МАРТенчето лази и крещи, пакостите почва да твори

• 72 865
  • 511
  •   1
Отговори
# 165
Кажете ми моля ви как да си направя и аз лентичка, която да се вижда.....моля....
Относно пюретата, аз си правя всеки ден преди ядене, веднъж пробвах за няколко дни напред и не се получи беше развалено - става въпрос за сварено и пасирано пуешко месо, явно аз не съм направила нещо като хората, но някакси вече не смея. А има и друга причина -   исками се да и давам всеки ден различно.
Благодаря за отговорите за овесените ядки, след няколко дни ще пробвам, че вчера и дадох грис и ми се иска да изчакам малко преди да въведа друга нова храна.
Между другото най- накрая имаме една изядена порция кус - кус.......с масло и захар ....... заради това. Ще давам малко така и после само с масло и сирене ще пробвам , дано да стане, не ми се иска много захар да приема и без това вода без захар не пие, та съм принудена да й давам.
А следобедното пюре с грис стана много вкусно и малката много го хареса.

# 166
bobolino9809 много е лесно, но докато го схвана минаха месеци Grinning
http://www.mamaibebe.com/ticker_age.php
влизаш тук, избираш си,генерирай линийката ;

Като подпис във форумите Bg-mamma.com

1. Натиснете бутон Профил над форумите.
2. Влезете в подменю Промени профила/Профил (под потребителски настройки)
3. Отидете на поле Подпис
4. Копирайте съдържанието на първото поле (Псевдо HTML код) в поле Подпис.
5. Натиснете бутона Промени Профила в дъното на страницата.
Дано да съм ти била полезна  bouquet

# 167
Някоя мама да е въвела извара? Моля да сподели рецепти Simple Smile Намерих млечна, а не суроватъчна след упорито търсене Simple Smile

# 168
rosi_momchil  Hug  bouquet огромно благодаря, най-накрая и аз си имам лентичка.
По повод изварата - аз все още не съм я въвела, но при положение , че давам сирене не виждам проблем с изварата. Ти даваш ли сирене?

# 169
Да сиренето го въведох с попарата ама само сирене с нещо за закуска писва и четох, че изварата е много щадяща,  но да е млечна не суроватъчна. Чудя се с плодове дали ще си ходи

# 170
radystin4ety, идеално ще си пасне. Аз правя такъв студен сладкиш, в който има извара и сладко Peace

# 171
Ох,големи проблеми с това ядене, нищо не иска.Купешки пюрета не близва,правя му домашни и тях толкова-опитва няколко лъжици и толкова.Попара не иска.Караме само на мляко и бананова каша.Баща му е бил злояд и май се е метнал на него.

# 172
I Am Ruth да не изям накрая аз изварата Grinning
 borisova1978 ако остане наистина много гладен пак ли не яде пюре (говоря за пазуза 3,5-4 часа)? нашия не обича само спанак ноо тъй като е полезен давам го по малко в пюрето и много играем по време на ядене, че да не усети какво яде. Добре че не всяко ядене ни е такъв театър...

# 173
borisova1978, и нашият бебок беше така, трябва да си упорита и в един момент ще прояде Simple Smile аз всеки ден го мъчих, най-накрая открих, че горе-долу му харесва тиква и започнах във всички пюрета да я слагам. Уж прояде, сега пак не иска да яде, но аз си чакам търпеливо Simple Smile Между другото и аз съм от Трявна по принцип Simple Smile

# 174
Момичета, кажете по колко хранения на ден имате? Давате ли всички вече жълтък? Още не съм го въвела и се чудя?С какво е полезен той?И ние много насила ядем та се чудя аз ли нещо не правя както трябва?Зеленчуковото пюре със зор го яде. newsm78

# 175
  • София
аз не давам още, лл каза да почакаме, ама не питах защо.
но за риба забравих да питам  newsm78

# 176
и аз не давам още жълтък, скоро няма и да давам, най-рано след месец, ние много изостанахме с въвеждането на нови храни, защото за 2 мес. хвана 2 пъти вируси и по 10 дни го лекувам, та не въвеждам по това време. Ние имаме само 2 хранения поради тази причина, тепърва ще въвеждам сирене, за да мога да започна със закуските- попара, каши и ще видим какво ще му хареса

# 177
Моля за съвет как да пасирам хомогенно авокадо. Правих няколко опита с блендер, но винаги остават малки бучици. Проблемът е в това, че бебка отказва да яде, когато усети нещо зърнесто в устата си. Попарата също отказва, поради тази причина. Сиренето винаги се усеща.

# 178
  • София
и при нас всичко което не е гладко направо се плюеше.
аз обаче тъпо и упорито пак предлагам, и започна да понася и парченца, та чак ги разхожда из устата, все едно дъвче.
иначе с някаква течност с повече връткане май всичко става гладко  Rolling Eyes
или в един момент през цедка минаваш, да изчезнат парченцата.

# 179
Аз досега никога не съм имала проблем с авокадото. Пасирам половин авокадо, един банан и около 40 мл. кърма и става супер гладко. Слагаш ли АМ или кърма, аз наистина досега не съм имала проблем

Общи условия

Активация на акаунт