Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да си запишете час за изследване в Майчин дом и на кой етаж се провежда?
Може ли бащата да присъства на първата ми пренатална консултация?
Какви са емоциите на майките, които очакват второ, трето и следващо дете по време на прегледи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да си запишете час за изследване в Майчин дом и на кой етаж се провежда?
-
Може ли бащата да присъства на първата ми пренатална консултация?
-
Какви са емоциите на майките, които очакват второ, трето и следващо дете по време на прегледи?
-
Какви са резултатите от първия скрининг?
-
Какви са очакванията за празниците по време на бременност?
Има хора, които ще се почувстват на върха на щастието, ако покажат любовта си пред целия свят (ексхибиционисти). 
Ама пък щом предлагат да си поемат разходите... От друга страна, ти навярно се опасяваш, че няма да се съобразят с твоите желания и състояние.
Вече не ми е лошо, ама имам моменти, дето нищо не мога да хапна. И вчера да не стоя гладна, ядох цял ден банани. Направо на маймуна заприличах
Видя ми се най-вкусното ядене на света! 

А и сега ни трябват парички за бебо.