на село е, като отида уикенда чак мога да видя точния модел.

# 301
Мюсли бисквитките на престиж.
Евтини са наистина, но можеха да се постараят повече, че да нямат вкус на храна за коне.

# 302
  • Sofia
Аз пък много ги харесвам

# 303
Кухненска ролка Zewa.
Няма да повторя.  
Вкъщи само такава взимаме (и WC хартията - също Mr. Green), та ми стана интересно... Защо? newsm78

Защото е много тънка и нищо не попива, трябва да изхабя много повече количество от това, което бих ползвала  на други производители.

# 304
  • Пловдив
Скрит текст:
за тази ли говорим?!? В момента картинките са с Таласъми ООД Shocked
Аз от години купувам само такава, понеже именно тя попива най-добре... Изумява ме факта, че не сте доволни Shocked[/color]

# 305
  • София
Био зрял боб от Кауфланд. Цена като зо Био, качество- никакво. Четвърти час го чакам да уври и никаква надежда, на вкус е по-зле и от най-лошия боб, който съм яла някога.

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 08:31 от miramar

# 306
Никога повече блендер Сингер  #2gunfire
Въпросът е какъв да е следващия  newsm78

И аз се прецаках със тази марка.За втори път се налага да сменям накрайника  на пасатора #Cussing out

# 307
Скрит текст:
за тази ли говорим?!? В момента картинките са с Таласъми ООД Shocked
Аз от години купувам само такава, понеже именно тя попива най-добре... Изумява ме факта, че не сте доволни Shocked[/color]

Не, такава е -
bevasarlas.tesco.hu/en-GB/ProductDetail/ProductDetail/2004010332913

# 308
Това не е ли 2 пластова, естествено, че ще попива по-малко. Купувай си трипластова

# 309
Никога повече блендер Сингер  #2gunfire
Въпросът е какъв да е следващия  newsm78

И аз се прецаках със тази марка.За втори път се налага да сменям накрайника  на пасатора #Cussing out

На мен ми изгоря мотора, накрайника нищо му няма  newsm78
Какво мелиш вътре  Wink

# 310
 След като потърсих в интернет на кое викате блендер, видях, че точно от това чудо на филипс и аз не бях доволна, но пък имам друга джаджа с две купи с ножове, пасатор и разбивачка на яйца, от които съм супер доволна и ги ползвам ежедневно в кухнята.

Няма да си купя вече панталони Том Тейлър и Томи Хилфигер, поне не от българските им магазини. Съсипаха се ужасно бързо.
 Тези от Том Тейлър поне бяха на пилична промоция.

# 311
След като потърсих в интернет на кое викате блендер, видях, че точно от това чудо на филипс и аз не бях доволна, но пък имам друга джаджа с две купи с ножове, пасатор и разбивачка на яйца, от които съм супер доволна и ги ползвам ежедневно в кухнята.

Дай линк на твоите, въобще не държа на марка  Peace

# 312

Дай линк на твоите, въобще не държа на марка  Peace

Имам стар модел на това, като моето е с още една купа с нож + нож за лед.
http://www.philips.be/c/voedselbereiding/avance-collection-750-w … hr1661_90/prd/nl/

Единствено бъркалката не става за по-плътни консистенции като тесто за палачинки. Не, че не го бърка, но все ме страх.

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 14:13 от Aludra *

# 313
Най-доволна съм от най-кучите марки, които са евтини. Поне като се счупи блендерът, няма да ме е яд за 15-те лв, които струва... нали не са 50 Simple Smile

# 314
Най-доволна съм от най-кучите марки, които са евтини. Поне като се счупи блендерът, няма да ме е яд за 15-те лв, които струва... нали не са 50 Simple Smile
То и аз така купих един чопър Ронсън, който си стои за красота, нищо не може да нареже  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт