Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 613
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 590
може да не се вижда текущия резултат този път , защо не ,

обаче сега толкова емоции се изляха покрай номинирането , че гласуването ще протече вяло , поне откъм вълнения ...

# 1 591
Самсара, извинявай, права си, че е досадно. Просто посочих другата гледна точка, това е.

Не беше към теб, а към Дона. Нея съм я запомнила специално с този рефрен.

# 1 592

Това с педерастите го виждам за втори път и се надявам, че нямате мен предвид. Каквато съм си себична и най-вече мнителна, все пак да попитам: какви са тези педерасти?

Брадат виц.
Отиват дядо и внуче на цирк. Дядото гледа кисело, внучето се прехласва:
- Дядо, дядо, гледай - слонове!
- А, слонове... зайци. Едно време какви зайци имаше, ехеее... слонове!
- Дядо, дядо, гледай - лъвове!
- А, лъвове... мишки. Едно време какви мишки имаше, ехеее... лъвове!
- Дядо, дядо, гледай - вълшебници!
- А, вълшебници... педераси. Едно време какви педераси имаше, ехеее... вълшебници!

# 1 593
Ох, Доне! Laughing Пидирас-вълшебник ти желая от сърце за Новата година. Laughing

# 1 594
  • в рока
Кво става тука бе-манипулации,машинации,конспирации Crazy

Много насериозно се взимат тези номинации,честно.Забавлявайте се ,бе хора.

# 1 595

мишонации.... Joy

Айре, да спите в кош!

# 1 596
Ох, Доне! Laughing Пидирас-вълшебник ти желая от сърце за Новата година. Laughing
Бе мое и да не е пидирас, ся  Laughing

# 1 597
  • София
Ама молим ви се, а какво ще обсъждаме 2 дни, ако не се виждат временните резултати. Някой ще трябва паралелно преброяване да прави. Laughing

# 1 598
Пуснете малините вече
Там тези дето не удържат първенството ще ходят да връщат жеста на тези дето не са ги подкрепили.Аз лично много се забавлявам от тези теми

# 1 599
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Еххх Party в тая тема пидираси, в Звездните компромати пидираси, в КиТ нарочна тема за пидираси- идилия Mr. Green

# 1 600
  • В Космоса
Ми да бъдат както преди, тогава. Без това и категориите са изцяло копирани от миналата година - всичко е същото. Нали за другата се замислят глобални промени, за тогава да оставим скрития вот. И мислете от сега всичко кво, що, ако искате да спрът да хленчат веднъж завинаги педерасите вълшебници. Crazy

# 1 601
Да бе, вярно, кви пазарлъци и надцаквания имаше едно време, като роми с кебапчета, ама беше забавно. Сега като гледам, нещо като "Човек на годината" ще стане, голяма важност, голямо нещо.

Само едно-едничко кюфтенце тази година. Ама големичко. Големичко, големичко, ама се изгуби нейде из тигровите запръжки и задушените сутиени. Crossing Arms

# 1 602
Леопардови кюфтенца два броя очаквам на лични от претендентките за Огледало. Подкупна съм  Hug

# 1 603
  • в рока
Цитат

мишонации.... 35

hahaha

И аз искам малинки вече

# 1 604
Ейй, изядохте ме с тоя принт.   Laughing
Ще ви го пусна да стои цяла нощ, кошмари да сънувате, да не мигнете от потрисане   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт