КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 461
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Кисело мляко "Пършевица" - отвратителна зърнеста структура, не успях да разбия зрънцата за айрян, колкото и да блъсках.

Кое точно? Само от него купувам  Confused

# 361
  • Sunshine state
И аз го харесвам много-гъсто и не с остър кисел вкус. Може да е инцидентно. На мен също ми се е случвало да ми останат зрънца при разбиване дори на домашно кисело мляко. Не смятам,че е фатално. Peace

# 362
  • до най-прекрасния мъж
Не са фатални зрънцата, ако не хрупат. Ако хрупат - сухо мляко  Laughing

# 363
Повече няма да купя български кренвирши - никакви! В лидл до нас има едни немски, не им знам марката, от тях вземаме. Вкусни са, но са скъпи  Sad

# 364
  • Sofia
зад Шератон има едно бутиково магазинче за колбаси,където кренвиршите са по 60лв./кг. Mr. Green

# 365
Морска сол пакетирана от софийска фирма,опаковката е със зелени букви,купих вчера от Кауфланд и отваряйки я се натъкнах на човешко изпражнение.Сега очаквам Агенция похраните да си свърши работата!

Как разбра, че е човешко, може и мишешко да е? Дай някоя марка или снимка.
По вида и размера разбрах,че е човешко или животинско!

# 366
Морска сол пакетирана от софийска фирма,опаковката е със зелени букви,купих вчера от Кауфланд и отваряйки я се натъкнах на човешко изпражнение.Сега очаквам Агенция похраните да си свърши работата!

Няма марка на пакета пише морска сол и е отразена фирмата пакетирала продукта,която е  с адрес София кв."Дървница".От Агенцията по храните вчера ми се обадиха за да ми кажат,че от Кауфланд Пазарджик партидата била изтеглена,но за другите градове не отговаряли.Зададох им логичния въпрос каква отговорност ще понесе фирмата която е пакетирала продукта тъй като отговорността е главно нейна-отсрещната страна блокира нямаше какво да ми отговори и каза,че ще сезира колегите си в София тъй като фирмата била софийска.Пълна безотговорност имам чувството,че тези хора в агенцийте ходят на работа за да са в услуга на нарушителите,а не на хората.Иначе съм запознала със случая Агенция Фокус и те следът случая.

# 367
зад Шератон има едно бутиково магазинче за колбаси,където кренвиршите са по 60лв./кг. Mr. Green
Това сериозно ли?

# 368

Е нали твърдо заяви, че е човешко  newsm78.

# 369
  • в сърцата на децата <3

Е нали твърдо заяви, че е човешко  newsm78.

А всъщност има ли значение от какъв произход е  newsm78

# 370
  • София
Поздравления за подадения сигнал за морската сол. Любопитна съм, след колко време ще има отговор.

# 371
  • Sofia
Това сериозно ли?
да

# 372
Няма марка на пакета пише морска сол и е отразена фирмата пакетирала продукта,която е  с адрес София кв."Дървница"
Аз съм купувала тази май от Кауфланд, да не би да е такава?
http://www.globalfoodbg.com/image.php?width=350&height=476&a … lt1-2kg-sorte.jpg

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 19:07 от Lemy

# 373
  • София
Повече никога няма да купя от образователните игри на Просвета, няма и да ги препоръчам на никой, въпреки че самата игра е хубава. 18 лв на вятъра. #2gunfire

# 374
Повече никога няма да купя от образователните игри на Просвета, няма и да ги препоръчам на никой, въпреки че самата игра е хубава. 18 лв на вятъра. #2gunfire

От това което е написано не става ясно какво не е наред? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт