Прекаленото учене води до самота?

• 10 331
  • 241
  •   1
Отговори
# 210
  • London
Но това не е персонална обида към форумец. Wink ...

Мхм, по-зле е. Коментира и обижда хора, които няма как да се защитят.

А ти сигурна ли си, че в този форум не си коментирала трети лица извън него? Аз за себе си знам, че съм и заради това не бих написала подобно нещо като твоя коментар и провъзгласила автора като първия сторил го и единствен, по-скоро поредния. Съветвам те да си прегледаш коментарите назад във времето и ще се изненадаш колко трети лица обсъждаш. Навярно те са могли да се защитят, съмнява ме??? Mr. Green

Ако искаш, лично можеш да ми прегледаш коментарите и да се увериш - мен ме мързи. Но не съм такъв тип човек - за добро или лошо...

Вече го направих щом си правя труда да ти го напиша. Случвало се е на всички ни, то в това се корени форума в голям свой процент. Да се оплачем от комшии, близки, роднини, приятели, шефа и тн, то това си е обсъждане. Да изкоментираме някоя известна личност с всичките му там епитети. Та поста на Argent, си е поредния в този дух, нищо ново под Слънцето.

# 211
 Joy                  Joy             в коментара нищо обидно не виждам...   явно за някое селебрити става въпрос    Simple Smile

# 212
  • Tам през Атлантическия океан
Ххаха  Joy темата става 'забавна' появиха се доносниците  Laughing лъснаха гъзове  Whistling
Сформираха сА агитки  Sunglasses

яКО  Popcorn

# 213
  • London
Но това не е персонална обида към форумец. Wink А и форума е бъкан от грозни изказвания за свекърви, бивши съпрузи и техните нови жени, разни псевдо приятелки и тн и какво ??? Кое му е по-различното от това на момчето ? Тук става дума, че в един форум обидата между форумци не е желателна, няма нищо общо с коментирани хора от реала. То, ако това е забранено трябва 80% от форума да се заключи и изтрие. За сметка на това се държи мисля на добрия тон и отношение към събеседниците ти, към тях имаш ангажимент да не се пениш, а към Гина от Провадия в историята на Argent ангажименти форумеца няма. Peace Та неговото си е допустимо и в реда на нещата, персоналните обиди на двете госпожици обаче не са.

Прочети отново пост #55. Нищо допустимо не намирам в него. Но ти май четеш избирателно.

Аз казах, че в един момент момчето започна да репликира, но това бе доста след като доброжелателните съфорумки го гепиха за ревера. Mr. Green То е като с твоя наскорошен случай, за който направи цяла тема в опит да начукаш канчето на Касита, понеже ти казала глупачка. Обаче тактично беше пропуснала, че си започнала ти с доста по-обидна квалификация. Май същата работа ще излезе и тук.

# 214
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Joy
Кукумицинке, ако ми кажеш какво е "карпузи", ще мога да се похваля, че днес съм научила нова дума Grinning.
Скрит текст:
За кое селебрити иде реч? Ким К?

# 215
  • London
Joy                  Joy             в коментара нищо обидно не виждам...   явно за някое селебрити става въпрос    Simple Smile

Селебритито не шава ли? Не е ли човек, трето лице? Каква е разликата между Пеньо от ББ и Гина от Провадия? Аз не виждам такава що се касае до обсъждане.

# 216
  • Tам през Атлантическия океан

Е че тя La Catrala си е звИзда  bowuu

# 217
А не е ли прав? Че е грозно- грозно е изказването му, негативно, наситено с ненавист към книжните братя и сестри,

Прав е, а изказването му е нищо друго освен обективно. Т.е. не споделям второто изречение. А грозни изказвания в трето лице единствено число тук по принцип има под път и над път, но сега нали не сме от тях како Сийке.  Wink

# 218

Вече го направих щом си правя труда да ти го напиша. Случвало се е на всички ни, то в това се корени форума в голям свой процент. Да се оплачем от комшии, близки, роднини, приятели, шефа и тн, то това си е обсъждане. Да изкоментираме някоя известна личност с всичките му там епитети. Та поста на Argent, си е поредния в този дух, нищо ново под Слънцето.

Случвало се е да споменаваме трети лица или да ги споменаваме по такъв грозен начин?  Защото между двете има съществена разлика. Надявам се, че я схващаш. Разбира се, че си се хванала за известните личности - колко прозаично. Те имат достатъчно медии на разположение, където могат да дадат отговор и в които могат да се защитят от нечии критики. Компренде?

# 219
  • в рока
Цитат
Е че тя La Catrala си е звИзда

Joy Joy

# 220
Joy
Кукумицинке, ако ми кажеш какво е "карпузи", ще мога да се похваля, че днес съм научила нова дума Grinning.
Скрит текст:
За кое селебрити иде реч? Ким К?

"Карпуза" е диня, любеница.
Каун е пъпеш Simple Smile

# 221
  • London
Кукумицинка, нека не ти вадим кирливите постове. Признай си, че си в кюпа общия на всички нас и не обяснявай повече колко грозно било това за разплутия гъз, защото обясненията за нечии зъби и физиономия на които се натъкнах в постовете ти не бяха по-лицеприятни. Joy

# 222
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря, ето как темата можела да бъде и полезна Wink.

# 223
  • София
На мен ми е по-интересно защо точно неговия ще ви вади очите и необходимо ли е да се провокират лични нападки по този повод???
Защото е правил други изцепки с откровено аграрен характер и хората са предубедени.

Пусна специално тема за съфорумка, насоли я по безобразен начин, уж нямаше да споделя за кого конкретно става въпрос, естествено накрая свенливо я назова. Въобще мазало.

После беше пуснал друга тема как, разбираш ли, не се издържа в тоя змиярник, или нещо в тоя дух. Като знаеш за горната интрига и ако обърнеш внимание на "умерените" му коментари, можеш да се сетиш, че беше изяден с парцалите и съответно не е особено приятен на доста хора.
Това накратко, да не се чудиш.

# 224
А, Чек, абе, можеше и по еквилибристично да се изкаже.  Wink

Преди време пуснах една тема, свързана с типичните черти от българската народопсихология. Нит съм новатор, нит автор. Бог да го прости Марко Семов далеч преди мен ги беше обобщил нещата.
Ма, като скочи уважаемата форумска общност, ма като ме емна, ма като се юрна да ме пита поради що се срамя да се назова българка /тогава от тях верно ме досрамя/, ама като почна да ми казва какво мисля, как го мисля и пр. и първом след яда, ми стана смешно. Даже в категорията за нещо като родоотстъпник ме номинираха.
И тая булка дет поведе борбата, след две години в една тема се скъса от "българите такива, българите онакива, срам ме е, нам си кво..." Ех, д`@ба и двуличието!

Джойка, казвам го на всички, на себе си също, когато стана перманентно кисела и заядлива- вземи си три дена почивка от форума.

Елица, е, вие какво очаквате от 27-годишен мъж, пишещ в откровено женски форум и то сериозно, не с идеята да ни кодоши?

Общи условия

Активация на акаунт