КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 5

• 95 578
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Повече никога няма да купя месо от щанда на Мес-Ко в Халите. Толкова съм разочарована.
Купувам си свинско месо за готвене. Изрично питам дали месото е прясно. Изрично ми се казва:"Да, прясно е". Прибирам се и отварям пликчето.... лъхва ме миризма. Почудих се, почудих и реших да пробвам все пак да го сготвя (нечовешки ми се ядеше винен кебап Crazy ), обаче допуснах голяма грешка. След около 15 мин., в които ми идваше вече да си  Sick ..... от смрад, все пак реших да си спестя хранителното натравяне.

Много жалко, защото всех и две сурови наденички, които мъжа ми много хареса.

# 571
  • София
Няма да повторя да си купя мюсли на Нестле . Няма никакъв вкус, както и нищо общо с истинското мюсли.

# 572
Отдавна не купувам нищо на Нестле, Монделиз (Крафт бившите и подобни), Маги и от сорта "световни" марки Simple Smile

# 573
  • София
Духи, и аз си знаех, че не трябва да купувам на Нестле, но понеже нямаше друго мюсли малка опаковка в магазина и си казах  - това е мюсли, какво толкова може да има, освен ядки, но просто няма такава отврат.

# 574
Няма да си купя (детска) книжка, без да я помириша първо!!! Някои нови (детски точно) книжки смърдят на отрова! Потресена съм, на 2-3 пъти ми се случва, последно със "Софтпрес" - "Страшни приказки за безстрашни деца"... Нямат ли някакви стандарти , поне детските книжки да са безопасни??? Явно от боите за рисунки нещо  Sick
Сега ще им пиша, ако имат мейл. Готово; да видим какво и дали ще отговорят!

Да се допълня: отговориха ми, че спазват стандарти и всяка книжка нова миришела на мастило, което изветрява щом се остави на въздух разгърната книжката за няколко часа.

А тук може ли да се пишат имена на адвокати, чиито услуги не бихме ползвали при никакви обстоятелства? Защото съм на път да разкрия един измамник, а от друг косвено съм патила - заведох приятелка при него и той я излъга със сметките много брутално.

# 575
  • София
Може би шампоан Syoss.. толкова рекламиране на този продукт, а на мен не ми харесва. Grinning Косата вместо да стане мека, лесно сресваща се, стана някак си суха, и трудна за разресване.. а и бързо се омазнява.. или поне на мен така ми действа този шампоан, не знам. newsm78

# 576
  • Sofia
и аз не съм доволна от шампоана,но балсама и лака за коса са добри

# 577
Няма да си купя (детска) книжка, без да я помириша първо!!! Някои нови (детски точно) книжки смърдят на отрова! Потресена съм, на 2-3 пъти ми се случва, последно със "Софтпрес" - "Страшни приказки за безстрашни деца"... Нямат ли някакви стандарти , поне детските книжки да са безопасни??? Явно от боите за рисунки нещо  Sick
Сега ще им пиша, ако имат мейл. Готово; да видим какво и дали ще отговорят!

Да се допълня: отговориха ми, че спазват стандарти и всяка книжка нова миришела на мастило, което изветрява щом се остави на въздух разгърната книжката за няколко часа.

А тук може ли да се пишат имена на адвокати, чиито услуги не бихме ползвали при никакви обстоятелства? Защото съм на път да разкрия един измамник, а от друг косвено съм патила - заведох приятелка при него и той я излъга със сметките много брутално.

Да, напиши адвокатът кой е. И аз ще напиша - Ренета Станчева. Изключително нагла!

# 578
За месото за готвене... Всички казват, че в повечето магазини това е месо, на което му изтича срока и го овкусяват. Май само пилешкото става за нещо, защото при нас има и такова, но пък не е овкусено.

# 579
За месото за готвене... Всички казват, че в повечето магазини това е месо, на което му изтича срока и го овкусяват. Май само пилешкото става за нещо, защото при нас има и такова, но пък не е овкусено.

Месото за готвене не е овкусено. То е на късове.

# 580
  • София
Аз месо купувам от Халите, но от един щанд до входа (от страната на Пиротска). Фирмата е безизвестна (някакви Партньори имаше в името). Човекът зарежда всяка сутрин ограничено количество и следобяд вече няма, но съм доволна. Там меля и кайма.
Откакто веднъж сглупих и купих месо от Кауфланд, защото много спешно ми трябваше, повече няма да повторя  Crossing Arms

# 581
Аз месо купувам от Халите, но от един щанд до входа (от страната на Пиротска). Фирмата е безизвестна (някакви Партньори имаше в името). Човекът зарежда всяка сутрин ограничено количество и следобяд вече няма, но съм доволна. Там меля и кайма.
Откакто веднъж сглупих и купих месо от Кауфланд, защото много спешно ми трябваше, повече няма да повторя  Crossing Arms

Благодаря! Ще проверя утре.

# 582

Месото за готвене не е овкусено. То е на късове.
ВСЯКО месо на витрините в големите хипермаркети е обработено. В Кауфланд особено.
Да не говорим, че е замразено (виждала съм как го режат от калъпите).

# 583
Нямам проблеми с аргановия шампоан и аргановия балсам на Ейвън, както и с аргановата терапия.
В дадения случай може да има някаква друга причина за реакцията на кожата на скалпа.

Месо от Кауфланд купуваме редовно- наблизо ни е магазинът,но като ви чета,следващия път ще купя от месарница.

# 584
Малко не ми е ясно как се режат пилешки гърди от замразен калъп newsm78 Като знам вчера как измъкнах в последния момент едно пакетче филе от фризера и накрая го рязах само на 1/3 размразено, останалото беше на камък...

Общи условия

Активация на акаунт