Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 412
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 055
Гледай по средата де  Laughing
Е аз като Вежливия лос съм се завряла в монитора. Две са, големи при това.

# 2 056
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз не мога да броя явно- опашки две, очила едни, палавници в сютюен- пак две Joy. Трой, я размахай пръстче пред нослето, да не виждаш и него двойно Wink?

# 2 057
  • London
Сутиена ги е притиснал, не ги побира и са набъбнали. Mr. Green Не говорете повече за цици, че са ми фетиш. Mr. Green

# 2 058
Акаша, много си хубава. Напомняш ми на Джулия Стайлс, но в много по-секси версия.

По дяволите, вече сте ми пет за Огледалото, никоя не мога да не впиша.  Laughing

# 2 059
Гледай по средата де  Laughing
Е аз като Вежливия лос съм се завряла в монитора. Две са, големи при това.

И аз не мога да броя явно- опашки две, очила едни, палавници в сютюен- пак две Joy. Трой, я размахай пръстче пред нослето, да не виждаш и него двойно Wink?

Вий пък, нямате никво въображение  Mr. Green Joy Joy
Виж само Катрала, как разбра за кво става дума  Peace

# 2 060
Аз още първия път отбелязах, че се борят за свобода, моля да се отбележи за протокола. Naughty

Аз съм виждала изхвръкнали откъм подмишниците цици / по бройната система на Трой - цели 4 броя/.
Че и с потник беше мадамата. Mr. Green

# 2 061
  • В Космоса
Е, Чапай! Ще отречеш ли, че аз първа забелязах грешката на моя сютюен. Обсъдихме я вече. Немаш ли си друго да подхванеш в този късен час? baby_neutral

# 2 062
Добре де, какъв трябва да е този сутиен, че да ти изхвръкнат откъм подмишниците гърдите newsm78 Joy? Знам, че звуча наивно, но на мен няма какво да ми изхвръква и не мога да си обясня феномена- нали  целта на сутиена е да се притискат една към друга и нагоре уж?

# 2 063
  • London
Най си е хубаво да ги пусне човек на паша. Аз от няколко месеца сутиен не съм доближила е сега за сефте си вземах два съпортив за бременни и още им се чудя. Хубаво ми е без.... hahaha

# 2 064
Джойке Simple Smile Не какъв е тоя сутиен, а какви са тия цици  Mr. Green
То за да ти изхвръкнат трябва да има какво да изхвръкне Simple Smile ако си с яйца на очи, какво очакваш ?  Mr. Green Joy

Катрала, нищо че не си на 40... гравитацията ще си каже думата  Mr. Green

# 2 065
  • London
Е точно сега са като силиконови, не им трябва. След раждането ще ги опаковам. Joy

# 2 066
Аз си казах, че няма какво да ми изхвръква (благодаря ви, мамо, тате Heart Eyes), ама все си мисля, че логиката е да преливат както при Акашка, в естетичното направление. Иначе преливащата явно е спала, като си е избирала сутиен Mr. Green.

# 2 067
  • В Космоса
Аййдеее, сбираме панаиря! Crazy baby_neutral

# 2 068
Добър Вечер! Как е, изтрещял народе? Simple Smile На някои май сериозно са им разместени чарковете в централното отделение, за да си мислят, че снощи крокодилски съм ги ронил, че Джой и... на Ленчето брат му Simple Smile обсъждали да ме номинират. То па човек малко майтап да не си направи. Ако ме няма малко да ви дърпам плитките и на Биана балкона, направо ще заспим от тъпня.
По ред на номерата:

- Прегръдка за Джой Hug Ако нямаш с кой, може да се прежаля за една нощ, но само за една, после ще ти търсим някой, че така самичка не може.  Sunglasses

- Пурко ме е поздравила с песен днес. Да благодаря: http://www.youtube.com/watch?v=8KIr3D7zOTc

- Тони, споко, ще учиш френски, все на поправителен ще те оставям. Mr. Green

И за лека нощ, една история от днес. Много се смях.
Един ми вика:

- Г- не, аз съм най-вървежния пич в тва даскало. Имам две приятелки, кой като мен. Едната се казва Леванка, а другата - Деснянка. Wink (хм, чекиджия, ся като се правиш на интересен - слушай от батко си Арж голямата затапка, си мисля аз на ум).
- Е, казвам, все пак едната ти е по-добра прияталка от другата и даже мога да ти кажа коя.
- Коя? - вика ония и вече гледам как жив интерес му провокирам.
- Ми тази, която има повече мазоли. Joy

Ония като се изчерви. Mr. Green Но батко е гаден и решавам още повече да се изгавря. Викам му:
- Нещо на устата си се изцапал. Кво си ял? Я, ей така малко се изтрий отстрани, че се вижда.
И шарана почва да трие, трие, трие. Simple Smile
- Нищо нямам, къде съм се изцапал?
А аз му казвам:
Абе млякото, млякото си изтрии, че още ти е на устата. Mr. Green

# 2 069
  • В Космоса
О, Аржаан!

Ти биеш Шанталетка по истории обаче! Joy

Общи условия

Активация на акаунт