КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 492
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • София
то не е само Елена-та, и Бор Чвор и Верея...С тях като заквасявам се получава кисело мляко, което по същия начин, колкото и време да го държа в хладилника не добива кисела жилка. Според мене използват някакъв друг вид бактерия.

# 391
А кое мляко се разваля и вкисва? От кое сте доволни?
Извинявам се за спама.

# 392
  • Другата България
На баба. Peace

# 393

"На баба" в нашия хладилник не вкисва, а мухлясва след 1 месец стоене  Mr. Green

# 394
  • София
"На баба" е на Данон, и то е в категорията на невкисващи. Забелязала съм ,че по-неизвестните млека са вкисващи. Иначе "Роса", "Елби" имат лек кисел вкус и се вкисват впоследствие, но ги няма навсякъде за разлика от масово предлаганите.

# 395
"На баба" е на Данон, и то е в категорията на невкисващи. Забелязала съм ,че по-неизвестните млека са вкисващи. Иначе "Роса", "Елби" имат лек кисел вкус и се вкисват впоследствие, но ги няма навсякъде за разлика от масово предлаганите.

Да, така е. Ние използваме на местна мандра, което се продава само в техните магазини и вкисва до третия ден, но никъде другаде не се предлага и не е известна марка.

# 396
В последно време вземам Олимпус, което си се разваля за около седмица и на мандра Братя Даскалови по БДС, но за него нямам наблюдения за колко време вкисва. И двете ги намирам в Пени маркет.

# 397
  • Другата България
Всеки говори от собствен опит и наблюдения....надявам се  Mr. Green

# 398
Преди вземахме на "Тонус", сега се казва "Конуш". Една позната лаборантка ни го беше препоръчала, че му правила проби и било ОК. Наистина имаше вкус на едно времешното по-кисело и бързо вкисваше, но не съм го купувала от около година и половина и не знам дали все още е така.

# 399
Това "Тонус" го гледах с много ниска масленост, пък аз обичам гъсти млека. Купувам "Боженци", "Верея" и на баба, най-високия процент, който намеря. Все се каня на цедено и биволско, но ми изглеждат твърде скъпи, честно казано - нещо, което може да ми е половин порция за хранене.

# 400
Това "Тонус" го гледах с много ниска масленост, пък аз обичам гъсти млека. Купувам "Боженци", "Верея" и на баба, най-високия процент, който намеря. Все се каня на цедено и биволско, но ми изглеждат твърде скъпи, честно казано - нещо, което може да ми е половин порция за хранене.

"Тонус" го има в 2% и в 3,6%, а "Боженци" е гъсто, защото в него има сухо мляко.

# 401
  • Другата България
Добре че само в него има сухо мляко.... ooooh!

# 402
Добре че само в него има сухо мляко.... ooooh!

На него поне си му го пише на етикета, за другите не знам.

# 403
Какао в малка кафява кутийка, около 50 стотинки от Фантастико. Има подарък към него - две пакетчета ванилия. Очаквах мъфините ми да станат кафяви, те станаха мръсно бели.   Shocked

# 404
Царевица в консерва Мирела.
Имаше бонус бял червей на дъното.

Общи условия

Активация на акаунт