Кауфланд- тема 3

• 78 607
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Sunshine state
Гадост..Така и не разбрах какъв е тоя паразит,ама бая си беше големичък.  Rolling Eyes Но смятам,че контролът е занижен навсякъде,а не само в Кауфланд.
П.П. И аз търсих брошурата,но още не е излязла.

# 646
Аз четох коментарите под статията и във Фейсбук и много хова са написали,че това не е някакъв паразит,а дъждовен червей и няма какво да прави в месото  newsm78 Моето мнение е,че е сложен и сниман нарочно с цел злепоставяне на веригата  Peace

# 647
 То наистина не прилича на тези червеи, които се въдят в развалено месо ,нито на тения.

# 648
Преди няколко месеца си бях купила салам по стандарт "Стара планина" от тези които са като камчията и телешки, такъв тип. На масата в къщи нарязах няколко парчета от него в една чиния и след това измих и нарязах няколко парчета домат. Ходих до хладилника за малко и като се върнах, на масата между домата и салама се гърчеше червей. Беше много по малък от този показан на снимката, но беше същият цвят. Хвърлих и салама и домата. Не знам червея от кое от двете неща е дошъл, но до сега не съм виждала домат с червей... newsm78

# 649
 Когато месото се разваля,гине /ама тогава си вони ужасно *месото на снимката не изглежда така/ има бели червеи. В родното място на баща ми рибарите търсят такива из умрели животни.
  Има едни малки червейчета из подправките или плодовете ,ама те са бели и друг вид.
 Или вече има нов вид червей непроучен от науката/ хелминтологията — наука за паразитните червеи/.

# 650
  • Sunshine state
А аз съм виждала червей в домат и то какъв-голям и дебел вътре в розовия домат.  Sick Беше си домашен,ама голяма 'изненада' ми приготви,изкарах си акъла като го разрязах. Така се изпищях,че мъжът ми чак си помислил,че някой е влязъл у нас с взлом.  Laughing

# 651
И на мен от домашен домат ми е "изскачала" такава изненада  Peace Освен червей в домат съм виждала и едно такова зелено като гъсеница  Sick Но ние на село не пръскаме с абсолютно нищо и най-вероятно заради това сме имали такива гадини  ooooh!
п.п.Благодаря на късмета си,че никога в разни колбаси,меса и т.н. не съм попадала на такива гадости,че каквато съм гнуслива ще ги изключа от менюто си завинаги  Rolling Eyes

# 652
  • Sunshine state
Ооо,и гъсеница ми е излизала също,но миналата година,пак от розов домат.  Crazy  Laughing

# 653
 Значи са био или пък мутирали такива дето не се влияят от препарати за агрозащита/по-скоро второто ,сегашните вредители са твърде устойчиви/

# 654
Първо искам да предупредя, че пиша от новата визия на сайта и дано съм улучила правилния бутон за отговори......
Такааааа... Недей да го правиш. Докато tooclose не публикува постинга си, твоят не се виждаше. Само отчиташе, че последното мнение е на Мама Цоцоланка, но не го показваше това мнение. Зареждаше само последната страница.

Странна работа.....А сега всички ли го виждат???

Аз тази година видях червей в домашно грозде!

# 655
Нищо не си харесах. Ще погледна керамичния тиган.

# 656
Кое бутертесто казвахте, че е хубаво? Цена, грамаж и снимка ако може.

В новата брошура няма нищо интересно.  Confused

# 657
Има ли линк към новата брошура ?
Аз пак да питам,благодаря   bouquet

# 658
от новата брошура си харесах само шоколада и сармите. Който няма кисело зеле се радва на сарми Peace

# 659
 Само да не случи на кисели такива.Една година за Бъдни вечер реших да на правя /имах малко бебе/ и купихме от местна верига /даже бяха от добра кулинария/ не се ядяха от кисело. Някой ,ако купи да сподели. Но не е ли по-изгодно кисело зеле да се купи и да се направят.

Общи условия

Активация на акаунт