Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 835
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 1 710
Ех, поне можете да се опрашите както се казва, а аз какво да кажа с тая бременност неземна се пазя от плътски удоволствия. Tired И то с лежащ Аполон до мен не е лесна тая задача.

Да те предупредя, че и "недоклатена" е запазена форумска обида.
Болезнената форумна дефлорация също е местна запазена марка Simple Smile Новаци, ежат се, пък после омекват  Simple Smile

Смятай, какво ще е, като дойде време, мозъкът да почне да изтича с кърмата.

# 1 711
  • В Космоса
Ааа, не си спомням за какво се закачахте, ама щом е било невинно, пък забърсано... не знам... Thinking

# 1 712
  • Ямбол
.....
Лилянка пък ме номинирала за най вулгарна персона на форума и още я чакам да ми покаже ''вулгаризмите''  Joy
Къде ма. Объркала си се.. Спам не е равно на вулгарна, а аз само там съм те номинирала. Виж: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=746156.msg26559910#msg26559910

# 1 713
Божееее, какви футболни драми.

# 1 714
  • Пловдив
Според мен по сигнали се бърше тук. Thinking
Според мен не. Традиционно номинациите са време на бясна активност на Татти. Докладвано - не докладвано, той хвърля по едно око и позачиства каквото реши.

# 1 715
Няма много активни новаци в клюкарника. На старите хъсът е позавяхнал, та номинирането нещо замря в зародиш още.

# 1 716
Луне, какво да номинирам? Какъв е смисълът? За мен? За номинанта? Simple Smile
Просто темата се превръща в един громен с-п-а-м, от който сутрин нищо не се разбира, тъй като полицейската метла е минала и забързала по усмотрение на писалите, а не на писанията им. Tired
Въобще....

# 1 717
Обобщих си наблюденията, Мишон.
Не виждам кой знае какъв смисъл, освен забавление, ама то пък все като болезнена дефлорация се разбира и практикува.

# 1 718
  • София
Мен пък ми е чудно що за мъж ще седне да виси във форум бг мамма и ще се драчи и обижда жени. Малко странно занимание, меко казано. Щом и мъжете до разни клюкарски и женски теми опряха.... не върви на добре света. Хич не е мъжко такова поведение, все едно слушам някаква заядлива квартална клюкарка.
И епилираните крайници не са мъжки.
Направо неочакван обрат, цяла нощ искал обяснения що го коментирали, що го номинирали...  hahaha smile3544
Подкрепете го тоя младеж за Круела на форума! newsm18

# 1 719
Мен пък ми е чудно що за мъж ще седне да виси във форум бг мамма и ще се драчи и обижда жени. Малко странно занимание, меко казано. Щом и мъжете до разни клюкарски и женски теми опряха.... не върви на добре света. Хич не е мъжко такова поведение, все едно слушам някаква заядлива квартална клюкарка.
И епилираните крайници не са мъжки.

нищо за чудене няма
виж му само първите 1000 мнения и ще ти се проясни
 Laughing

...Направо неочакван обрат, цяла нощ искал обяснения що го коментирали, що го номинирали...  hahaha smile3544
Подкрепете го тоя младеж за Круела на форума! newsm18
а, не, Елица
аз си поръчах малинка "Златно мрънкало" именно заради него
то е...и мрънкането, е...и  чудото и то от мъж уж  Shocked

# 1 720
Ега си му, кви сте слабаци! Дона няма с кой да се заяде тая година. Бива ли така?! А кви педрасти имаше едно времеее.  Confused

# 1 721
  • в сърцето на един мъж...
Леле, Бианко, що не се показа по-рано да разтърваваш - щях да ти лепна една номинация за красавица  bouquet
Боже, от сега знам кой печели форумната Драма Куин ooooh! То бива тръшкане, то бива чудо, ма Джой, земи му пусни на Сребрьо, че вече горкия пяна му избива на устата Tired

# 1 722
  • София
Не че нещо, но да прочета, че някой, който е номиниран неколкократно в категория за ведра и умерена съфорумка, използва директни обиди към друг и се драка цяла нощ, ми идва леко странно...  Rolling Eyes Раздвоение на личността? Или?

# 1 723
Не че нещо, но да прочета, че някой, който е номиниран неколкократно в категория за ведра и умерена съфорумка, използва директни обиди към друг и се драка цяла нощ, ми идва леко странно...  Rolling Eyes Раздвоение на личността? Или?

Кой, кой това, че ако не иде реч за мен, прелиствам темите.  Mr. Green

# 1 724
Не че нещо, но да прочета, че някой, който е номиниран неколкократно в категория за ведра и умерена съфорумка, използва директни обиди към друг и се драка цяла нощ, ми идва леко странно...  Rolling Eyes Раздвоение на личността? Или?

Кой, кой това, че ако не иде реч за мен, прелиствам темите.  Mr. Green

Е,ти пък ще искаш и На всяка манджа мерудия Naughty Нали си "набедена" красавица сега,айде стой мирно Wink  Peace

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 10:16 от sparkling eyes

Общи условия

Активация на акаунт