КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 478
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Смених снимката, дано тази се вижда.

Дисковете се отмиваха. Това беше в началото като излязоха. МОже после да са ги подобрили.

# 556
  • София
А, как се ползва, като дисковете ли?

# 557
А, как се ползва, като дисковете ли?
Пълниш кошничката, която виждаш закачена на бутилката.

# 558
  • Sofia
не съм го ползвала,но ще си го купя за проба

# 559
  • Стара Загора
Никога повече не бих купила прахосмукачка Домо. Голям боклук, докато беше в гаранция в рамките на 1 год. три пъти беше на ремонт, като третия път ни предложиха да ни я заменят с нова. Избрахме си друг малко по-скъп модел, като доплатихме само разликата в цената. Ами същата работа, пак имаше ремонт, след това 2 пъти маркуча и се къса и вече сами си го оправяме, че то ми омръзна все по 1 месец да е на сервиз. Оставям я на доизживяване и край!

# 560
Никога повече не бих купила прахосмукачка Домо. Голям боклук, докато беше в гаранция в рамките на 1 год. три пъти беше на ремонт, като третия път ни предложиха да ни я заменят с нова. Избрахме си друг малко по-скъп модел, като доплатихме само разликата в цената. Ами същата работа, пак имаше ремонт, след това 2 пъти маркуча и се къса и вече сами си го оправяме, че то ми омръзна все по 1 месец да е на сервиз. Оставям я на доизживяване и край!
Това от кой магазин?

# 561
  • Стара Загора
От Баумакс, но преди около 3 г.

# 562
От Баумакс, но преди около 3 г.
Добре е да се знае. Всеки магазин си има "слаби места".

# 563
  • София
За "DOMO" не искам и да чувам. Преди 2-3 години свекърите си купиха фритюрник от тази "марка". Изхвърлиха го на първия месец (буквално). Не загряваше мазнината достатъчно и картофите се напояваха без да се пържат  ooooh! За 1м. имаха 7-8 разкарвания по сервизи и се оказа, че това е положението. Отказаха и да го върнат, защото си работел според тях  doh

# 564
  • в сърцата на децата <3
От магазин Баумакс като цяло съм адски недоволна!!! Направо си е ходене по мъките и по нервите с техните стоки! Няма едно нещо, което да съм купила от тях, да съм го сложила и да е наред!

Началото на лятото - май месец - купуваме за 600 лева комплект мебели за баня - шкаф, мивка, горен шкаф с огледало и смесител (същия модел, който беше изложен с комплекта). Прибираме се вкъщи - мивката няма дупки за поставяне на стената. Връщаме се, сменят ни я. Шкафа няма дупка отзад за мръсната вода - изрязаха ни за тяхна сметка. Горния шкаф с огледалото се оказа крив и хлопаше при поставяне на стената - смениха ни го. Изгоря ни крушката на декоративната лампичка на огледалото - няма такива!!! Никъде! Отидохме в магазина, дадоха ни нови. Прибираме се, слагам аз новата (ама без да гледам каква е - нали все пак професионалист ми я е дал) - пускам осветлението и.... тряяяяяяс - крушката на парченца. Дали са ми за 12V а не за 220V. Връщаме се, дадоха си ни парите... Но такава крушка няма никъде. А фасонгата не може да се смени. Ако махна цялата лампичка остава дупка в огледалото. Изобщо - красота. Малко по-рано - април месец - носим при ключаря в магазина да ни прави дубликат на ключа в апартамента, от тези, магнитните. Прави ми го той - не отключва. Отивам пак - оправя го уж - пак не става. Отивам трети път и му показвам, че на оригинала има три вдлъбнатинки, а на дубликата - две. Той ми заявява, че това нямало значение. Е, така и не отключи тоя ключ. Хем струваше 15 лева, хем ходих три пъти и съм дала поне още 20 за гориво...

За марката Домо, обаче, няма да се съглася. Имам кухненски робот - работи вече пета година, при това хич не го жаля. Имам и ютия - подариха ми я като ме приеха в университета - 2005 година. До ден днешен ползвам само нея, още е жива и здрава.

# 565
  • Пловдив
пак не по-темата, но да си кажа за препарата за WC Mr. Green
Освен дисковете на патката, един път седмично ползвам и един препарат от Лидл
Скрит текст:
Струва наполовината на Доместоса и чисти буквално сам Mr. Green

и сега по темата - никога повече Доместос Whistling[/color]

# 566
 sweet_maniche благодаря за инфото. Аз почти само то Лидл пазарувам и ще си купя препарата.
 Аз пък вземам от там най-евтините кошнички за wc /0,55лв./ и съм доволна,но в последно време ми оцветяват -пускат боя/ за сините става дума ,други не вземам/
 При положение,че водата ни тук е супер твърда и варовита -нямам отлагания и т.н. по тоалетната чиния.
Това сапунче мие по-добре от течното пак оттам.

# 567
Няма да си купя (детска) книжка, без да я помириша първо!!! Някои нови (детски точно) книжки смърдят на отрова! Потресена съм, на 2-3 пъти ми се случва, последно със "Софтпрес" - "Страшни приказки за безстрашни деца"... Нямат ли някакви стандарти , поне детските книжки да са безопасни??? Явно от боите за рисунки нещо  Sick
Сега ще им пиша, ако имат мейл. Готово; да видим какво и дали ще отговорят!

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 23:28 от alen mak

# 568
Няма да купя никога повече шампоана на Ейвън с арганово масло, който го рекламира Фърги. На точно второто измиване кожата на главата ми стана на рани и така ме сърбеше..  ooooh!
А по-късно разбрах, че на друго момиче даже му падали кичури коса от него.

# 569
Няма да купя никога повече шампоана на Ейвън с арганово масло, който го рекламира Фърги. На точно второто измиване кожата на главата ми стана на рани и така ме сърбеше..  ooooh!
А по-късно разбрах, че на друго момиче даже му падали кичури коса от него.
Аз пък съм страшно доволна от него, от цялата арганова терапия всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт