Прекаленото учене води до самота?

• 10 317
  • 241
  •   1
Отговори
# 195
  • В Космоса
Катралче,  Laughing евала за труда! И аз понякога се захващам, в името на справедливостта! Crazy Grinning

# 196
  • София
С(а)мотен си, когато четеш, но сигурно си много щастлив според общоприетите норми, ако семейно всяка вечер зяпаш с часове някое риалити.
Ако това е логиката - просто невероятно.  Confused

# 197
  • в сърцето на един мъж...
Катрала, то щото това е особено красиво и приятно... Нали знаеш за безгрешния и камъка  Wink

Познавам няколко жени, на които още от малки им личеше, че си резервират златна карта за клуба на старите моми. ...а най-интересното ми беше, че дори самият й тембър беше като на старица.
Обикновено съм забелязал, че подобни жени се превръщат често в енергийни вампири и се прикрепват към някоя обвързана жена, имаща личен живот и започват стабилно да наливат съпруга в името на това да изкопчат колкото се може повече време за себе си, а съпругът на "жертвата" се превръща във враг.
 Беличък, пухкав, с добре отгледан гъз още от гимназията и тяло, което крещи, че никога не е извършило дори едно физическо усилие. Стана асистент момчето.
Какви са тия безполови плужеци, бе, чак ми се надига докато пиша. Как за 27 години няма да свалиш нито една мадама и в събота вечер, вместо да се радваш на жената до теб, ще кукуваш с книга в ръка, разплул отпуснат гъз и ще се хвалиш даже с това?

# 198
  • London
Но това не е персонална обида към форумец. Wink А и форума е бъкан от грозни изказвания за свекърви, бивши съпрузи и техните нови жени, разни псевдо приятелки и тн и какво ??? Кое му е по-различното от това на момчето ? Тук става дума, че в един форум обидата между форумци не е желателна, няма нищо общо с коментирани хора от реала. То, ако това е забранено трябва 80% от форума да се заключи и изтрие. За сметка на това се държи мисля на добрия тон и отношение към събеседниците ти, към тях имаш ангажимент да не се пениш, а към Гина от Провадия в историята на Argent ангажименти форумеца няма. Peace Та неговото си е допустимо и в реда на нещата, персоналните обиди на двете госпожици обаче не са.

# 199
Но това не е персонална обида към форумец. Wink ...

Мхм, по-зле е. Коментира и обижда хора, които няма как да се защитят.

# 200
Извинявай, прилича силно на нещо, което е трябвало да учи в първите седем години - някак не е възпитано да говориш зад гърба на някой, още повече че той не може да се защити по никакъв начин. Да не говорим за епитетите, използвани от съфорумеца.

# 201
Не знам кой крив,кой прав
но между мъж,който е много активен в женски форум и такъв,който много чете
аз бих избрала втория(при условие,че няма описания от Argent гъз )

# 202
Но това не е персонална обида към форумец. Wink А и форума е бъкан от грозни изказвания за свекърви, бивши съпрузи и техните нови жени, разни псевдо приятелки и тн и какво ??? Кое му е по-различното от това на момчето ? Тук става дума, че в един форум обидата между форумци не е желателна, няма нищо общо с коментирани хора от реала. То, ако това е забранено трябва 80% от форума да се заключи и изтрие. За сметка на това се държи мисля на добрия тон и отношение към събеседниците ти, към тях имаш ангажимент да не се пениш, а към Гина от Провадия в историята на Argent ангажименти форумеца няма. Peace Та неговото си е допустимо и в реда на нещата, персоналните обиди на двете госпожици обаче не са.

Кои са двете госпожици?

# 203
  • В Космоса
Хайде, хайде, никоя от вас никога не е използвала епитети за някой неприсъстващ по никакъв повод. Знам аз! Laughing Аржан си го знаем. Няма с кой да се захванете, че все него захапвате, ама той гледам няма нищо против да се съска със змийчоците, дето все обвинява, но все се вре тъдява иначе. hahaha

# 204
  • London

А ти сигурна ли си, че в този форум не си коментирала трети лица извън него? Аз за себе си знам, че съм и заради това не бих написала подобно нещо като твоя коментар и провъзгласила автора като първия сторил го и единствен, по-скоро поредния. Съветвам те да си прегледаш коментарите назад във времето и ще се изненадаш колко трети лица обсъждаш. Навярно те са могли да се защитят, съмнява ме??? Mr. Green

Гея, не е нито първия, нито последния с епитети. Такива постове има хиляди в този форум. На мен ми е по-интересно защо точно неговия ще ви вади очите и необходимо ли е да се провокират лични нападки по този повод??? Това все едно да ида в темата за свекървите и да обяснявам на всички как постовете са им адски грозни, защото за мен голяма част от тях са, но не ми е работа, нито имам право на това. Капиши?

# 205
А не е ли прав? Че е грозно- грозно е изказването му, негативно, наситено с ненавист към книжните братя и сестри, но е факт, че такива хора има.
Една от най-близките ми приятелки е от типа, описан от автора. По собствен избор. Тя, не автора.
Не иска мъж, не иска деца /дори от моите се обриваше в началото, сигурно миналата година започна да ги приема/. Едно висше, магистратура в странство, второ висше у нас, специализация в чужбина, докторантура у нас, после научна кариера ту у нас, ту из Европа. Сексът не й липсва по нейни думи, нито богати социални контакти извън академичните среди. Прегрешава с мен, излизайки три пъти годишно на пиЯно-бар.
И са кво да се правим, че няма такива като нея ли? Има. И те от своя страна не разбират такива като автора. Видят им се плоски като последен модел телевизор и кухи като пробита лейка.
А нито първите са вечно кисели, нито вторите са глупави.

# 206

А ти сигурна ли си, че в този форум не си коментирала трети лица извън него? Аз за себе си знам, че съм и заради това не бих написала подобно нещо като твоя коментар и провъзгласила автора като първия сторил го и единствен, по-скоро поредния. Съветвам те да си прегледаш коментарите назад във времето и ще се изненадаш колко трети лица обсъждаш. Навярно те са могли да се защитят, съмнява ме??? Mr. Green

Ако искаш, лично можеш да ми прегледаш коментарите и да се увериш - мен ме мързи. Но не съм такъв тип човек - за добро или лошо... И да съм коментирала трети лица, не е било по такъв грозен начин.

# 207

Прочети отново пост #55. Нищо допустимо не намирам в него. Но ти май четеш избирателно.

# 208
А виж ся, на мен не ми вади очите, просто ми затвърждава мнението за него Mr. Green Но като ще вадиш кирливи ризи, карай поне наред де. Едните обиждали, пък той сам светец непомазан... А и някак грозно ми се вижда да започнеш някаква такава тема точно с разплут гъз... Колкото и да ти е неприятен един човек. Най-малкото защото не знаеш дали не е разплут гъз поради здравословни причини. Имам такъв приятел, болен е, не може да отслабне, при това чете, невероятно много, има богат социален живот, и секс не му липсва. Ама видиш ли разплут гъз... Грозно, много грозно...
Не може да си проектираш твоите си дефицити върху другите и да смяташ, че са особено ценни качества и да скачаш като ощипана мома, ако ти кажат, че си в грешка.

# 209

Ако искаш, лично можеш да ми прегледаш коментарите и да се увериш - мен ме мързи. Но не съм такъв тип човек - за добро или лошо... И да съм коментирала трети лица, не е било по такъв грозен начин.

Grinning

Звезда с тия карпузи вместо цици прилича на соц-ударничка, само една манта и чумбер й трябват. Толкова много за мен е грозно.

Общи условия

Активация на акаунт