Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 45

• 49 751
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Ползвам такива цветове за лакове, че ми е лесно да ги вържа с независимо какво нося или пък какъв ми е грима Simple Smile той и грима ми не е повече от спирала и глос за устни де Simple Smile
Алена в сравнение с другите двуфазни течности за почистване на очи, как намираш този на No7 ?
 Ползвам го сигурно от 10 години и ми допада много   Peace, само дето старото шишенце беше с помпичка и беше много по удобно.

# 616
  • в 1001-та нощ
Почиства добре и бих продължила с него пред ланкомския - предвид цената и на двата  Blush

Интересното за Ланкомския е, че е без мазнина, а дава такова усещане, докато този е с мазнина  Peace

Mixa за мен е най-ужасния продукт, който съм ползвала, но пък се харесва на мнго хора, така, че във всички случаи трябва да се пробва  Peace

Мен също ме озадачи - отвора, дори се чудих да не би в комплекта да има помпа, която не съм получила  Blush

Ти отвинтваш ли капачката или отваряш горното с дърпане - и от там - през двата отвора ...

Аз го ползвам така:

Ако само изтегля бялата капачка, без да развинтвам - не излиза течност от двата отвора, може би трябва да стисна шишето или нещо друго - но не съм се разглеждала много  Blush

# 617
Запазила съм си едно шишенце от старите с помпичка и прехвърлям течноста в него шишенце.
Можеш да направиш същото, просто си намери шишенце с помпичка.
До сега не бях забелязала, че има някакви отвори и не трябва да се развинтва капачката хахахха

# 618
  • в 1001-та нощ
Беше ми интересно - да не би аз нещо да не съм догледала, иначе - шише с помпа ще намеря  Peace

Сега погледнах в няколко блога, че и мацките, като нас недовлстват  Mr. Green странно, обаче - решение на производителя, сигурно има причина  newsm78 Rolling Eyes

# 619
Тя и цената в началото беше 5 паунда а сега е май 8.50  Rolling Eyes

# 620
Рядко съобразявам грима с лака, защото не обичам да се гримирам всеки ден еднакво. А пък лака го сменям веднъж-два пъти седмично. Simple Smile Грима съобразявам с дрехи и аксесоари. Ноктите са акцент, според мен е хубаво да бъдат различни. Wink

# 621

MissNellie  Blush благодаря за новата анкета и да попитам - ти какво подлагаш, като ползваш брокати?  Rolling Eyes

Сийлър на Графтобиан, но не ми харесва, не е особено издръжлива работата. Този съм си отбелязала в уишлист, не помня коя блогърка много го беше похвалила, но не са ми се събирали достатъчно неща за поръчка скоро.

http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/lasplash/lasplash- … at=339&page=1

# 622
  • Отвъд алеята зад шкафа
Съобразявам лака с дрехите задължително. Грим нося винаги в неутрални "naked" цветове, така че си отива на всичко. Никога не слагам синьо, зелено, розово като грим. Това много ме улеснява.

Аз си взех лосионът за демакиаж на Nuxe, тази вечер ще го пробвам за пръв път и ще дам отзиви. Спечелил е някаква награда за грижа за кожата през 2012 г.  newsm78 Става дума за ето този:

http://www.feelunique.com/p/NUXE-Lotion-Tonique-Douce-Gentle-Toning-Lotion-200ml

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 23:08 от gadamer

# 623
  • в 1001-та нощ

MissNellie  Blush благодаря за новата анкета и да попитам - ти какво подлагаш, като ползваш брокати?  Rolling Eyes

Сийлър на Графтобиан, но не ми харесва, не е особено издръжлива работата. Този съм си отбелязала в уишлист, не помня коя блогърка много го беше похвалила, но не са ми се събирали достатъчно неща за поръчка скоро.

http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/lasplash/lasplash- … at=339&page=1

Мерси, оказа се, че имам няколко бази/лепила, за които съм забравила и са недокосвани, ще пробвам с тях първо  Peace

Интересно ми е, че има глитъри, които се "мажат" на окото и над обикновена база, а други се ронят някак  newsm78

# 624
Аз се колебаех между лилав грим и галактика и избрах галактиката ... а имам брокати от вчера:)
Имам да ви показвам 3-4 грима от тези дни, но не съм сколасала да си подредя снимките ...

# 625
  • София
Ами тя и Галактиката може да е брокатена. Дори точно така си я представям - като тъмно синьо - лилаво небе, обсипано с много сребрист или холограмен брокат  Heart Eyes

# 626
  • Пловдив
ми то момичето си е хубаво, не са нужни особени умения.
Повече се впечатлявам от грим който прави една жена на 40 да изглежда на 35.

Ами според мен ВС изглежда поне на 30./ако нея визираш/
Но не мисля, че е само от грима.
Знам, че е ген, но бих се радвала да сподели каква козметика ползва.
Също и ФДТ, пудра и т.н.
Кожата и сияе и мога да твърдя , че е много-по добре от на някои 20 годишни
девойки.Това са ми впечатленията от снимката, която пусна на
цялото си лице.

# 627
Говори за манекенката от клипа който пуснах , защото аз харесвам лек грим и грима черти не променя .  Момичето ми изглежда около 20 -те.

# 628
Да, аз затова избрах галактиката:) - защото съчетава примерно лилав и брокатен грим, може да нарисувам и някоя планетка, някакви сатурнови пръстени и ... черни дупки - тва последното най го
мога:))))

# 629
  • Пловдив
Аз не гласувам, защото не участвам със снимки.
Но много се радвам на вашите творения.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 01:56 от dudhen

Общи условия

Активация на акаунт