Прекаленото учене води до самота?

• 10 307
  • 241
  •   1
Отговори
# 225
Кукумицинка, нека не ти вадим кирливите постове. Признай си, че си в кюпа общия на всички нас и не обяснявай повече колко грозно било това за разплутия гъз, защото обясненията за нечии зъби и физиономия на които се натъкнах в постовете ти не бяха по-лицеприятни. Joy

Моля ти се, само не ме слагай в кюпа на Аржан. Съгласна съм, че не съм безгрешна, но категорично мои познати от реалния живот не съм коментирала по такъв начин. Нали, дай да не се правим на луди.

# 226
Кукумицинка, нека не ти вадим кирливите постове. Признай си, че си в кюпа общия на всички нас и не обяснявай повече колко грозно било това за разплутия гъз, защото обясненията за нечии зъби и физиономия на които се натъкнах в постовете ти не бяха по-лицеприятни. Joy

Добре де,аз нямам кирливи постове и наистина е грозно Argent да плюе по хората в постовете си,какво следва?

# 227
Е кой е този с разплутия г*з, дето персонално се е обидил? Не че си нямаме всички по един такъв съученик от първия чин.

Между другото като прочетох първия пост и се сетих за една персона, която привидно идеално се вписва в образа, нарисуван от автора. Адвокатка в KPMG, много, много добра. Сиво костюмче, физиономия, която никога не запомняш и т.н. Има такива хора, като по калъп правени. Преди 2-3 дни стана дума за нея и човекът, с когото си говорих каза: "Ама тя вече не е адвокат, не работи. Стана хипи, ходи насам-натам на стоп с някакви хора и прави снимки".  Mr. Green На някои "смотаняци" в един момент им избухват бушоните и стават хора.  Laughing Като нищо следващата й фаза може да е в KPMG Хонг Конг.
Повечето обаче не я докарват до такива измерения, стоят си в нищото и живеят точно като описаното в първия пост.

Добре де,аз нямам кирливи постове и наистина е грозно Argent да плюе по хората в постовете си,какво следва?

Какви хора, бре? Имат ли си име, ник? Хайде стига сте се правили на по-големи светци от папата.  Stop

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 23:12 от Анонимен

# 228
  • в сърцето на един мъж...
Ми Чек, имат си хората име, Аржанта както е тръгнал, скоро ще ни осветли коя е старата мома, дето се е развързала на бала им и кой е разплутия гъз дето се хвали, че чете. Само трябва да сме търпеливи Peace

# 229
И тая булка дет поведе борбата, след две години в една тема се скъса от "българите такива, българите онакива, срам ме е, нам си кво..." Ех, д`@ба и двуличието!

Да, тази тема е поредното показно упражнение. Наскоро открих онази, в която се плюе пред модераторите и ми се догади.

# 230
Ми Чек, имат си хората име, Аржанта както е тръгнал, скоро ще ни осветли коя е старата мома, дето се е развързала на бала им и кой е разплутия гъз дето се хвали, че чете. Само трябва да сме търпеливи Peace

Аржант говори за хора, каквито всички ние познаваме, но някак масово всички се вживяха в ролята на отличници, а той даже не говори за такива. Имена не е споменавал, нито за съфорумки е говорил. Много ясно, че се аргументира с лични примери, от филмите ли примери да дава?

# 231
  • London

Моля ти се, само не ме слагай в кюпа на Аржан. Съгласна съм, че не съм безгрешна, но категорично мои познати от реалния живот не съм коментирала по такъв начин. Нали, дай да не се правим на луди.

Е хубаво той е коментирал някакви там познати, не смятам кой знае колко близки. А какво да кажем за темата за свекървите, аз пак на нея се връщам??? Колко жлъч има там за наистина близки роднини, за майката на любимия човек. ooooh! Та чиляка е начешал езика, било му скучно, вкарал е закачливите епитети за разплутия гъз и Мария Антоанета и всичко живо се юрна да го беси. Joy Гледайте по-шеговито не е настанал Апокалипсис.

# 232
Но това не е персонална обида към форумец. Wink А и форума е бъкан от грозни изказвания за свекърви, бивши съпрузи и техните нови жени, разни псевдо приятелки и тн и какво ??? Кое му е по-различното от това на момчето ? Тук става дума, че в един форум обидата между форумци не е желателна, няма нищо общо с коментирани хора от реала. То, ако това е забранено трябва 80% от форума да се заключи и изтрие. За сметка на това се държи мисля на добрия тон и отношение към събеседниците ти, към тях имаш ангажимент да не се пениш, а към Гина от Провадия в историята на Argent ангажименти форумеца няма. Peace Та неговото си е допустимо и в реда на нещата, персоналните обиди на двете госпожици обаче не са.

