пихте ли витамин D в края на бременността?

• 1 747
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Сега научавам, че се пие.  Rolling Eyes

# 31
Пиех Матерна, а на бебка давам витамин д от 21-ия ден.

# 32
Аз пиех Матерна и Зимафлуор .

# 33
Аз пих до края на 3ти месец фолиева, след това Матерна, която ще си я пия до края.
(...)
А сега пия Зимафлуор. На вас предписвали ли са ви такова нещо. Било за зъбките на бебето и било хубаво да се пие и по време на кърменето.
Зимафлуор пия от 5ти месец и също до края на бременността ще го взимам.

# 34
Не съм пила витамиин Д,за първи път чета,че трябвало да се пие  Thinking
Пих само фолиева и сега вече нищо  Rolling Eyes

# 35
Ми никой нищото такова не ми е казвал да пия newsm78

# 36
в началото Фолиева-та , после Матерна , на края Магнерот -  newsm78 нещо подобно - магнезий

# 37
  • Варна
Не

# 38
Не съм пила, нито и на бебка съм давала след раждането.

# 39
От поне 2 месеца не пия нищо,като изключим магнезии.Ям много полодове и зеленчуци.
А знам ,че матерната не се препоръчва вече и скоро се дискутираше темата тук
Слушай, не ти ли казаха месец преди раждането да спреш магнезия, за да може мускулатурата ти да се подготви за раждането? На мен така ми казаха.

# 40
И аз като доста от мамите, които са ти отговорили, пих само фолиева киселина. Нито витамин Д, нито Матерна, нито някакви комбинирани витамини.  Аз също бях бременна лятото, та не знам за витамин Д. За Матерната обаче и аз съм чувала, че вече повечето лекари я отричат.

# 41
Аз през първите три месеца пиех само фолиева киселина,матерна започнах към 5-ти м. Изпих само едно шише.За витамин Д никой не ми е казвал newsm78.Сега го давам на бебчето.

# 42
Не съм пила витамин Д. До края на 3-тия месец пиех фолиева киселина, а в 8-мия изпих 1 опаковка Матерна, нищо друго.

# 43
Не пия витамини на този етап, и док не ми е споменавал за Д, когато се видяхме последният път.

# 44
вит. Д не съм пила, и чесно да си кажа за първи път чувам.

и аз!

Общи условия

Активация на акаунт