Прекаленото учене води до самота?

• 10 467
  • 241
  •   1
Отговори
# 90
Колкото и да е неактуална скалата Майерс-Бригс, аз си
оставам INTJ (a.k.a Criminal Mastermind)

Знаем! И за туй се радваме, че се поставяш в услуга на форума, а не целиш да завладееш света.

# 91
intj е моята сродна душа за мъж:)) освен intj и istj други не признавам и никога не съм имала връзка с някой, който не е от тези два типа Simple Smile) Аз съм ENFP, със 100% Н функция и 90% П функция -- и ме привличат единствено противоположни на мен мъже. Явно съм мазохист Simple Smile) А защо е неактуална? те много я отричат, но аз намирам съответствия. Между другото интдж никога не се чувстват самотни, дори да нямат партньор или връзка, за разлика  от инфп.

# 92

Знаем! И за туй се радваме, че се поставяш в услуга на форума, а не целиш да завладееш света.
глупости, просто форумът е част от пъкления й план.

# 93
  • n/a

Да си направим в Потребителски INTJ-ска тема.  Mr. Green

# 94
Дайте ми мъж INTJ, моля ви. Ще се грижа добре за него и ще го обичам:)))

# 95

Да си направим в Потребителски INTJ-ска тема.  Mr. Green
Айде да бъде майерс-бригс, за да може много хора да се включват по темата? не бъдете толкова ексклузивни.

# 96
  • n/a
Е, то е ясно по дефиниция, че INTJ са ексклузивни.
 Laughing

# 97
Имам тънкото усещане, че повечето от тези индивиди имат родители,
които са:
1. Прекалено възрастни
2. Учители
3. Комбинация от горните две, плюс психични и хормонални отклонения

Прекалено възрастни физически или ментално? В една друга тема видяхме колко млади (на години) хора са със закостеняло мислене. Те за мен са по-страшни от възрастните родители (явно много ти бодат очите тези възрастни родители).

# 98
Странно... в темата "глупеете ли", почти всички признават, че глупеят, а тук изведнъж на марсиански
 " JNOJNifif9ir7y2tig " прописаха. .. Rolling Eyes

# 99
  • n/a
INTJ-тата, Шанти, написаха в темата за глупеенето,
че съзнателно искат да глупеят, а не че са глуповати.

# 100
Е, то е ясно по дефиниция, че INTJ са ексклузивни.
 Laughing
не бъдете самотни зубрачи Simple Smile)))))))))) вземете ме и мен!

# 101
Темата си е добре зададена.

Отчита нещо много важно: такива хора се навират навсякъде и печелят респект
като знаещи, понякога и като умеещи. Въпреки това им липсва всякаква приложна
мъдрост, която съчетава рациото с емоции и усещания. Имат рацио, нямат пруденция.

Но пък имат претенция.

Затова се случва да се опитват да ръководят парада, а не стават за това- биха били опасни.

Защо ли веднага ми изникна образ (в профил?) след като прочетох това?  newsm78

# 102
А нищо, ви  си учете, учете..  Sunglasses Peace

# 103
  • London
Argent, много увлекателно си поднесъл темата. Hug Аз обаче познавам и някои субекти, които са такива каквито ги описваш без това да е провокирано от многото учене. Има си хора социопати, които не се вписват в никаква картинка извън тяхната рамка. Имам позната, която е на 30 и нещо вече и още не е имала никаква връзка до момента. Открито казва, че мъже не я вълнували, нещяла да пере нечии чорапи и да се ангажира с досадници. И в самото общуване с нея се долавя, че нещо не е по реда си, самия говор е някак сприхав. И както казваш се е лепнала за сестра си и нейното семейство и дете и толкоз. Личен живот няма! Мъже познавам много такива, голяма част от бившите ми състуденти бяха и си продължават да са такива. #Crazy Обичайно не възмъжали, кьосета, очилати, липса на мъжество и още виреещи плътно около мама и тати. Честно казано не ги мисля такива персони и не ме интересува книга ли ще четат вечер, стената ли отпред ще гледат или ще броят овцете. Всеки сам си гради съдбата и е свободен да прави каквото си иска. Да се оправят както се казва... Peace

# 104
Алелуя !
Намери се едно момиче ,което да не се изтъква и
въпреки това да признае ,че има такива хора .

Общи условия

Активация на акаунт