Прочети отново пост #55. Нищо допустимо не намирам в него. Но ти май четеш избирателно.

Аз казах, че в един момент момчето започна да репликира, но това бе доста след като доброжелателните съфорумки го гепиха за ревера. Mr. Green То е като с твоя наскорошен случай, за който направи цяла тема в опит да начукаш канчето на Касита, понеже ти казала глупачка.  с пропуснала, че си започнала ти с доста по-обидна квалификация. Май същата работа ще излезе и тук.

Мнооого си в грешка. На никого не съм искала да "начукам канчето". Аз не чукам канчета. Не употребявам подобни изрази и не намирам общ език с хора, които ги употребяват.

Наистина, всеки си прави свободни съчинения според собствения си мироглед..... Аз не съм обиждала никого. Казах, че деца, които квалифицират други хора като "стари" "дебели" и каквито и да са други квалификации са невъзпитани; след мен още доста хора го потвърдиха. Невъзпитани хора има много и немалко от тях пишат тук, в този форум.

# 233
Въобще си нямам и идея коя е темата за свекървите. Лека нощ.

# 234

Аржант говори за хора, каквито всички ние познаваме, но някак масово всички се вживяха в ролята на отличници, а той даже не говори за такива. Имена не е споменавал, нито за съфорумки е говорил. Много ясно, че се аргументира с лични примери, от филмите ли примери да дава?

Ааа, далеч не са се вживяли в ролята на отличници. Той говори за зубъри, които обикновено са спрягани за отличници. А след това и поговори и за съфорумки, квалифицира ги като злобни стари моми, интересно от къде знае какви са и продължи напред... Пък то хубаво се аргументира, ама поне да е малко по-културно. И лошо няма и от филмите примери да даде Simple Smile Там поне няма кой да засегне.

# 235
  • София
Елица, е, вие какво очаквате от 27-годишен мъж, пишещ в откровено женски форум и то сериозно, не с идеята да ни кодоши?
А, нищо не очаквам, просто обяснявам защо го захапват така.

# 236
Там поне няма кой да засегне.

Т.е. някои съфорумки се припознаха в образа, обрисуван от Аржант и се обидиха? Еми такъв е животът. Той обаче не е написал първия си пост използвайки персоналния образ, на която и да е от ССФ.
Дърпането на ревери/плитки е отделна работа.

# 237
Там поне няма кой да засегне.

Т.е. някои съфорумки се припознаха в образа, обрисуван от Аржант и се обидиха? Еми такъв е животът. Той обаче не е написал първия си пост използвайки персоналния образ, на която и да е от ССФ.
Дърпането на ревери/плитки е отделна работа.

А, не знам дали са се припознали. Ама почва с някаква статия, поне да беше продължил в стила на статията. Пък щом животът е такъв, той що подскача, че са го дръпнали за ревера? Нали знаеш, каквото повикало, такова се обадило Simple Smile

# 238
  • London
На мен ми е по-интересно защо точно неговия ще ви вади очите и необходимо ли е да се провокират лични нападки по този повод???
Защото е правил други изцепки с откровено аграрен характер и хората са предубедени.

Пусна специално тема за съфорумка, насоли я по безобразен начин, уж нямаше да споделя за кого конкретно става въпрос, естествено накрая свенливо я назова. Въобще мазало.

После беше пуснал друга тема как, разбираш ли, не се издържа в тоя змиярник, или нещо в тоя дух. Като знаеш за горната интрига и ако обърнеш внимание на "умерените" му коментари, можеш да се сетиш, че беше изяден с парцалите и съответно не е особено приятен на доста хора.
Това накратко, да не се чудиш.

Еми хубаво аз не харесвам групови нарочвания каквито видях срещу Лизет преди няколко седмици отново в отворена специално тема по този повод. Тогава никой не си отвори устата, а дори беше със заглавие името й. Обаче като става дума за някоя съфорумка по интереси отваряме големите усти. Какво значи не бил приятен и като не ви е приятен дай във всяка тема да го цитираме и обиждаме така ли ? То си личи неприязънът, човека и челна стойка да ви направи пак ще ви дразни. Това е...

# 239
  • София
Е, абсолютно, дори и чалгата да спре, все тая Laughing

Иначе не зная за каква тема за Лизет говориш, явно съм я пропуснала.
Принципно аз с нея не се занимавам особено, щото ми е ясно, че не е добре жената.

Общи условия

Активация на акаунт