Ходенето гол по пясъка му хареса и реши, че е по удобно без памперс.
Беше забавно
. Разбра, че инициативата за пишкането зависи от него и може да го контролира.
От горещото време мъничкото ми слънчице се избрива на ситни пъпчици по гърба, раменете и особено свивките на ръчичките. На пипане кожата е като шкурка. Моля, мами с опит в този проблем да споделят.
От горещото време мъничкото ми слънчице се избрива на ситни пъпчици по гърба, раменете и особено свивките на ръчичките. На пипане кожата е като шкурка. Моля, мами с опит в този проблем да споделят. 
Аз започнах отскоро да приучавам Крис на гърне. Всеки път след обедния сън го слагам докато още е сънен и винаги има резултат. Но само толкова за сега. Не възможно е да го накарам да седи на гърне когато и да е през деня... просто не иска. Не знам как ще стане тая работа при положение, че не разбира за какво става на въпрос
По принцип не искам да бързам, но май в яслите ги искат приучени вече към гърнето

Много му хареса в голямата вода...мазах го с 50 +.Много е бял и ме беше страх да не изгори.По често мазане и няма да има проблеми

Много му хареса в голямата вода...мазах го с 50 +.Много е бял и ме беше страх да не изгори.По често мазане и няма да има проблеми 
Препоръчани теми