Годишни форумски номинации 2013 - коментарна

• 79 394
  • 2 780
  •   1
Отговори
# 2 085
Метълка била женка му! Crazy

Ама той се пенеше по некви чалгии... ooooh!

Е, чак метълка не е. По-софт версия.

Мии...даскал е! Трябва да е на една вълна с възпитаниците си.  Laughing

Ц. Не мога нещо. Сигурно ме хваща дъртозата. Confused

# 2 086
  • Ямбол
И мен ме е хаванала.Само ретро слушам напоследък.  Confused

# 2 087
  • В Космоса
Ще те направи човек твойта мома, знам аз. А тя знае ли къв дъждец се изсипа по тебе днес тук? Интересно ми е, щото предния път като я показваше на снимка тя се беше съгласила - та явно знае за участието ти в змиярника. Crazy

# 2 088
Ма кви дъждове, кви бури бре! Laughing Crazy Ами тя много добре си знае по принцип, че имам рег тук и пиша, но сега специално за днес не знае. Но е чела понякога. Повечето пъти коментара е: "Тия са луди". Mr. Green

# 2 089
  • В Космоса
 Grinning

# 2 090
Ся гледам другата тема. Представяте ли си за шоуто някой да направи номинация "Най-ведър съфорумец, Мечо Пух на форума" - Лизет. Joy Аз ако бях, щях нарочно да се избъзикам, но когато номинирах, изобщо не я знаех, че била някаква звезда тука. Пропуснал съм я.

# 2 091
  • Ямбол
Хитра е женката ти. Пуска те тук, сред змиите, за да оцениш- каква божа кравичка си имаш.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 03:52 от DimiLoca

# 2 092
Жената не слуша чалгия никаква. Едно време са й викали ............... Пърпъла. Няма да обяснявам повече.

Сори мен, но това ми прозвуча като... Цецо Елвиса. Laughing

# 2 093
Ла Катрала, приятно ме изненадваш с добрия си вкус към храната. Това последното само е малко загорял тюрлю гювеч, но е по-добро от пиперките/чушките на някои от критикарите.  Mr. Green Боршът и аспержите са точно, както си трябва.
Упс, ей сега ще ни изтрият.  Rolling Eyes

Ох ще ме уморите...Тюрлю гивеч, леко загорел, а около него дамски кюлоти (от рекламите на сайта). Laughing Щях да си върна кафето през носа! Laughing И Аржан с жена му метълката....

# 2 094
  • София
Тони, споко, ще учиш френски, все на поправителен ще те оставям. Mr. Green
Аржи, късай ме, няма проблем - жилава мацка съм.  Hug Joy

Айде добрютро на всички! Петък е, внимавайте да не почнете да дърпате сютюени от сутринта. (Днес съм с нов - бял на лилави малки сърчица!  Heart Eyes)

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 08:59 от tonkabonka

# 2 095
Снощи е минало по-спокойно. Аржан като държи да е фолк звезда на средна възраст, а не да е Милко, сещам се за Азис?

Дими, още ли не си се показала?

# 2 096
====Петък е, внимавайте да не почнете да дърпате сютюени от сутринта. (Днес съм с нов - бял на лилави малки сърчица!  Heart Eyes)

Добро утро и на теб. Обаче тези споделки за сюсюеня е за някоя отчетна или в най-лошия случай за "Споделете 1254" Grinning

Акаша, не "с кокошките", а "с петеля"! Grinning

# 2 097
  • София
Добро утро и на теб. Обаче тези споделки за сюсюеня е за някоя отчетна или в най-лошия случай за "Споделете 1254" Grinning
Ай ся па ти. Преди два дни цяла вечер си говорихте за леопардови гащи и сютюени, а аз да не мога сутрин да вмъкна едно изречение за моето ново бельо. Някаква дискриминация усещам.  Rolling Eyes

# 2 098
Ако спрете да се карате и викнете Шантал и Лабрадор си показвам розовия принт и част от горната устна с мустаците!

# 2 099
Обичам хора, които си държат на думате. Каси, заповядай, покажи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт