КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 417
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Повече никога няма да купя от образователните игри на Просвета, няма и да ги препоръчам на никой, въпреки че самата игра е хубава. 18 лв на вятъра. #2gunfire

newsm78 newsm78 newsm78 Извинявай, но нещо не мога да разбера - самата игра била хубава, но....????   Защо няма да я препоръчаш и смяташ, че 18лв. са отишли на вятъра?  Rolling Eyes

# 376
  • София
ще обясня, както винаги българска му работа.
Играта като се купи има само и единствено два кода. На компютъра на детето не тръгна, въпреки че пише, че е съвместим със нашия Windows. Единя код-на вятъра. С другия код го инсталирахме на компютъра, които е вързан към телевизора и стискахме палци. Там тръгна играта, но детето игра точно 2 седмици, защото се наложи преинсталация. Обаждахме се по телефона да кажат какъв е проблема и защо не тръгва на първия. От там казаха,че причините могат да бъдат много, казаха едно-две неща да направим дадоха още два кода и казаха, че повече не могат да дават.Играта така и не тръгна.
 Аз ги разбирам,че идеята е да не се раздаде диска на "целия квартал", ама защо не го бяха измислили да се инсталира на  един или два IP адреса, неограничен брой пъти, това също гарантира, че на не повече от две места ще се ползва. Питайте ме дали повече ще си купя български софтуер.

# 377
 Shocked
Да бяха дошли да го инсталират те тогава, с техни си кодове. За първи път чувам такава глупост.

# 378
  • София
ами, нямаше да е 18 лв сигурно, макар че мъжът ми им предложи да влезнат дистанционно даже в компютъра да направят каквото е необходимо за да тръгне играта, но жената по телефона нямала такива правомощия, то толкова е и разбирала де.
П.п.Играта е Маймунски приказки /за 2 клас/.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 19:01 от silsa

# 379
Пиле Дюк - вчера разбрах, че от 7-8 месеца Градус пакетират за Дюк, т.е. купувам си Градус на два пъти по-висока цена...  Close
Много се ядосах!  ooooh!

Моля ви, кажете ми, че не е вярно... аз пък откакто научих за марката Дюк, за Градус не искам и да чуя (да изберем по-малкото зло). Ако е истина това просто...  Tired

# 380
  • до най-прекрасния мъж
Пиле Дюк - вчера разбрах, че от 7-8 месеца Градус пакетират за Дюк, т.е. купувам си Градус на два пъти по-висока цена...  Close
Много се ядосах!  ooooh!

Моля ви, кажете ми, че не е вярно... аз пък откакто научих за марката Дюк, за Градус не искам и да чуя (да изберем по-малкото зло). Ако е истина това просто...  Tired
Като чета каква мафия е с тези меса и как едно и също месо се предлага под различни марки /а едно пиле ДЮК е над 10 лв./, ми иде да си направя кокошарник пред блока. То, като се замисля, една кокошка на пазара е 10 лв жива. Ми то по-добре да ядем такива, поне малко от малко ще са по друг начин гледани.

# 381
Повече няма да купя замразен микс зеленчуци на Бондюел. Понеже опаковката е цветна и не се вижда съдържанието, дадох по 4 лв за 400 г пакет миск царевица, моркови, карфиол и броколи. В пакета имаше една розичка карфиол, една броколи и другото царевица и моркови. Rolling Eyes
За тия пари щях да си купя по килограм моркови, броколи и карфиол - вероятно, но така се наложи в този момент да купя замразени.

# 382
Тоя "Дюк" и мен ме разочарова. Вчера взех пилешко бонфиле, но месото беше като пихтия - както замразените разфасовки, когато ги размразиш. Даже котката го буташе недоворчиво с муцуна и ме гледаше обидено.
А замразени зеленчуци от никоя марка няма да купя повече. Предпочитам българските консерви /в букран, за да се вижда как изглежда/. Поне като вкус са нормални.
Напоследък на няколко пъти готвя с патладжан. Ама какви са тия патладжани без семки в тях!

Няма да си купя и обувки от магазин "Ромика" на Граф Игнатиев. По-скоро на марката "Дима стил фешън" и "Неди стил" - скъпи и некачествени. А една от продавачките в магазина - арогантна и груба.

# 383
  • до най-прекрасния мъж
Напоследък на няколко пъти готвя с патладжан. Ама какви са тия патладжани без семки в тях!
Това е друг сорт - не са продълговати и тъмно лилави, а по-скоро леко топчести и по-светли на цвят. Месото им е много бяло и без почти никакви семки. Нямат горчилка и са много меки на вкус. Ние си гледаме такива в двора на вилата. Много са вкусни.

# 384
  • Sofia
На светлите сортове трябва ли пак да им се маха горчилката

# 385
  • до най-прекрасния мъж
Майка ми ги кисне в леко посолена вода за около 30 мин, но ми прави впечатление, че тя не потъмнява така, както при другия сорт. Не знам по принцип дали горчат, ако не се киснат, но са доста по-меки и по-вкусни и досега не са ми загорчавали и за миг.

# 386
  • Русе/София
Белите патладжани не съм си солила никога,и до сега изненади не е имало.

# 387
Купихме бахур от Кауфланд, марката е нещо от рода на "Домит". Има вкус и мирис като на салам тип "кучешка радост". Може би ще вземем пак, ако мноооооооого ни се прияде, но това, което купихме, определено не е каквото очаквахме.

# 388
Кисело мляко Елена. Мислех, че е най-доброто, но намерих малко останало в хладилника - нищо му нямаше, срокът на годност беше минал преди 1 месец. Tired

# 389
Кисело мляко Елена. Мислех, че е най-доброто, но намерих малко останало в хладилника - нищо му нямаше, срокът на годност беше минал преди 1 месец. Tired

И аз споделих същото преди доста време. Няколко пъти даже забравяхме кофичка " Елена" и никога не се развали. Спрях да го купувам от половин година поне  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт