Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 45

• 49 744
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
г-жа Стихийно бедствие, знаеш ли това с какви сенки е правено?  

# 601
момичето е проф гримьор и работи с Ателиер, не съм сигурна дали само с тях е правено, но беше част от групичката ни на последния клас, там се презентираше акварелната техника и гримовете на  ателиер.

# 602
  • в 1001-та нощ
Голямо чудене между брокат и галактика, искаше ми се първото, но пък искам да видя повече брокатени гримове  Blush

MissNellie  Blush благодаря за новата анкета и да попитам - ти какво подлагаш, като ползваш брокати?  Rolling Eyes

# 603
На мен това ми харесва и от доста време се каня да си купя Humid и Lucky Green Blush

Подобен грим направих с пигмент Ванила и Голдън Олив тази вечер за седмичната, театрална постановка. Беше обаче по-светъл, защото на устните сложих винено-черно червило на ГР и трябваше очите да са по-леки. Вдъхнови ме лака на Шанел Перидот. Винаги съобразявам лаковете си с грима, не с дрехите. Няма шанс да съм с червен лак и розов грим. Вие как съобразявате?
От утре смятам да ползвам по-често Smoked палитрата, даже я освободих временно от кутията, която ме дразни и сутрин не ми се занимава с разопакования. Стана студено навън и започна да ме кара на по-тъмни гримове или на супер светли.

# 604
Направих си по-плътна очна линия  Mr. Green

Скрит текст:

Аз не се лакирам, лаковете при мен не се задържат дълго, а ме мързи всеки ден да подновявам  Confused Rolling Eyes
Грима  го съобразявам с дрехите  и естествено с мястото и не на последно място хората.  Laughing

# 605
Аз винаги съобразявам червилото и лакът да са максимално еднакви и да си отиват с грима. Но ако лакът е цвят, който не нося като червило (бял, зелен, син...), то остава да е в тон с грима и съответно с червило, което си отива. И винаги съобразявам всичко и с дрехите.

Гласувах за брокат, но се чудех дали да не е галактика. И ще се постарая да се включа този път.

# 606
Аз съобразявам лака и с грима, и с дрехите: ако съм с червен лак, не върви лилава дреха, примерно, или лилав грим. И трите неща гледам - не непременно да са еднакви (понякога това е скучно), но да не са отблъскващи се цветове.

# 607
  • Sofia
Понеже лаковете ми издържат по 4-5 дни, с тях съобразявам грима и дрехите. С 3 деца нямам много време да сменям лак заради тоалета, по-лесно сменям дрехите.  Laughing

Девойки, мисля да сменям почистващите продукти, мицеларната вода Sensibio и измиващия крем за суха кожа за деца Bioderma лятото са ми добре , но сега кожата ми се изсуши и мисля да мина на млека.
Според вас Bioderma ABC Derm Ato+ почистващо мляко  дали ще свали грим, при положение, че е за деца?  Thinking
Ще се радвам да предложите нещо изпитано за суха кожа.

# 608
Aз си махам грима с млякото на La Roche Posay и съм доволна
Преди и аз използвах мицералната вода на Bioderma, но започна много да ми пресушава кожата около очите и я спрях

# 609
  • София
Аз махам по-тежък грим с домашен лосион от розова вида и масло от жожоба. Много добре ми се отразява на супер сухата кожа и почиства перфектно всичко  Peace

# 610
Този грим много ми харесва : http://www.youtube.com/watch?v=-bruRsX0R9g

# 611
B&C, ти кой на La Roche Posay ползваш? Аз ползвам Toleriane-за нетолерантна, чувствителна кожа. Всичко маха.
Вчера взех новия Clinique dramatically different moisturizing lotion +. Така хубаво ми подейства на кожата. Даже крем не сложих отгоре.

# 612
ми то момичето си е хубаво, не са нужни особени умения.
Повече се впечатлявам от грим който прави една жена на 40 да изглежда на 35.

# 613
B&C, ти кой на La Roche Posay ползваш? Аз ползвам Toleriane-за нетолерантна, чувствителна кожа.
И аз използвам Toleriane.

# 614
  • в 1001-та нощ
Аз избирам лака - според настроението и сезона  Peace се основно тъмни  Peace с някакъв ефект  Blush

Когато излизам - имам настроение или за дрехите или за грима - съобразени с лака. Ако идеята ми е за грим - с него и лака съобразявам и дрехите, ако визията ми е за дрехи - с тях съобразявам и грима  Peace

Когато ходих на работа - почти винаги идеята ми беше за грим и той беше водещ - по него дрехите  Peace

Рядко нося сини и зелени лакове  Peace

Почиствам - най-добре с Bi-facil на Lancome, но от седмица ползвам това:

Доволна съм  Peace, поръчах 3 бр и едното съм обещала на съфорумка - тя също ще сподели отзиви, ако някой се интересува  Peace

За лицето ползвам други прелести  Peace

Общи условия

Активация на акаунт