КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 434
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Sunshine state
Подкрепям за царевицата "Мирела"-горчи и е стара.. Sick
Не бих купила повече НИКОГА пликове за печене "Пако"-пукат се,текат и са по-малки от обикновените.. Днес опропастих месо за 11лв/единият се пукна,започна да тече,прехвърлих в друг,който течеше,а третият отново се пукна/. Close Обикновено взимам едни много по-евтини безименни в оранжева опаковка,на която пише "Chicken" и съм много доволна,но в Кауфланд нямаха от тях и... Crossing Arms

# 406
  • На земята, която е всъщност звезда.
зад Шератон има едно бутиково магазинче за колбаси,където кренвиршите са по 60лв./кг. Mr. Green
Това сериозно ли?
да

Ако е това магазинче, за което си мисля, стоките са само италиански и собственичката лично си ги внася.

Няма да купя повече спрей с морска вода за нос Хипомер. Снощи купих флакон 100 мл. на промоция от 8 лв. и след точно три пръскания тази вечер флаконът беше празен.   Shocked Наложи се като по филмите да обръщам шишето, да надничам от всички страни, но...няма и няма.

# 407
Няма да купя повече спрей с морска вода за нос Хипомер. Снощи купих флакон 100 мл. на промоция от 8 лв. и след точно три пръскания тази вечер флаконът беше празен.   Shocked Наложи се като по филмите да обръщам шишето, да надничам от всички страни, но...няма и няма.

Ами да ти препоръчам Низита - дават го даже, че и за кърмачета става. Също е солен разтвор. Миналата година с мъжът ми такава хрема имахме, не знам как се случи. Пък бяхме и на почивка! И в аптеката ни го препоръчаха, и направо не мога да повярвам, че на следващият ден нямаше и помен от хремата!

# 408
  • София
Детски макарони със замъци и прочее от кауфланд. Толкова оризови гъгрици на едно място не бях виждала и дано никога повече не видя. Наложи се да поизхвърля доста неща от шкафа, в който бях сложила макатоните.

# 409
  • Пловдив
А кое мляко се разваля и вкисва? От кое сте доволни?
Извинявам се за спама.
когато се наложи да взимам кисело мляко от магазина взимам Домашно Родопчанка 2% - страхотен кисел вкус - точно както си го обичам Heart Eyes hahaha

За пореден път се убеждавам, че плодове от супермаркет не се взимат Sick Синът се задра за портокали в Кауфланд и взехме - при беленето им по ръцете ми остана един мазен филм, който няма измиване #2gunfire

# 410

Благодаря, Карола.

Мляко купувам само на Добрев. Прясното със сигурност се разваля на 3-ия ден.

# 411
Домашното на Родопчанка е по-хубаво от Добрев, а е на по-ниска цена, но трудно се намира

# 412
Ще се огледам около нас за тази Родопчанка.

А някой пробвал ли е Равногор, Родопско или Кърнаре? Попаднах и на мляко Герзовица, което за пръв път чувам. newsm78
Извинете за спама.

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 11:36 от Вселена

# 413
  • Пловдив
Равногор беше хубаво, когато си го правеха в мандрата в селото... Сега киселото мляко го правят в друга мандра и е много "бозаво" на вкус Peace
Другите не съм ги пробвала

# 414

Няма да си купя и обувки от магазин "Ромика" на Граф Игнатиев. По-скоро на марката "Дима стил фешън" и "Неди стил" - скъпи и некачествени. А една от продавачките в магазина - арогантна и груба.

Потвърждавам за продавачките. Много са нахални!  Нещо са си въобразили.

# 415
Цитат
Равногор беше хубаво, когато си го правеха в мандрата в селото... Сега киселото мляко го правят в друга мандра и е много "бозаво" на вкус
Това дали важи и за сиренето им, че таман една колежка ме навива да купувам такова.

# 416
  • София
Мляко купувам само на Добрев. Прясното със сигурност се разваля на 3-ия ден.
Peace
Киселото също се вкисва в рамките на няколко дни.

# 417
Нищо от магазин Лабиринт. Преди години искахме да купим матрак+основа, конкретен матрак. Въпреки недоволството ми направиха поръчката с име на комплект. Докато чаках да ни доставят няколко легла, подменили матрака в комплекта и доставиха по-евтини матраци, които за нищо не ставаха. Дори и увещанията да си доплатим не помогнаха да ни ги сменят. Накрая издирих производителя и хората решиха въпроса.
От Лабиринт дори и на оплакването ми в писмен вид не отговориха.
Не съм влизала оттогава.

# 418
......
За пореден път се убеждавам, че плодове от супермаркет не се взимат Sick Синът се задра за портокали в Кауфланд и взехме - при беленето им по ръцете ми остана един мазен филм, който няма измиване #2gunfire[/color]
не знам дали писах в тази тема, но имам приятел, който работи с големи фирми за биопродукти в Бг, които изнасят. Та наясно е с биото и казва точно, че големите вериги прилагат някакъв що-годе контрол над допустимото съдържание на нитрати и пестициди в плодовете и зеленчуците, докато по пазарите било съвсем мътно.

Аз пък сега за лютеницата съм в потрес: чух за бг "производител", ако въобще може да се нарече така заради дейността му), който изкупувал някаква оранжавеникава смес от Китай, която само се разбърквала с вода и оп- лютеничкааа... Sick Не знам коя е марката за съжаление, сега всички ще ги подозирам  Crazy Ще трябва да намеря някаква с произход Бг, но то и не е гаранция. Все пак не съм виждала надпис с произхода на лютениците, някой да е забелязал?

# 419
  • София
alen mak, моля те, разучи за марката и я сподели тук. Сега. след твоя пост, всички ще са любопитни да узнаят коя е фирмата.

Общи условия

Активация на акаунт